• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık bebeği oyalayabilmek

Yurutece erken binince akıllarina daha erken cinlik yapmak geliyor :KK48: yuruteci yürümek için değil de masaya sandalyeye çıkmak için kullaniyolar.

Ayy ay. Soğan doğrarken bile komşumu çağırdığım günleri hatırlıyorum. Şimdi keşke yapmasaydım diyorum. Ağlayacak diye bi sn yalnız birakmiyodum. Şimdi kocaman oldu hala tek başına oyalanamiyo. Yemek yapmak neyse de tuvalete giderken bari koy beşiğine bi kac dk mizmizlansin.

Yemek yaparken iş yaparken de kullanmak için ev tipi ana kucağı alabilirsin. Ben de onlardan alicam. Oyuncak falan oluyo tepesinde. Ya da titreşimli oluyo ağlarken sakinleştiriyo. 5 ay yurutec için çok erken.
Evet çok erken ama
yukarı yazdım yine yazıyorum

bebek arabası en prtaik çözüm

yüksekte olduğu ve çevreyi gördüğü için mutlu

seninle evin içinde her yere gelir

ben eşim şehir dışına gidince oğlum arabada banyo yaptığım zamanları bile bilirim yani

arabada duşun dışında oturtup sabunlanıp kapıyı açıp ceee yapıp geri durulanıp vs vs

mama sandalyesi iyi bir çözüm ama bizimki hantaldı evde gezdiremiyordum fakat küçükleri var belki onlar pratiktir

mama sandalyesi salonda masanın başında dururdu biz onu pek oyun alanı yapamadık mesela ama araba daha rahat olduğu için çooook iş gördü

yemek bile yedirdiğim oldu arabada rahtalıkla
Teşekkürler zaten evime geçince arabayi pek kullanamicam tekerlerini yıkayıp ev de kullanmak mantıklı teşekkür ederim ☺

5 aylik kizim var.Lavaboya gitmek, mutfakta basit yemek yapmak vs için nasıl oyalayabilirim.yurutec diyorlar karsiydim ama geçenlerde biraz oturur pozisyonda kaldı yurutecte çok sevdi eve alsammi bilemedim.gunduz uykusu da hiç yok uyurken bişeyler yapsam. Odada yalnız kaldığında da yüz üstü dönüp aglamaya başlıyor. Sizlerin bir çözümü var mı neyapabilirim ne alabilirm Salıncak anakucagi vs de yok
Benimda 5 aylik bebegim var erkek.ben arabasina koyuyorum yanina oyuncaklarini koyuyorum nereya gitsem yani evin neresina gitsem yanimda gitiriyorum bazen arabasi ile telvizon karsisina koyuyorum gozlerini rahatsiz etmeycek seklinda renkli renkli cizgifilim aciyorum yada haberleraciyorum izliyo onlari ozelikle heberlar acsem saniyoki benimla konusuyo diye konusmayi basliyo kendi dilinda agu ugu diye.gece iyi uyusun diye iyi geceler cayindan iciriyorum sabah 8 de kalkiyo.

Tek tek okudum çok sağolun. Şuan da da kucagimda ayakta taşıyorum :)yere bişey serdik yok yüzüstü dönüp çığlık atiyor agliyor. Yatirmam mümkün değil uyurken bile direniyor. Yurutec içinde hani 10 15 dj vakit kazanayim diye alayım dedim. Mama sandalyesi de alınacak evet suan destekli biraz oturabiliyor 2 3 dk. Herşeyi bırakıp ilgilenirim ama ameliyatliyim yeni bişeyler le ugrasabiliyorum. Evime geçince yalnız olacağım için oyalamak için neyapcam bilmiyorum iste aklımda yurutec vardı. Hoppala lar içinde daha erken ayakta duramazki ziplasa düşer suan iste
Mama sandaliyesina cok oturtmayin daha beli agrir yazik dili yoki soylese.ben cok oturtmiyorum mesela arabasina yaslatiriyorum beli agrimeycek seklinda yada duz yatiriyorum 5 aylik bebek icin daha erken oturtmak beli agrir

Park Yatak yada beşiğinin en alt kademesindeyken içine koyun ve oturabilmesi için destek yastığına koyun.c şeklinde büyük ve sert.emzirme yastığı diye geçiyor aynı zamanda.tehlikesi ve zararı yok.kısa süreler tutarsiniz zaten.önünde sevdiği 2 oyuncak olsun yeterli. Benim kızım suan 8 aylık. 5 aylıkken çoğunlukla ana kucağına oturtup heryere taşıyordum.hala yapıyorum is yaparken. Biraz yurutec biraz ana kucağı biraz beşik derken hallediyorum. Hemde çok hareketli olmasına rağmen. Ağladığında 5 10 dk.emziriyorum sakinlesiyor geri koyuyorum

Iturur pozisyonda olmasi suan icin cok erken.yurutecten vazgecin. Yere biseyler serip cingirakli oyuncaklar verin eline. Bos pet siseye fasulye mercimek atin agizni kapayip eline verin. Ben bi abdesti 4 sferde tamamladigimi bilirim. Aksam esim gelince bebegi ona birakip yemek yapardim :) gecicek bu gunlerde :)

Back
X