Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin canım. Bana da doktor büyükkk büyyyük ihtimalle kız dedi. Ayrıntılı ultrasonda erkek dediler. Kadın doğumcum kız diyo neye inanacağımı şaşırdım...Bana 21+3 te %80 kız dedi şuan 23.hafta doldu hale %80 kız inşallah doğrudur %80 kız annesiyim ama % 100 olursam çok çok çok çok mutlu olacam
İnşallah canımkızlar biraz nazlı olur canım hemen göstermezler
inşallah bir kızın olur hayırlısıyla
Banada ayrıntılıda %80 kız dedi ondan önce hiç söylemedi kız istediğimi iyi biliyor tam emin olmadan önceki haftalarda dememişti oğlumu 13.haftada söylemiştiAllah gönlüne göre versin canım. Bana da doktor büyükkk büyyyük ihtimalle kız dedi. Ayrıntılı ultrasonda erkek dediler. Kadın doğumcum kız diyo neye inanacağımı şaşırdım...
Canım gecenlerde benim arkadasim da dogumda kız oldugunu ogrendi. 9 ay boyunca gostermemisti kendisini. Ama cogunlukla kizlar kendiji gostermiyormusKızlar ilk gebeliğimde 3,5 aylıkken oğlum olacağını öğrenmiştim. 5.aya geldik hala öğrenemedim. Her gittiğimizde bacaklar kilitli, arkası dönük.Bu gidişle doğumca öğreneceğim herhalde![]()
17 haftalikken buyuk ihtimal erkek dendi.18 haftalikken kiz olduğunu öğrendim...Kafam karıştığı için 20 haftalikken birdaha sordum kız dedi...yarin gidicem bu konuda halâ tereddüt içindeyim yine sorucamKızlar ilk gebeliğimde 3,5 aylıkken oğlum olacağını öğrenmiştim. 5.aya geldik hala öğrenemedim. Her gittiğimizde bacaklar kilitli, arkası dönük.Bu gidişle doğumca öğreneceğim herhalde![]()
Aynen benimde yaaa.... Erkeğe benziyo dendi.Sonra kıza benziyo büyük ihtimalle kız dedi. Radyoloji uzmanı erkek dedi %90...Ya kız olcak ya erkek evet ama insan merak ediyor17 haftalikken buyuk ihtimal erkek dendi.18 haftalikken kiz olduğunu öğrendim...Kafam karıştığı için 20 haftalikken birdaha sordum kız dedi...yarin gidicem bu konuda halâ tereddüt içindeyim yine sorucamalışverişe baslayamadim neyi nasil alsam diye
![]()
Ben hamile kaldığım günden beri cinsiyetini merak ediyorum. Maşallah 5. aya geldik hala öğrenemedikBana da 12 haftalik erkek 16 da kiz bende anlamadim cok sinir bozucu sabirsizlaniyorum artik ya
Girdim ordaki dr da bana diyo ki ekranı gösterip "bak bu pipi değil mi?" "ben nerden bileyim uzman sizsiniz" dedim. Dalga geçer gibi %90 erkek dedi ama yinede kordon olabilir göstermiyor çünkü dedi. Neye inanacağımı şaşırdım.Ayrintili ultrasona girmediniz mi? Orda %99 söylüyorlar.
Aynen neye inanaca mi sasirdim artik iki cinsiyetide tasiyolar galibaBen hamile kaldığım günden beri cinsiyetini merak ediyorum. Maşallah 5. aya geldik hala öğrenemedik![]()