- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
Evet çok erken amaYurutece erken binince akıllarina daha erken cinlik yapmak geliyoryuruteci yürümek için değil de masaya sandalyeye çıkmak için kullaniyolar.
Ayy ay. Soğan doğrarken bile komşumu çağırdığım günleri hatırlıyorum. Şimdi keşke yapmasaydım diyorum. Ağlayacak diye bi sn yalnız birakmiyodum. Şimdi kocaman oldu hala tek başına oyalanamiyo. Yemek yapmak neyse de tuvalete giderken bari koy beşiğine bi kac dk mizmizlansin.
Yemek yaparken iş yaparken de kullanmak için ev tipi ana kucağı alabilirsin. Ben de onlardan alicam. Oyuncak falan oluyo tepesinde. Ya da titreşimli oluyo ağlarken sakinleştiriyo. 5 ay yurutec için çok erken.
Teşekkürler zaten evime geçince arabayi pek kullanamicam tekerlerini yıkayıp ev de kullanmak mantıklı teşekkür ederim ☺yukarı yazdım yine yazıyorum
bebek arabası en prtaik çözüm
yüksekte olduğu ve çevreyi gördüğü için mutlu
seninle evin içinde her yere gelir
ben eşim şehir dışına gidince oğlum arabada banyo yaptığım zamanları bile bilirim yani
arabada duşun dışında oturtup sabunlanıp kapıyı açıp ceee yapıp geri durulanıp vs vs
mama sandalyesi iyi bir çözüm ama bizimki hantaldı evde gezdiremiyordum fakat küçükleri var belki onlar pratiktir
mama sandalyesi salonda masanın başında dururdu biz onu pek oyun alanı yapamadık mesela ama araba daha rahat olduğu için çooook iş gördü
yemek bile yedirdiğim oldu arabada rahtalıkla