- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.231
- 113
- Konu Sahibi Belgisizamir
5 aylik civil civil, neşeli, hareketli, cok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Salı günü güle oynaya asansörü kullanarak disari çıktık. Biraz dolaşıp eve döndük. Apartmanın kapisini açtım kucağımda oglum olduğundan kapi siddetle kapandi. Bu ani ve yuksek ses bebegimi ürküttü. Asansöre girdiğimizde huzursuzdu agladi ağlayacak durumdaydı yatistirmaya çalıştım ayni zamanda asansorun tuşuna bastım. Asansör gurultuyle hareket etti bebegim çığlık cigliga aglamaya başladı cikana dek bağırdı. Gürültüye hassasiyet oluşturduğu düşüncesiyle eve gelip sakinlestirdim.
Bugün yine çıktık bu defa yanima kayinvalidemi de aldim kapilari daha dikkatli açıp kapatmak oglumu huzursuz etmemek adina. Henuz asansörün kapisini acmistik ki icini gormesiyle avaz avaz aglamasi bir oldu. İnene dek de susmadi. Cok endiselendim ve kendimi sorumlu tuttum. Bu kadar erken dönemde korku gelişimi olur mu? Bu konuda bilginiz fikriniz deneyiminiz var mi hanımlar?
Bugün yine çıktık bu defa yanima kayinvalidemi de aldim kapilari daha dikkatli açıp kapatmak oglumu huzursuz etmemek adina. Henuz asansörün kapisini acmistik ki icini gormesiyle avaz avaz aglamasi bir oldu. İnene dek de susmadi. Cok endiselendim ve kendimi sorumlu tuttum. Bu kadar erken dönemde korku gelişimi olur mu? Bu konuda bilginiz fikriniz deneyiminiz var mi hanımlar?