5. ayda hala cinsiyet öğrenemeyenler:(((

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
43
Kızlar ilk gebeliğimde 3,5 aylıkken oğlum olacağını öğrenmiştim. 5.aya geldik hala öğrenemedim. Her gittiğimizde bacaklar kilitli, arkası dönük.Bu gidişle doğumca öğreneceğim herhalde:KK12:

kızlar biraz nazlı olur canım hemen göstermezler
inşallah bir kızın olur hayırlısıyla

bende bu hafta öğreneceğim inşallah ama ya göstermezse diye korkuyorum inşallah hayırlısı ile öğreniriz

Bana 21+3 te %80 kız dedi şuan 23.hafta doldu hale %80 kız inşallah doğrudur %80 kız annesiyim ama % 100 olursam çok çok çok çok mutlu olacam

Valla göstermeyince kız olduğunu söylüyorlar buna dair tıbbi bir bilgi yok.Bende çok heveslenmek istemiyorum. Bütün belirtiler kızı gösteriyor. Kızım olsun istiyorum. Tabiki öncelikle sağlıklı olması...

Bana 21+3 te %80 kız dedi şuan 23.hafta doldu hale %80 kız inşallah doğrudur %80 kız annesiyim ama % 100 olursam çok çok çok çok mutlu olacam
Allah gönlüne göre versin canım. Bana da doktor büyükkk büyyyük ihtimalle kız dedi. Ayrıntılı ultrasonda erkek dediler. Kadın doğumcum kız diyo neye inanacağımı şaşırdım...

Allah gönlüne göre versin canım. Bana da doktor büyükkk büyyyük ihtimalle kız dedi. Ayrıntılı ultrasonda erkek dediler. Kadın doğumcum kız diyo neye inanacağımı şaşırdım...
Banada ayrıntılıda %80 kız dedi ondan önce hiç söylemedi kız istediğimi iyi biliyor tam emin olmadan önceki haftalarda dememişti oğlumu 13.haftada söylemişti

Kızlar ilk gebeliğimde 3,5 aylıkken oğlum olacağını öğrenmiştim. 5.aya geldik hala öğrenemedim. Her gittiğimizde bacaklar kilitli, arkası dönük.Bu gidişle doğumca öğreneceğim herhalde:KK12:
Canım gecenlerde benim arkadasim da dogumda kız oldugunu ogrendi. 9 ay boyunca gostermemisti kendisini. Ama cogunlukla kizlar kendiji gostermiyormus

17 haftalikken buyuk ihtimal erkek dendi.18 haftalikken kiz olduğunu öğrendim...Kafam karıştığı için 20 haftalikken birdaha sordum kız dedi...yarin gidicem bu konuda halâ tereddüt içindeyim yine sorucam:ıslık:alışverişe baslayamadim neyi nasil alsam diye :KK73:

17 haftalikken buyuk ihtimal erkek dendi.18 haftalikken kiz olduğunu öğrendim...Kafam karıştığı için 20 haftalikken birdaha sordum kız dedi...yarin gidicem bu konuda halâ tereddüt içindeyim yine sorucam:ıslık:alışverişe baslayamadim neyi nasil alsam diye :KK73:
Aynen benimde yaaa.... Erkeğe benziyo dendi.Sonra kıza benziyo büyük ihtimalle kız dedi. Radyoloji uzmanı erkek dedi %90...Ya kız olcak ya erkek evet ama insan merak ediyor:sinirli:Hepsini döveceğim sonunda . Yok mu %100 bile dr. yaaa

Kirmizi lahana testini yapin bayanlar 5 aylik olmus bebikler kesin doğru sonuc verir :))

Ayrintili ultrasona girmediniz mi? Orda %99 söylüyorlar.
Girdim ordaki dr da bana diyo ki ekranı gösterip "bak bu pipi değil mi?" "ben nerden bileyim uzman sizsiniz" dedim. Dalga geçer gibi %90 erkek dedi ama yinede kordon olabilir göstermiyor çünkü dedi. Neye inanacağımı şaşırdım.

Back
X