arkadaşlar benimki tuhaf bir durum adam 7 ay önce evi terketdi ben evde yokken almış özel eşyalarını gitmiş,2 ay boyunca benim zorlamalarımla 10günde bir gelip kızımı gördü sonra bir anda ortadan kayboldu teli kapandı ortadan kaybaolmadan önce eve gelip ben yurtdışına gidiyorum bir ay sonra gelirim diye not bırakmış,ailesiyle görüşmediğim halde aradım onları yurt dışına gitti gerçekden dediler ama ben inanmıyorum yurt dışına gitmek imkan meselesi ondada o imkan yok zaten,tam 5 ay oldu telefon dahi yok.adam ortada yokken gıyabında,tebligat eline geçmeden boşanabilirmiyim bilmiyorum avukata sordum yuvarlak cevaplar verdi hallederiz bir yol buluruz gibi.boşanan arkadaşlar boşanma sürecinde insanların çok çirkinleştiğini ve çok yüzgöz olunduğunu söylüyorlardı hazır ortada yokken çirkefliğiyle uğraşmadan boşanayım diyorum bir yandanda kızımı düşünüp bu adam üç beş ay sonra ortaya çıkarda geri dönermiki diyorum.dönse bana ne kadar koca yavruma nekadar baba olur onuda kestiremiyorum evlimiyim dulmuyum anlamadan oturuyorum yerimde.
düşünülcek birşey kalmamış
korkak ve çözümü kaçarak arayan bir insan döndüğünde dahada asalak yaşar..
O sizi düşünmeden çekmiş gitmiş
senin de düşünecek birşeyin kalmamış artık...