5 aylık bebeğin üzerine hamilelik...

Benimle kardeşimin arasında da çok fark yok ve biz ikiz gibi büyüdük.
Annem çalışan bir bayandı, zorlukları elbet oldu ama aslında iyi de oldu
der hep. 16 yıl sonra bir çocuk sahibi daha olunca, kesinlikle arayı uzatmamalı
demişliği bile var :9::9:

Bu arada hayırlı olsun :3::3:

Darısı isteyen ve kıymetini bilecek herkesin başına inşallah. Allah bekletmesin
daha fazla...

Ay şaka gibi yaa, herkesten tepki almaktan korkarken kk'da hep güzel tepkiler alıyorum :)
Bebekten değil etraftan daha çok çekiniyorum inanki, herkes yuhh diyecek.
Ama Rabbim ol deyince önüne geçilmiyor, kondomla bebek geldi resmen yaa...
doktor arkadaşım var. bebeği 2 aylıkken tekrar hamile kaldı. bu iş nasip işi bazen çok iyi korunursun , çok dikkat edersin ama Allah nasip eder.
bazen de yıllarca korunmazsın ama nasip olmaz.
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
kendini sakin tut.
kafana takma
birlikte büyürler belli ki daha güzel olacak herşey.

ben spiralle hamile kaldım cnm, oğlum 9 aylıkken hamile olduğumu öğrendim...
senin gibi şaşırdım hatta üzüldüm diyebilirim..
ama hast gidip de kalp pıt pıt kalp atışlarını duyunca, tokat yemiş gibi oldum...
korunmamıza rağmen, Allah bize sağlıklı bi bebek daha gönderecek,isteyip de olmayan bir sürü insan varken, üzülmek ne haddimize diye düşündüm ve hemen kendime geldim...
kabullendim..
şimdi kızım 1,5 yaşında, oğlum da 3 yaşında.. tek çocukla 2 çocuk bir olur mu hiç olmaz tabi...
ama çevreden duyduğum öldün,bittin,mahvoldun,2 küçük çocuk nasıl baş edeceksin gibi karamsar sözlerin abartı olduğunu anladım...
illa ki zor, ama şöyle bi etrafına bakıp, hastanelerde tüp bebek sırası bekleyen çiftleri veya hasta çocukları gördüğün ve şükrettiğin zaman, bizim yaşadıklarımızın, o insanların yaşadıklarından çok daha kolay olduğunu anlıyosun...

Son düzenleme:
Bende 13,5 aylıkmışım kız kardeşim doğduğunda, erken doğmuş bir de.. İlle gelecek.. :27:
Bir büyütmenin zorlukları var tabii, doğruya doğru annem hep der, ben ayağında, kardeşim kollarında uyuturmuş bizi, sonra kendisi de o şekilde uyuya kalırmış, ikiz gibiydik. İkimize de aynı kıyafetten alırlardı, renk, desen her şey aynı. Anılarım canlandı gözümde, canım annem benim, ne zorluklarla büyütmüş bizi çok özlüyorum onu.. :43:

Her bebek rızkıyla doğar demişler, hiç bir yöntem % 100 korunma sağlayamaz diye duymuştum, doğru duymuşum demek ki.

Son düzenleme:
Rabbim sana hediye vermis canim hic kimseden cekinme
Biz bebegimiz olsun diye neler neler yapiyoruz gebelik topiklerinde
Hayirli ugurlu saglikli olsun insallah :nazar:

Slm arkadaşlar,
bugün bir haber aldım ve çok şaşkınım.
Sakın niye korunmadın demeyin çünkü kondomla oldu bu bebek.
Nasıl olduğunu anlayamadım, değerim 165, acaba kimyasal veya farklı bişey olabilirmi diye düşünüyorum, çünkü korundum.
Ard arda bebeği olanlar varmı acaba?
Çok zor oluyormu bakımı?

Gebelık uzerınden en az ıkı sene gecmesı lazım cunku dogum yapan kadınlarda ust ustte rahatsızlıklar olabılıyor muhakkak oncelıkle doktorunla bır gorus hemen zaman kaybetmeden

Ay şaka gibi yaa, herkesten tepki almaktan korkarken kk'da hep güzel tepkiler alıyorum :)
Bebekten değil etraftan daha çok çekiniyorum inanki, herkes yuhh diyecek.
Ama Rabbim ol deyince önüne geçilmiyor, kondomla bebek geldi resmen yaa...

yiyeceği ekmeği varmış canım...hiç takılma kimsenin lafına olmayanada niye yapmıyosun diyo bizim millet takılma sağlıkla huzurla büyük ikisinide :nazar:

bende oğluk 1.5 yaşındayken ve doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım üstelik çalışıyorum.zorlukları tabiki var ama ben hep zamansız ve plansız gelen çocukta bir hayır vardır diyorum.Hiç üzülmeyin allah yardım eder mutlaka. sütün koruduğunu sözylemişsizniz, süt eğer hiç adet olmamışsanız korur ve bebeğinizi ne kadar sık emzirirseniz koruyuculuğu okadar artar.

Kankardeşim ve kardeşi arasında 11 ay var. Gerisini sen düşün :1:
Ve annesi annem gibidir hep der. Ben ikiz gibi büyüttüm çok rahat ettim.
Sizde ilerde çok arayı açmayın diye :52:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar::emir_bebek:

Slm arkadaşlar,
Nasıl olduğunu anlayamadım, değerim 165, acaba kimyasal veya farklı bişey olabilirmi diye düşünüyorum, çünkü korundum.
Çok zor oluyormu bakımı?
Çok şanslısın canım rabbim korunduğun halde o bebeği sana nasip etmişse rıskınıda veririr kolaylığınıda Benim annem ablamı doğurmuş 89 da 90 da ben gelmişim dünyaya aramızda ay farkı var ve 4 çocuk annesi veren rabbim rıskınıda verir sabrınıda sevgisinide. Bak biz İstiyoruz tedavi görüyoruz her gün gün sayıyoruz dua ediyorus sürekli. ve hiç anne olamayan insanlar var şükret halineee

Allah bağışlasın inşallah...
Sağlıklı, sıhhatli gelsin yavrunuz.
Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin inşallah...:nazar:

Benim de kardesimle aramda 18 ay var ve yakin yasta kardesim oldugu icin cok mutluyum :) Bence cok guzel bir durum, hayirli olsun :)

Zor olmasına çok zor ama imkansız değil... Eğer bakabilecekseniz maddi ve manevi yetecekseniz düşünün derim...
Minicik bir beden o, savunmasız mis de kokulu.... :16:
2 kardeş birbirine arkadaş da olur hem ne güzel... :9:

Slm arkadaşlar,
Çok zor oluyormu bakımı?

merhaba ben de masal 11 aylıktı hamıle kaldıgımda korunurken

kac kere gıttım aldırmak ıcın ,agladım ıstemedım zaten ogrendıgımde 7 haftalıktı

sonra alıstım herkes napıcaksın cart curt sayıyor tabı ama bı sekılde asıcam

16 haftalık olduk bıle farketmeden buyuyor ıcımde halen varlıgını kabullenemedım ama yıyecek ekmegı var demek kı

Son düzenleme:
Benim bi tanıdığım var bebeği 3aylıkken hamile kaldı şimdi doğum yaptı 2tane dünyalar güzeli kız bebekleri var bakması belki sabır isteyebilir ikiz üçüz anneleri ne yapsın bi arkadaşım var 3tane kızı var onunda yaşları çok yakın hep diyorum ona kıskanıyorum seni çok rahat edeceksin ilerde diye hem sende korunurken bile hamile kaldıysan mutlaka vardır bir hayır çevreye tıkayabildiğin kadr tıka kulaklarını bu bebeğinide sağlıklı doğur inşallah ne güzel kocaman bi aile oluyorsunuz işte Allahım bizlerede nasip etsin inşallah sanada HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH:nazar::emir_bebek: :46: :16:

Olabiliyor canım evet yengem 3 aylık bebeği varken varken hamile kaldı:) Şimdi ikiz gibi duruyorlar:16:

Bende sizin eyrinizden olsam çevre faktöründen çekinirdim .

Hayırlısı olsun inş

kac kere gıttım aldırmak ıcın ,agladım ıstemedım zaten ogrendıgımde 7 haftalıktı

16 haftalık olduk bıle farketmeden buyuyor ıcımde halen varlıgını kabullenemedım ama yıyecek ekmegı var demek kı

Sumakkkk hamile misinnnn :52: Hayırlı olsunnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16:

Allah ikisinide anali babali büyütsün. Olsun bi arkadasin dedigi gibi beraber büyürler.

Emziriyor musun canim? Cünkü aslinda emzirirken hamile kalinmaz diyorlar ama dogru degil kalinirmis.
Yani kondomun tutmamasiyla alaksi yokmus canim :)

Simdiden hayirli olsun.

Sumakkkk hamile misinnnn :52: Hayırlı olsunnnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16:

hamıleyım kaza kursunu :30:

Back
X