5 ay önce bebeğimi kaybettim acaba tekrar hamile miyim?

giz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
53
0
36
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 5 ay önce 12 haftalık bebeğimi karnımda kalbi durduğu için kaybettim. Sonra da hep korundum çünkü ultrasonda bana kalbi durmuş dedikleri o anı asla unutamıyorum ve bir daha da cesaret edemiycemi düşünüyorum. Ama bu ay hernedense korunmadık ama planlı bişey değildi. bir de bu ay normal günümde hastalandıktan 1 hafta sonra birgün süren bir kanamam oldu, sonra bundan 5 gün sonra da iki gün süren bir kanamam oldu. toplamda 3 kez hastalandım bir ayda. son kanamda doktora gittim kontrol etti ve havadan stresten vs. olabilceğini söyledi, kanamaya neden olabilecek bişey yokmuş çünkü. en son kanama 25 temmuz'da olmuştu. şimdi benim belim çok ağrıyor, sanki hastalanacakmışım gibi karnım ağrıyor, sağ boşluğuma ani kramplar giriyo ve karnım hastalanmadan önce gibi sanki. hastalığıma ne kadar var bilemiyorum tabii tarihler iyice karıştı çünkü. Deneyimlerinizi benimle paylaşıp fikirlerinizi yazar mısınız?
 
hemen kanda hcg baktır canım ve mümkünse ultrason. ne olacağı belli olmaz. umarım strestendir.
 
cnm teşekkür ederim cevabın için.
ama bilemiyorum ki yani adet günüm belli değil yakın da olabilir geçmiş de olabilir. normalde 26 günde bir adet görüyorum. ama 3 ayrı tarih var. ilk tarih 13 temmuzdu buna göre geçti, diğer ikisine göre yakınlaşmış durumda. yani testi ne zaman yaptırsam doğru çıkar acaba?
buarada yazmayı unutmuşum karnımda gaz ve göğüslerimde de şişlik var.
kızlar ne zor bi durum aslında, çünkü hamile olmayı çok isterken bir taraftan da korkudan hiç istemiyo insan.
Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...
 
geçmiş olsun canım çok zor bir durum kardeşiminde başına geldi. son güne kadar hep umudumuz vardı. ama 10. haftada kalbi atmadığı kesinleşti ve aldılar. ama korkmaya gerek yok her zaman öyle olacak değilya Allah size sağlık versin önemli olan o. ay içerisindeki kanamaların nasıldı yoğunmu yoksa pet kirletecek kadarmı. en iyisi kan tahlili yaptır ama kimyasal gebelik geçirmiş olmayasın normal adet tarihin sonrası yerleşme kanaması sonrasıda vücudun atma kanamasıda olabilir tabii bu benim düşüncem.
 
bence zaman konusunda tereddüt etme. bugün git tahlil ver mesela. özel hastaneler alıyorlar. gebeliğin 4. günü bile olsa kanda çıkar.
 
geçmiş olsun canım çok zor bir durum kardeşiminde başına geldi. son güne kadar hep umudumuz vardı. ama 10. haftada kalbi atmadığı kesinleşti ve aldılar. ama korkmaya gerek yok her zaman öyle olacak değilya Allah size sağlık versin önemli olan o. ay içerisindeki kanamaların nasıldı yoğunmu yoksa pet kirletecek kadarmı. en iyisi kan tahlili yaptır ama kimyasal gebelik geçirmiş olmayasın normal adet tarihin sonrası yerleşme kanaması sonrasıda vücudun atma kanamasıda olabilir tabii bu benim düşüncem.


cnm iyi dilerlerin için çok sağol. ay içindeki ilk kanma birgün sürdü normal bir adet kanamsı gibi. diğeri iki gün sürdü o da normal bir kanma gibiydi. yani lekelenme gibi değlidi. evet yakında tahlil yaptırıcam. mutlaka burdan da sonucu bildiririm.
 
merhaba kızlar,
ben dün adet oldum. ama sanki adetimin son günü gibi oldu. çok az kahverengi bişey geldi. bugün akşama kadar hiç bişey olmadı. şimdi biraz yine kahverengi oldu. ama son gününü yaşar gibi. ama benim belim hala çok ağrıyo. ve son üç gündür kramplar giriyo sadece kasıklarıma değil nerdeyseheryerime. özellikle de oturduğum yerden kalkarken kasığıma ani bir batar giriyo ki kalkamadan oturuyorum. göğüslerim ve karnım da şiş. yani ben bişey anlamadım fikri olan var mı böyle bişey yaşayan????
 
Back
X