- Konu Sahibi belinayidil
-
Bebeğim şimdi uyudu ancak girebildim kusura bakmayın. Bol bol dua ediyorum. Pskolog arkadaşım var hemde bütün yaşadıklarımı benle yaşayan biri. Onla konuştuğumda bu sürecin normal olduğunu söyledi. Bende plasenta previanın derin iz bıraktığını söylüyor. Kafamı dağıtmak için elimden geleni yapıyorum ama beceremiyorum o zaman inşallah zamanla azalır.gecmiyor ama azaliyor. ben de tup bebek ile hamile kaldim bebegim 11 aylik oldu Rabbim bagislasin hala korkularim var. ama ben destek aldim daha dogrusu cok yakin bir arkafasim psikolog onunla 2 3 seans yaptik iyi geldi sayilir.
biraz da kaygilarimin kizima zarar verdigini farkettim. ozellikle ek gidaya gectiginde bunu sen dr farkedeceksin. genelde istahsiz oluyorlar.
ya caresi kendini telkin etmek. baska caresi yok. bol bol da dua.
Çocuğumun geleceğini ve eğitimini babasıyla birlikte düşünüyorum. Bana 1 kere klomen verildi üç kez yumurta takibine gittiğimde yumurta büyümedi doktorum olmadı tüp bebek tedavisine geçiyoruz çok tembel yumurtaların dedi aradan 1 ay geçti bir şansımı deneyeyim dedim ikinci çizgiyi gordum yumurtam son anda büyüdü dualarla olduğuna inanıyorum beni o tedavi sürecinden daha çok yıpratan plesanta previa oldu. Biliyorsunuzdur i anne ve bebek ölüm riski taşıyor inşallah zamanla atlatırım umuyorum.Sağlıkla büyüsün
Bugün bir konuya yazmışlar 12. Tüp
Bebek tedavisinde Bebek sahibi oldular diye
Yani klomen ve yumurta takibi ile çocuk
sahibi olmuşsunuz işte
Benim tüp bebek ile oldu mesela o kadar abartmaya gerek yok geçti gitti kısa bir süreçti mesela hayatımda
Çocuğunuzun geleceğini eğitimini düşünün artık
Tevekkül ediyorum bundan sonra biraz daha rahat düşünmeye çalışacağımHayirli uzun ömürler diliyorum aileniz ve cocugunuzla birlikte..
Kaybetme korkusunu elbette anlayabiliyorum. Zor süreçler atlatmissiniz. Insanlarin hormon seviyesu allak bullak iken bir de üzerine korku ile beklemek yipratmis psikolojinizi.
Saglikla bes ay gecirmissiniz. En önemlisi bir bebeginiz olmus ne kadar büyük nimet.. kucağıniz bos kalmamis rabbim kimseyi birakmasin yavrusuz.
Ancak artik kurtulmaniz gerekiyor.
Allah herkese sağlıklı ömür versin.
Herkes nasibinden ötesine gidemez. Nasibinden ötesine nefesi yetmez. Nasibinden ötesine eli uzanmaz.
Allah'a inaniyor iseniz tevekkül edin. Tevekkül etmek allaha güvenmektir.
Kalbinizdeki o huzursuzlugu teskin edecektir.
Tevekkül ediyorum bundan sonra biraz daha rahat düşünmeye çalışacağımHayirli uzun ömürler diliyorum aileniz ve cocugunuzla birlikte..
Kaybetme korkusunu elbette anlayabiliyorum. Zor süreçler atlatmissiniz. Insanlarin hormon seviyesu allak bullak iken bir de üzerine korku ile beklemek yipratmis psikolojinizi.
Saglikla bes ay gecirmissiniz. En önemlisi bir bebeginiz olmus ne kadar büyük nimet.. kucağıniz bos kalmamis rabbim kimseyi birakmasin yavrusuz.
Ancak artik kurtulmaniz gerekiyor.
Allah herkese sağlıklı ömür versin.
Herkes nasibinden ötesine gidemez. Nasibinden ötesine nefesi yetmez. Nasibinden ötesine eli uzanmaz.
Allah'a inaniyor iseniz tevekkül edin. Tevekkül etmek allaha güvenmektir.
Kalbinizdeki o huzursuzlugu teskin edecektir.
Benimde aklıma deprem yangın vs. geliyor. Allah kimseyi evladiyla sınamasın acısını yaşatmasın.İki çocuğumda karar verdiğim ilk ay oldu. Hamilelikte de hiç sıkıntı yaşamadım.
Bu korkular bende de var. İkincide daha az tabi. İlk oğlumda doruk noktasındaydı. Ayrı kalmayı bırak ayrı yatıramıyordum. Deprem falan olur diye. Aklımda bin tane senoryo üretiyordum. Geçmedi ama hafifledi.
Çocuğumun geleceğini ve eğitimini babasıyla birlikte düşünüyorum. Bana 1 kere klomen verildi üç kez yumurta takibine gittiğimde yumurta büyümedi doktorum olmadı tüp bebek tedavisine geçiyoruz çok tembel yumurtaların dedi aradan 1 ay geçti bir şansımı deneyeyim dedim ikinci çizgiyi gordum yumurtam son anda büyüdü dualarla olduğuna inanıyorum beni o tedavi sürecinden daha çok yıpratan plesanta previa oldu. Biliyorsunuzdur i anne ve bebek ölüm riski taşıyor inşallah zamanla atlatırım umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?