5 aylik aradan sonra..

Adelka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
3.524
5.587
88
Caresiz olmasam gecenin bu vakti bu konuyu acmazdim sanirim:KK43:
Esim 5 aydir gorevdeydi ve dun dondu.
Ilk eve girdiginde cocuklari uyuttugum icin ev karanlikti, onlari yatirdim yanina gidip hosgeldin dedim, bos bos bakti bi sure, cok takilmadim nihayetinde tehlikeli bi bolgeden geliyor,alismasi zaman aliyor herseye.
Sabah iyi uyandi, iki elim kanda kahvaltisini onune koydum oglen yemegini hazirladim ama aksam yemegini yapacak inanin enerjim kalmadi, iki kucuk cocukla mahvoluyorum butun gun.
Aksam cocuklar yatti,bnde ancak oturabildim haliyle.
Esim ise butun gun yatti yuvarlandi ve aksam yemek yok diye basladi surat yapmaya.
Sonrada agzina geleni soyledi.
Ben onu umursamiyormusum, benimle omur geciremezmis,baska kadinlarherseye yetisiyormus.
Ben 5 ay kimsem olmadan iki cocuguma anne baba oldum, yurtdisindayim ustune, olsem olum curur o derece komsuluk yapilmiyor.
Bosanmak istiyormus.
Peki dedim tamam,hazirla evraklari atayim imzayi bitsin.
seneler once olmus seyleri saydi durdu.
Bilmiyorum delirdi mi, psikolojisi mi bozuldu.
Baska kadin desem..
Olsa soyler hic cekinmez dan dun soyler yani.
boyle bi ortamda cocuklarimi yetistiremem.
Istiyor ki asci, utucu, cocuk bakicisi hersey olayim.
Bn unv mezunuyum, isim var , cocuklar yuzunden ara verdim ve ise donerim diye akli cikiyordu.
Sabah kalkacak ve hicbisey olmamis gibi davranacak bundan eminim.
Ben nasil davranayim peki?
Ayni evin icinde olunca bide cocuklarin onunde en sevmedigim sey anne baba kuslugu.
Evden gitsem desem, su 2 ay imkansiz ama sonra olabilir.
Beni dusunduren yarin obur gun, yani su evdeki iletisim.
Evde hir gur istemiyorum ama konusmayip kuslukte istemiyorum barismakta..
Bu tedirginligim cocuklardan dolayi.
Yoksa bosandim bosanmadim suan umrumda degil, o bosamadan ben bosarim.

Nasil yoneteyim ben bu krizi :cry:

1günde konu boşanmaya kadar nasıl geldi ona şaştım ben. Aynı evin içinde hergün yaşayabileceğinizi zannetmiyorum..
evet uzun zamandır yok diye biraz fazla ilgi beklemiş olabilir ama ağzına geleni sayacak bir durum yok ortada.
Sende geldin ama bi yemeğe çıkarayım sizi demedin diye sorun çıkar,başka erkekler eşleriyle keyifli zaman geçirir sen bütün gün yattın de..

Öncelikle dik duruşunu sevdim . Bir ikincisi büyük ihtimal psikolojisi bozuk . Biraz alttan almayı deneyin bir süre. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum . Küslüğü uzatmayın ona sizin durumunuzdan bahsedin yorulduğunuzu falan söyleyin

Pek anlamadım bu adam hep boşanmayı ağzına alıyor mu? Başka sorunlarınız var mı?
Bi de çocuklar çok mu küçük ya da zorlar mı beş ay aradan sonra ev yemeği yemeyi hâyal etmiş olabilir diye düşündüm.

1günde konu boşanmaya kadar nasıl geldi ona şaştım ben. Aynı evin içinde hergün yaşayabileceğinizi zannetmiyorum..
evet uzun zamandır yok diye biraz fazla ilgi beklemiş olabilir ama ağzına geleni sayacak bir durum yok ortada.
Sende geldin ama bi yemeğe çıkarayım sizi demedin diye sorun çıkar,başka erkekler eşleriyle keyifli zaman geçirir sen bütün gün yattın de..

Icinde tutmus resmen.
7 sene once su gun sunu dedin, bunu yaptin..
Resmen dis bilemis bnde anlayamadim.
Saydi sovdu,ondan sonra dislerini fircalayip iyi geceler dedi yatti, bnmde gozler cam gibi bakiyor.
Uyku filan uyuyamiyorum.

Getir evrakları imzalayım tamam dediğinizdeki tepkisi ne oldu.? Beş ay görevde kalacak... Evine gelcek tırt bir mesele yüzünden boşanmaya kadar uzanan bir tartışma çıkacak.. Bence ya psikolojiai bozuldu ya da gerçekten başka biri var arıza çıkarıyor

Öncelikle dik duruşunu sevdim . Bir ikincisi büyük ihtimal psikolojisi bozuk . Biraz alttan almayı deneyin bir süre. Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum . Küslüğü uzatmayın ona sizin durumunuzdan bahsedin yorulduğunuzu falan söyleyin

Bir onceki gidisinde de ayni sekilde delirmis sekilde dondu ama artik katlanamiyorum.
Inanin oyle alttan aldim ki kendime sastim.
Iyice usteleyince iyi dedim tamam bosanalim.
Ama adim gibi eminim yarin gelip opmeye calisir.

Icinde tutmus resmen.
7 sene once su gun sunu dedin, bunu yaptin..
Resmen dis bilemis bnde anlayamadim.
Saydi sovdu,ondan sonra dislerini fircalayip iyi geceler dedi yatti, bnmde gozler cam gibi bakiyor.
Uyku filan uyuyamiyorum.

O sözleri yüzünden uyumamazlık yapmayın. İki çocuğunuz varmış onlar herşeyden önemli.
Rahat rahat dinlenin onu kaale almayın bence. Muhtemelen psikolojisi bozulmuş olduğu yerde.
Alışması biraz zaman alabilir..

Caresiz olmasam gecenin bu vakti bu konuyu acmazdim sanirim:KK43:
Esim 5 aydir gorevdeydi ve dun dondu.
Ilk eve girdiginde cocuklari uyuttugum icin ev karanlikti, onlari yatirdim yanina gidip hosgeldin dedim, bos bos bakti bi sure, cok takilmadim nihayetinde tehlikeli bi bolgeden geliyor,alismasi zaman aliyor herseye.
Sabah iyi uyandi, iki elim kanda kahvaltisini onune koydum oglen yemegini hazirladim ama aksam yemegini yapacak inanin enerjim kalmadi, iki kucuk cocukla mahvoluyorum butun gun.
Aksam cocuklar yatti,bnde ancak oturabildim haliyle.
Esim ise butun gun yatti yuvarlandi ve aksam yemek yok diye basladi surat yapmaya.
Sonrada agzina geleni soyledi.
Ben onu umursamiyormusum, benimle omur geciremezmis,baska kadinlarherseye yetisiyormus.
Ben 5 ay kimsem olmadan iki cocuguma anne baba oldum, yurtdisindayim ustune, olsem olum curur o derece komsuluk yapilmiyor.
Bosanmak istiyormus.
Peki dedim tamam,hazirla evraklari atayim imzayi bitsin.
seneler once olmus seyleri saydi durdu.
Bilmiyorum delirdi mi, psikolojisi mi bozuldu.
Baska kadin desem..
Olsa soyler hic cekinmez dan dun soyler yani.
boyle bi ortamda cocuklarimi yetistiremem.
Istiyor ki asci, utucu, cocuk bakicisi hersey olayim.
Bn unv mezunuyum, isim var , cocuklar yuzunden ara verdim ve ise donerim diye akli cikiyordu.
Sabah kalkacak ve hicbisey olmamis gibi davranacak bundan eminim.
Ben nasil davranayim peki?
Ayni evin icinde olunca bide cocuklarin onunde en sevmedigim sey anne baba kuslugu.
Evden gitsem desem, su 2 ay imkansiz ama sonra olabilir.
Beni dusunduren yarin obur gun, yani su evdeki iletisim.
Evde hir gur istemiyorum ama konusmayip kuslukte istemiyorum barismakta..
Bu tedirginligim cocuklardan dolayi.
Yoksa bosandim bosanmadim suan umrumda degil, o bosamadan ben bosarim.

Nasil yoneteyim ben bu krizi :cry:

açık açık söyleyin
çocukların etkilenmesini istemiyorum, o yüzden aramız normalmiş gibi davranacağım ama normal değil, seninle konuşmak bile istemiyorum, sadece rol deyin
ben eşimle konuşmak istemediğimde yapmıştım bunu birkaç kez
çocuklar odadan çıkınca tek kelime konuşmuyordum, surat 1 karış; çocuklar gelince her şey normalmiş gibi davranıyordum
bu arada da ak koyun kara koyun belli olur zaten ilişkinizde

Pek anlamadım bu adam hep boşanmayı ağzına alıyor mu? Başka sorunlarınız var mı?
Bi de çocuklar çok mu küçük ya da zorlar mı beş ay aradan sonra ev yemeği yemeyi hâyal etmiş olabilir diye düşündüm.

Su ayri kaldigimiz surede 1 kere demedi, oncesinde de bikac kere belki.
Annesi babasi ayrilmks, oyuzden ayriliktan korkan biri, nolursa olsun aile birarada olsun kafasindadir

Getir evrakları imzalayım tamam dediğinizdeki tepkisi ne oldu.? Beş ay görevde kalacak... Evine gelcek tırt bir mesele yüzünden boşanmaya kadar uzanan bir tartışma çıkacak.. Bence ya psikolojiai bozuldu ya da gerçekten başka biri var arıza çıkarıyor

Kafa salladi tamam dedi.
Esim icin yemek yasam sebebi.
Benim icinse yasamin bi parcasi, olsa olur olmazsa olmem derim yani.
Kaldigi yerde yemekler lezizdi sanirim, evdekini begenmedi sanirim.
Daha iyisi gelmedi elimden, cok isterdim zaman olsun ozenerek yapayim.

yalnız şurayı anlayamadım
5 aydır ilk kez geliyorsa, geleceğini bilmiyor muydunuz?
neden yemeği son güne bıraktınız?
tehlikeli bir bölgeden geldiğinde ilgi istemiştir yazacaktım ama....................
şimdi tekrar okuyunca "başka kadınlar her şeye yetişiyor" nedir yahu
çok kırıcı, üzücü... çok saçma
affedilir cinsten değil yani

açık açık söyleyin
çocukların etkilenmesini istemiyorum, o yüzden aramız normalmiş gibi davranacağım ama normal değil, seninle konuşmak bile istemiyorum, sadece rol deyin
ben eşimle konuşmak istemediğimde yapmıştım bunu birkaç kez
çocuklar odadan çıkınca tek kelime konuşmuyordum, surat 1 karış; çocuklar gelince her şey normalmiş gibi davranıyordum
bu arada da ak koyun kara koyun belli olur zaten ilişkinizde

Oyle bisey ki, esim bunu yapsam kendini calisma odasina kilitler ve cikmaz.
Aslinda oneriniz cok guzel.
Risk alip denemeliyim.
Ama bn ona surat yaptigim an ya valizini alir cikar gider yada odasina kapanir.
Dediginiz gibi deneyip gorelim belki yanilirim

Kafa salladi tamam dedi.
Esim icin yemek yasam sebebi.
Benim icinse yasamin bi parcasi, olsa olur olmazsa olmem derim yani.
Kaldigi yerde yemekler lezizdi sanirim, evdekini begenmedi sanirim.
Daha iyisi gelmedi elimden, cok isterdim zaman olsun ozenerek yapayim.
İyi de boşanmak ne alaka.. 7 sene önceki olayı neden sunsun durupduruken.. Durun hele bakalım sabah ola hayrola.. Sabah o size şımarırsa aynen yukrda bir arkadaşın yaptığı gibi çocukların yanında - mışşş gibi davranın.. Ve başbaşa kaldığınızda tek kelime etmeyin bakalım nolacak

yalnız şurayı anlayamadım
5 aydır ilk kez geliyorsa, geleceğini bilmiyor muydunuz?
neden yemeği son güne bıraktınız?
tehlikeli bir bölgeden geldiğinde ilgi istemiştir yazacaktım ama....................
şimdi tekrar okuyunca "başka kadınlar her şeye yetişiyor" nedir yahu
çok kırıcı, üzücü... çok saçma
affedilir cinsten değil yani
Katılıyorum, yemek konusunda belki öncdden hazırlık yapabilirdiniz ama kıyaslaması ve işi boşanmaya götürmesi hoş olmamış.
Umarım aklı başına gelir.

Back
X