5 Aralık 2023 transfer olanlar keseyi kalp atışını ne zaman duyarız

simge2596

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
4
2
1
29
Merhaba kizlar 5aralikta transfer oldum 5 gin donuk embriyo 18aralik beta 290
20 Aralık beta 650
Acaba kalp atışını keseyi ne zaman duyarız

Merhaba canım tebrik ederim 🥰🥰
Benimki de 4 Aralık da 5. Gun embriyosu transferi. 14 aralıkta beta hcg 145 çıktı. 25 Aralığa kese için randevu verdi doktorum.

Merhaba canım tebrik ederim 🥰🥰
Benimki de 4 Aralık da 5. Gun embriyosu transferi. 14 aralıkta beta hcg 145 çıktı. 25 Aralığa kese için randevu verdi doktorum.
Merhaba canim bende seni tebrik ederim bende pazartesi için randavu aldım iğneler rapor çıkardığında d3vlet carsiliyormus galiba bakalım inşallah bizde görürüz o zaman adet tarihin kaç şuan kaç haftalık gözüküyor ve beta hgc kaçtı ay çok soru sordum🙈

Pozitif sonuçlarınızı tebrik ederim, hepimize hayırlı olsun 🧿😇benim de 5 Aralık transfer 18 Aralık test günümdü 1000 civarıydı. Çok şükür bugün gördüm keseyi 5+1 dedi doktor. Ama daha çok küçük dedi. beta değeriniz 3000 üzerine çıkınca görünüyor diye biliyorum. Sağlıkla büyüsünler🌸🍼

Merhaba canim bende seni tebrik ederim bende pazartesi için randavu aldım iğneler rapor çıkardığında d3vlet carsiliyormus galiba bakalım inşallah bizde görürüz o zaman adet tarihin kaç şuan kaç haftalık gözüküyor ve beta hgc kaçtı ay çok soru sordum🙈
Teşekkür ederim canım. Son adet tarihim 17 kasimdi. İlk beta hcg transferin 7. Gunu 55 çıktı
8. Gunu 61
10. Gunu 145
Biraz düşük ilerliyor gibi geldi ama gebeden gebeye degisiyormus. Uygulamaya göre 5+3 gözüküyor haftası. Ama nasıl hesaplanıyor nasıl oluyor inan aklım almıyor 😄😄

Pozitif sonuçlarınızı tebrik ederim, hepimize hayırlı olsun 🧿😇benim de 5 Aralık transfer 18 Aralık test günümdü 1000 civarıydı. Çok şükür bugün gördüm keseyi 5+1 dedi doktor. Ama daha çok küçük dedi. beta değeriniz 3000 üzerine çıkınca görünüyor diye biliyorum. Sağlıkla büyüsünler🌸🍼
Hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahim🥰🥰🥰

Merhaba tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🥰 acaba yolk sac göründü mu 5000 altı vajinal muayene yapıyoruz dedi benim gittiğim Dr

Merhaba tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🥰 acaba yolk sac göründü mu 5000 altı vajinal muayene yapıyoruz dedi benim gittiğim Dr
Merhaba🌸 amin inşallah😇😇🧿 güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah bekleyen herkesi yavrularına kavuştursun sağlıkla❤️. Evet görünmüştü canım.

Back
X