• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aydir doktor randevusu bekliyoruz

Çok büyük geçmiş olsun canım :KK43: Başlığı görünce yardımcı olmak istedim Tüm konuyu okudum.. arkadaşın dediği gibi 2000 sterlin nedir ya adam kazıklıyorlar.. Benim de bir arkadaşın oğlu otizm hastasıydı Bir tanıdıklarından izmir mendereste kliniği olan Doktor mustafa yaşarı duydular. Oraya gitti tedavi oldu. Gerçekten iyileşti. O kadar doktor gezdiler olmadı ama doktor mustafa yaşarın tedavileri sayesinde iyileşti çok şükür

Çok büyük geçmiş olsun canım :KK43: Başlığı görünce yardımcı olmak istedim Tüm konuyu okudum.. arkadaşın dediği gibi 2000 sterlin nedir ya adam kazıklıyorlar.. Benim de bir arkadaşın oğlu otizm hastasıydı Bir tanıdıklarından izmir mendereste kliniği olan Doktor mustafa yaşarı duydular. Oraya gitti tedavi oldu. Gerçekten iyileşti. O kadar doktor gezdiler olmadı ama doktor mustafa yaşarın tedavileri sayesinde iyileşti çok şükür

Yaa cidden merak ettim bu bahsettiğin doktorun uzmanlık alanı ne ?
sedef hastalarını mı iyileştiriyor yoksa otizm mi ?:KK69:

neden her konuya yorum yapıp insanların hastalığı ne olursa olsun aynı doktoru tavsiye ediyorsunuz.kendinize gelin lütfen.insanları kandırmayın!

Otizmin tedavisi yok hanimefendi. Eger iyilestiyse zaten otizm olmamistir.
Doktorlarin da boyle reklamlara ihtiyaci var demek

bu doktor hem sedef, hem otizim'e iyi geliyor demek ki.. şaka mısın yeni üye?

bu doktor hem sedef, hem otizim'e iyi geliyor demek ki.. şaka mısın yeni üye?

:) Sitesinde bu iki hastalık değil daha başka çok hastalıktan daha bashediyor. Videolar filan var. Ben bildiğim ikisinden bahsettim sadece. bu konuda burada yazılanları görünce paylaşmak istedim. üye oldum zaten bi ton uğrastım :) ama bilgiyi paylaşmaya değer di mi :)

Otizmin tedavisi yok hanimefendi. Eger iyilestiyse zaten otizm olmamistir.
Doktorlarin da boyle reklamlara ihtiyaci var demek

İyileşti derken şöyle bişi çocuk pek çok şikayetinden kurtuldu, rahatça topluma okula ayak uydurmaya başladı. Bazı şeyleri aştı yani. ilk başlardaki gbi değil çocuk artık

neden her konuya yorum yapıp insanların hastalığı ne olursa olsun aynı doktoru tavsiye ediyorsunuz.kendinize gelin lütfen.insanları kandırmayın!

neden kandırayım benim ne çıkarım var canım, bildiğimi ihtiyacı olan başka insanlara da söylemek istedim. isteyen gider isteyen gitmez banane, çevremden duyduğumu paylaştım yani, makarna değil ki bu tavsiye edeyim de alın. doktor yani

Yaa cidden merak ettim bu bahsettiğin doktorun uzmanlık alanı ne ?
sedef hastalarını mı iyileştiriyor yoksa otizm mi ?:KK69:

valla canım internete yaz sitesi çıkıyo ordan bakabilirsin, pek çok hastalıkla ilgili tedavisi ayzıyor sitesinde sadece iki değil, ben yakınlarımın benımle paylaştıklarını yazdım

valla canım internete yaz sitesi çıkıyo ordan bakabilirsin, pek çok hastalıkla ilgili tedavisi ayzıyor sitesinde sadece iki değil, ben yakınlarımın benımle paylaştıklarını yazdım

Geçmiş olsun canım.. Bende 3 sene önce sedef hastasıydım.. Görüntüsü o kadar rahatsız ediyorduki görünmesin diye yazın etek, şort giyemiyordum. Sonra tvde doktor mustafa yaşarı duydum ve kliniğine gittim. Gerçekten çok ilgiliydiler. Tedavi sürecim çok iyi geçti. Tedavi gerçekten işe yaradı sedeften eser kalmadı :)

Bir konuya bu şekilde yazmışsın. Şu durumda yakınlarının değil kendi gittiğin doktorun tavsiyesini veriyor oluyorsun. Neyse...

Burada tabiki doktor tavsiyeleri hastane tavsiyeleri alıyoruz birbirimizden. Fakat sen 8 adet mesaj yazarsan ve 8 ide aynı doktorun reklamını yapıyorsa dikkat çeker:KK66:

İyileşti derken şöyle bişi çocuk pek çok şikayetinden kurtuldu, rahatça topluma okula ayak uydurmaya başladı. Bazı şeyleri aştı yani. ilk başlardaki gbi değil çocuk artık

bir annem diyorsun bir yakınım diyorsun bir kendim sedef hastasıydım diyorsun her mesajında başka biri hastanalıyor ve o doktora gidip iyileşiyor ne hikmetse.

Back
X