• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 ayda 25 kilo...

Selam günlükcümmm. Ben kesin geri dönüş yaptım. Dişti bilgisayardı derken buraları baya bi ihmal ettim hatta diyetide ihmal ettim ama 4 gündür eskisi gibi ilerliyorum. Hatta yarından itibaren menü bildiriminede başlıyoruuummm:52: Bekle 28 Haziranda 55 kilo. Ben geliyoruummm:52::52:

[SUP]Günaydın günlükkk. Bu sabah tartıldım 78.800 geldim yaw. Ne kilo almışım nede vermişim. İlginç :44: Neyse bugün kilo bildirimi yapmaya geldimmmm[/SUP]:52:
Sabah:yarım litre ılık suyun içine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi kattım içtim. 2 tanede gün kurusu kayısı
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmş yumurta, 2 zeytin, maydanoz, şekersiz çay
ara:2 tane ceviz, 5 tane kuru üzüm, 5 tane yaban mersini
öğle:1 porsiyon şehriye çorbası, 3 ymk kaşığı yoğurt
ara:1 elma yarım havuç
akşam:yağsız tavada balık bol bol bol salataaa

tabii 3 lt suyumuzu
3 fincan yeşil çayımızı
19.00 dan sonra hiç bir yemek yemememizi
bol bol hareketimizi unutmuyoruzz !!!

Uhh akşam yemeğimi yaklaşık 1 buçuk saat önce yedim şimdide kalan son 1 litre suyumu içmeye başlayacağım. Bu günü böyle kapatırım diye düşünüyorum ama belli olmaz tabii :33: şaka şaka yok başka bir şey. Belki çok karnım acıkırsa bir sade kahve içerim 1 bardakta yeşil çay içtim mi tamamdır bu iş:52::52:

Ayy ayy 25 dakka spor yaptım. Bunun 10 dakikası orta tempoda koşu:52::52: Aslında daha daha daha çok daha fazla spor yapabilirdim ama uzun zamandır yapmıyorum spor. o yüzden ilk seferde yormayayım kendimi dedim. Bundan sonra hayatım boyunca haftanın 3 günü en az yarım saat (genelde 1 saat) spor yapmak için çabalayacağım. Eskiden sporla baya baya iç içeydim ama yaklaşık 5 senedir sporun s si yok. Ama bunu değiştirmem lazım. Yazın bıraktığım teakwandoya geri dönmek istiyorum. Belki birde yüzmeye başlarım. Ama yaza kadar 55 kilo olmam lazım. 3 gündür güzel ilerliyorum. Hiçte zorlanmadım inşallah böyle devam ederr.:18::52:

Günaydın günlükcüm. Hergün 9.30da ayakta olan ben bugün şu saate kadar uyumuşum :43: Napıyım kahvaltıyı geçirdim hatta şurda 15 dakka sonra ara öğün saatim gelecek ama kahvaltımıda atlamak istemiyorum. Şimdi sirkeli suyumu içiyorum. En iyisi 1 meyve ve 1 bardak sütle bu öğünümü atlayayım öğle yemeğinde toparlarım:52::52:

Regli oldum ya ben :43: Ama ilginçtir canım hiç tatlı istemiyor. Hatta canım hiç bir şey istemiyor:52::52: Yarın tartılıp tam kilo bildirimimi yapacaktım ama fazla çıkacağım kesin. Neyse olsun yapcak bir şey yok yarın tartılıp güncellememi yapacağımm. Şimdide yeşil çayımı içiyorum. Kızlar yeşil çayı hatta bir çok bitki çayını sevin. Severek için çünkü gerçekten çok faydalılar:37:

Öğle yemeğimi yedim. 2 dal brokoli ve 2 dal karnıbaharı 3 yemek kaşığı 2 sarımsaklı yoğurtla yedim. Ohhh pek severim karnıbaharıı. Şimdide annemle gezmeye gidicezzz:52::52:

Ara öğünümde yarım havuç ve 50 gr kadar krem şanti yedim.:43::18:

DİPNOT: Diyet esnasında su içmek gerçekten de çok önemli. Ve diyet için en uygun su içme yöntemi sürekli su içmekmiş. Yani bütün gün hiç içmeyip bir oturuşta 1 litre su içmek hiçte doğru değilmiş. Yaklaşık 2 saatte 1 yarım litre su içilmesi gerekiyormuş. Ayrıca bu bilgiyi kendime dayanarak veriyorum ben su içmediğimde gerçekten çok acıkıyorum. Kahvaltı ile öğle yemeği arasında 1 litre su içmezsem kahvaltıda ne yersem yeyim öğlene acayip acıkıyorum ama su içersem öğlen yemeğini hiç yiyesim bile gelmiyor:28:

Bugün çok saçma salak bir şekilde beslendim bende anlamadım ne olduğunu vala :37: 11.30 da uyandım uyanınca 1 portakal 1 bardak süt içinde 1 şeker kaşığı kahve ve 1 tane ceviz yedim. Öğlen 3 gibi brokoli karnı bahar ve sarımsaklı yoğurt yedim. Sonra 4.30 da pasta kreması yedim ( ne kadar yediğimi bilmiyorum ama en fazla fazla fazla 100 gr dır.) 17.00 da yarım havuç yedim. Şimdide 2 çatal salata yedim çünkü hem kremanın cezası hemde açlık hissetmiyorum. Bugünü böyle kapadım. Daha içmem gereken 1.5 litre suyum ve 2 bardak yeşil çayım var. İyi mi ettim kötü mü ettim hiç bilmiyorum

Günaydın günlükcüm. Bugün çok enerjisizim hiç keyfimde yok. Sabah kalktım 2 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı sirke katıp içtim 2 de kuru kayısı yedim
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 3 yaşil zeytin, 1 demet maydanoz, 1 büyük dilim çavdar ekmeği
ara: 1 ceviz 1 avuç kuru üzüm 1 avuç yaban mersini
öğle: Kuru fasulye, yoğurt
ara:1 meyve
akşam: haşlanmış 1-2 derisiz but, brokoli haşlaması

3 bardak yeşil çay ve 3 litre suyumda var. Birde eğer yorgun hissetmezsem 1 saat spor yapmayı düşünüyorum. Ama hiç bir şey yapasım yok:26::2:

PS: Akşam 8'den sonra yenen meyve de yağ olarak depolanıyormuş kızlar haberiniz olsun. Akşam açlığınızı yatıştırmak için ya çiğ sebze ya yağsız yoğurt ya da 10 taneyi geçmeyecek kadar yağlı tohumlar (ceviz, fındık,badem) yemeniz öneriliyor:28:

Günaydın günlükcüm. Babam yine her zaman ki gibi 2 bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp içtim. 2 kayısı yedim. Kahvaltıda 1 bardak süt içtim 1 kk kadar beyaz peynir bir tutam maydanoz 1 dal marul ve 2 zeytin yedim 1 büyük dilim çavdar ekmeğiyle birlikte.

Bugün annemle sinemaya gideceğiz annem sana yemek ısmarlayayım dedi ama reddettim. Umarım bu kararımı oradada devam ettirebilirim:51:

Uuuww koskoca avmde hiç bir şey yemedim. Ne bir patlamış mısır ne kola ne cips ne de nefis iskenderr. Sadece kahve içtim sade yaşşasın banaaa. Haa bide kızlar avmde o elektronik tartılar varya kilo yağ endeksi yapıyor. Ona çıktım ama üstümde montum vardı çizmelerim kıyafetlerim falanda vardı ve 80.800 geldim. Yarım litrede su içmiştim. Ee karnımda çok aç değildi ki bir de regliyim. Bence bunun 800 gramını onlara çıkmam lazım. Yağ birikimimde 28,3müş. 24.4 yüz bnm için ideal olanmış. Bundan sonra her ay gidip orada kilomu ölçeceğim. :52: Evet kilo verememişim ama mutluyum çünkü artık hayır diyebiliyorum. Çünkü artık canım gördüğüm her yiyeceği istemiyor. Çünkü su artık benim için vazgeçilmez. Daha ne olsunnn:52::52:

Ayy 10 dakka önce karnım çok acıkmıştı bende 1 havucu yarıya böldüm ve kalın kısmını yedim yemesemiydim acabaa:18:

Selam günlük. Bu kezde kendime yeni sıfır tertemiz bir sayfa açıyorum. Malum diyeti ikinci kezde bozduk ve o sayfalardan devam edince o emeklerimi görüp çok çok üzülüyorum o yüzden son kez yeni bir topik açmaya karar verdim. Kısa ve öz 5 ayda 25 kilo verip Haziran 14tte tartıldığımda 55 kilo olmacağım. Kendimi şu anda 80 miş gibi düşünüyorum. Sil baştan oldu yanii. Yarından itibarende bu topicte diyetime devam ediyorum !

kısa sürede o kadar kilo vermek kalp kasları dahil tüm vücut kaslarına zarar verir diye düşünüyorum
kilo uzun sürede gidebilir ama sağlık gidince gelmez
inşallah sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya kavuşursunuz

kısa sürede o kadar kilo vermek kalp kasları dahil tüm vücut kaslarına zarar verir diye düşünüyorum
kilo uzun sürede gidebilir ama sağlık gidince gelmez
inşallah sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya kavuşursunuz

Aylık 5 kilo çok mu ki? Zaten tüm diyetisyenlerde ayda 4-6 kilo vermenin ideal olduğunu söylüyolar:44:

Günaydın günlükcüm. Ee bugün pazar. Gezme dolaşma günü. Şimdi kahvaltı yapacağım. 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 tutam maydanoz, 1 yaprak marul, 1 dilim çavdar ekmeği. Sabah kalkıp 2 bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkemide içtim. İyi güzel mutlu pazarlar herkesee:52:

Back
X