5.ay

Degisikbiseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
195
10
26
28
Merhaba arkadaşlar burun estetigi olalı 5 ay olucak bilenler bilir burnumun bi tarafı çokuk duruyordu ve hala düzelmedi inanin çok üzülüyorum derslerim yerlerde napıyım bilmiyorum bana yardım edin çok mutsuzum fotoğraf da koyuyorum gerçi pek belli olmuyo ama neyse

Eklentiler

• Snapchat-925193511.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 796
Canim doktorun bir şey söylemedi mi bak benimde önceleri bi tarafım cokuk görünüyordu sonra anladım ki diğer taraf daha sis o yüzden olabilir mi seninde bak bide çökme olmuşsa eğer sert nefes çekince o cokuk yerin burun kanadı fazla yapışır diğerine göre öyle de anlayabilirsin

Canim aslında elleyimce benim de diğer taraf saha şiş gibi mesela cokuk gözüken yeri daha çok hissediyorum diğer tarafı daha az hissediyorum ama 5 ay oldu artık neden düzelmedi çok üzülüyorum ya böyle kalırsa diye

Burnun asıl şeklini alması
1 sene suruyo muayenelerinizi ihmal etmeyin ve doktorunuza danisin

canım benimde 8. ay ve şişten dolayı (artık şimi çıkıntımı emin değilim ama) aynı senin gibi duruyor. Bende gecer sanıyordum ama artık umudum kalmadı Kalın deriliyim ben. Senin derin kalınmı.

canım benimde 8. ay ve şişten dolayı (artık şimi çıkıntımı emin değilim ama) aynı senin gibi duruyor. Bende gecer sanıyordum ama artık umudum kalmadı Kalın deriliyim ben. Senin derin kalınmı.
Kalin deriliyseniz 1 1.5 seneyi bulur diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…