Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 Aralık 2023 transfer olanlar keseyi kalp atışını ne zaman duyarız
Merhaba canım tebrik ederim
Benimki de 4 Aralık da 5. Gun embriyosu transferi. 14 aralıkta beta hcg 145 çıktı. 25 Aralığa kese için randevu verdi doktorum.
Merhaba canım tebrik ederim
Benimki de 4 Aralık da 5. Gun embriyosu transferi. 14 aralıkta beta hcg 145 çıktı. 25 Aralığa kese için randevu verdi doktorum.
Merhaba canim bende seni tebrik ederim bende pazartesi için randavu aldım iğneler rapor çıkardığında d3vlet carsiliyormus galiba bakalım inşallah bizde görürüz o zaman adet tarihin kaç şuan kaç haftalık gözüküyor ve beta hgc kaçtı ay çok soru sordum
Pozitif sonuçlarınızı tebrik ederim, hepimize hayırlı olsun benim de 5 Aralık transfer 18 Aralık test günümdü 1000 civarıydı. Çok şükür bugün gördüm keseyi 5+1 dedi doktor. Ama daha çok küçük dedi. beta değeriniz 3000 üzerine çıkınca görünüyor diye biliyorum. Sağlıkla büyüsünler
Merhaba canim bende seni tebrik ederim bende pazartesi için randavu aldım iğneler rapor çıkardığında d3vlet carsiliyormus galiba bakalım inşallah bizde görürüz o zaman adet tarihin kaç şuan kaç haftalık gözüküyor ve beta hgc kaçtı ay çok soru sordum
Teşekkür ederim canım. Son adet tarihim 17 kasimdi. İlk beta hcg transferin 7. Gunu 55 çıktı
8. Gunu 61
10. Gunu 145
Biraz düşük ilerliyor gibi geldi ama gebeden gebeye degisiyormus. Uygulamaya göre 5+3 gözüküyor haftası. Ama nasıl hesaplanıyor nasıl oluyor inan aklım almıyor
Pozitif sonuçlarınızı tebrik ederim, hepimize hayırlı olsun benim de 5 Aralık transfer 18 Aralık test günümdü 1000 civarıydı. Çok şükür bugün gördüm keseyi 5+1 dedi doktor. Ama daha çok küçük dedi. beta değeriniz 3000 üzerine çıkınca görünüyor diye biliyorum. Sağlıkla büyüsünler