5 aylık bebeğim yataktan düştü

Haklısınız böyle bir şeyin mazereti olamaz ama neredeyse hiç uyumayan uyusa bile en ufak sese uyanan sürekli kucağımdan inmeyen bir bebeğim var uyumayinca da huysuzluk yapıyor oyalamak çok zor uyurken de sürekli sallanmak istiyor ben gene sürekli uyanıyorum ailemden uzaktayım bir yarım saat olsun oyalayabilecek kimsem yok eşimde de fazla durmuyor gece uyandığında emerek uyumaya devam ederdi birkaç gecedir uyandığında uykusu tamamen açılıyor birkaç saat uyumuyor. 5 aydır kendimi unuttum. Doğru düzgün ne yemek ne su tuvalete bile gidemiyorum. Akşam 45 dk uğraştım tam uykuya daldı şunu yapicam bunu yapicam güzel bir duş alicam diye plan yaparken gözünü geri açtı bir gece öncesi de uyutmamisti gündüzü de uyumadı durmuyor da ağlıyor arabayla gezdik en sonunda bir 15dk öyle uyudu gündüz sinirlerim iyice yıprandı önüne yastık koyup mutfağa gittim 5 dk uzaklaşmak istedim o arada olan oldu
Çok üzgünüm çok vicdan azabı çekiyorum dün geceden beri kendi kendimi yiyip ağlıyorum 24 saati geçti bir şeyi yok gibi Allahtan ama onun o acısı korkusu yeter :KK43:
Anlıyorum sizi, benim kızım da öyleydi. Ne yemek yiyebilirdim ne tuvalete gidebilirdim. Kendinizi çok üzmeyin artık. Kafaya taksaniz da geri gelmeyecek zaman. Daha dikkatli olursunuz artık. Bugünleri de geçecek dağa rahat ettiğiniz günler gelecek

Back