5 aylık bebeğin üzerine hamilelik...

merhaba ben de masal 11 aylıktı hamıle kaldıgımda korunurken

kac kere gıttım aldırmak ıcın ,agladım ıstemedım zaten ogrendıgımde 7 haftalıktı

sonra alıstım herkes napıcaksın cart curt sayıyor tabı ama bı sekılde asıcam

16 haftalık olduk bıle farketmeden buyuyor ıcımde halen varlıgını kabullenemedım ama yıyecek ekmegı var demek kı

Ama annesi o seni kabullenmiş ve sana tutunmuş,minicik bir şey ne kadar güzel bir duygudur,Allah'ım sen ne büyüksün ! :26:

allah yardımcın olsun,hayırlı olsun eylül annelerinde de bir arkadaş kalmış dün yazmıştı, bu aralar çok oluyor böyle durumlar bende korkmaya başladım senin için zor olucak ama allah vermiş canım sakın aldırma yıllarca uğraşanlar var.

Valla halamda istemiyordu bebeği küçüktü tekrar hamile kaldı ikiz oldu hatta şuan birisini ben aldım sevmek için arada kaçırıyorum o kadar tatlılar ki..:16:
Bakımı her ne kadar zor olsa da dünyaya gelmesi gerekiyordu belli ki :))

canim bende korunurken kaldim oglum cok zor bebeklik gecirmisti asla bebek dusunmuyordum ama rabbim verdi bende kabullenemedim taki bir dogdu kucagima aldim melegimi sezen aksunun sarkisini fisildadim melegime hosgeldin sarkisini simdi bu sarki favorisi oldu o sarkiyi acinca hemen mum anni dans edelim diyor allahim rabbim ne guzel birsey o yarabbim hic takma canim kim nederse desin melegine iyi bak annesi karnindaykende ilk bebegine verdigin ozeni goster cikmis yola o saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim

herkese çok teşekkür ederim, destek çok önemli bu dönemde, okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Rabbim vermişse vardır hayır diyorum, ama çok şükür herkes olumlu tepkiler veriyor, hatta sevinenler bile var

benim planlı yapmak istediğim şey sana kazara nasip olmuş hayırlı olsun e tabi zorlanacaksın biraz ama ilerisini düşün bence büyüdüklerinde rahat edeceksin

Ay şaka gibi yaa, herkesten tepki almaktan korkarken kk'da hep güzel tepkiler alıyorum :)
Bebekten değil etraftan daha çok çekiniyorum inanki, herkes yuhh diyecek.
Ama Rabbim ol deyince önüne geçilmiyor, kondomla bebek geldi resmen yaa...

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin neden etratan çekiniyosun ki laf edene anası babası belli dersin

Slm arkadaşlar,
bugün bir haber aldım ve çok şaşkınım.
Sakın niye korunmadın demeyin çünkü kondomla oldu bu bebek.
Nasıl olduğunu anlayamadım, değerim 165, acaba kimyasal veya farklı bişey olabilirmi diye düşünüyorum, çünkü korundum.
Ard arda bebeği olanlar varmı acaba?
Çok zor oluyormu bakımı?

bosver etrafı sen.. ne güzel işte ugrasmadan kalmışsın.. ALLAH sana bunu verdiyse elbet bi hayırı vardır.. ne mutlu sana.. darısı ben ve benim gibi bebek isteyenlerin başına inş. amin..

Aman canım dikkat et, %99 koruma diyor ve %1 bizi buldu.
Arkadaşımda kadın doğumcu ve en iyi yöntem demişti, hemde 2 gün önce konuştuk, süt koruyordur demişti.

mesajların tümünü okumadım...

zambak, tamamen doğru bir şekilde kullandınızda, üründe hata yoksa(yırtılma vs) %99 koruma sağlar.
süt vermek tamamen korumaz. herkeste hormonlar farklı derecede oluyor.

biraz bekleyin bakalım.
dikkat ettiğiniz halde gelmişse, beraber seveceksiniz ikisini de...:emir_bebek::emir_bebek:
beslenmenize çok dikkat edin, mutlaka dr kontrolünde olun. bebeğinizi emzirmek zorlar diye erken sütten kesmeyin. sağlıklı, dengeli ve yeterli şekilde beslerseniz sorunla karşılaşmazsınız. ilk bebek sezeryan ise belki sıkıntı olabilir ama dr kontrollerine dikkat edin lütfen. onu da atlatırsınız...

sonrasında sürprizlere karşı çok daha dikkatli olun.

Son düzenleme:
mesajların tümünü okumadım...

zambak, tamamen doğru bir şekilde kullandınızda, üründe hata yoksa(yırtılma vs) %99 koruma sağlar.
süt vermek tamamen korumaz. herkeste hormonlar farklı derecede oluyor.

biraz bekleyin bakalım.
dikkat ettiğiniz halde gelmişse, beraber seveceksiniz ikisini de...:emir_bebek::emir_bebek:
beslenmenize çok dikkat edin, mutlaka dr kontrolünde olun. bebeğinizi emzirmek zorlar diye erken sütten kesmeyin. sağlıklı, dengeli ve yeterli şekilde beslerseniz sorunla karşılaşmazsınız. ilk bebek sezeryan ise belki sıkıntı olabilir ama dr kontrollerine dikkat edin lütfen. onu da atlatırsınız...

sonrasında sürprizlere karşı çok daha dikkatli olun.

Eğer yoksa çook dikkatli olucam.
Sanırım hatalı bir ürüne denk geldik. Ama tekte tutturmakta garip.
Allahtan sezeryan değil, kendimi çok iyi hissediyorum.

Eğer yoksa çook dikkatli olucam.
Sanırım hatalı bir ürüne denk geldik. Ama tekte tutturmakta garip.
Allahtan sezeryan değil, kendimi çok iyi hissediyorum.

normalse korkmayın. benim yaşıtlarımda kardeşleriyle az yaş farkı olan oldukça fazla.
bebek olayı tamamen mucize. tuttu mu tutuyor işte :nazar:

beslenmeye çok dikkat edin. depoları çok boşaltmıştır ilk bebeğiniz. ikincisi için eksiği güzel kapatmaya dikkat edin. gerekirse bir beslenme uzmanından da yardım isteyin.
sonra ikisini beraber büyütürsünüz.
arkadaşların dediği gibi, ikiz gibi olacaklardır. biraz daha fazla yorulursunuz belki ama tadından yenmezler. güzel yanlarına odaklanın hep.
Allah bağışlasın ikisini de.

Slm arkadaşlar,
bugün bir haber aldım ve çok şaşkınım.
Sakın niye korunmadın demeyin çünkü kondomla oldu bu bebek.
Nasıl olduğunu anlayamadım, değerim 165, acaba kimyasal veya farklı bişey olabilirmi diye düşünüyorum, çünkü korundum.
Ard arda bebeği olanlar varmı acaba?
Çok zor oluyormu bakımı?

tatlım allah hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin kuzenımde aynı şekilde hamile kaldı şu an kızları nerdeyse aynı yaşta :D ve çok şekerler biraz zor oldu ikiz doğurduğunu varsay kuzenım aldıracaktı ama kıyamadı iyikide kıymamış :D

hayırlı olsun canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.millet ne der diye düşünme.nasibinde varmış ki olmuş.biraz zorlanabilirisn ama üstesinden gelirsin:34:

Ay şaka gibi yaa, herkesten tepki almaktan korkarken kk'da hep güzel tepkiler alıyorum :)
Bebekten değil etraftan daha çok çekiniyorum inanki, herkes yuhh diyecek.
Ama Rabbim ol deyince önüne geçilmiyor, kondomla bebek geldi resmen yaa...
gondomla nasıl bebek olunur ta kafam karıştı:44: .delik falanmıydı:1:

canım öncelikle bebeklerin hayırlı olsun.... ilk zamanlar zorlansan da sonrası için çok güzel olacaktır ...nerden mi biliyorum? kızkardeşimle aramızda 13 ay var :) ben biraz edepsiz bebek olduğum için annemi zorlamışım ama Allahtan kızkardeşim çok uslu bir bebekti.. kızkardeşimi dünyalara değişmem.. o benim, arkadaşım, dostum, sırdaşım her şeyim....
bir de çok sevdiğim bir arkadaşım da 40 ı çıktıktan çok kısa bir süre sonra hamile kaldı ... hatta eşi de doktor diye çok takılırdık...iki doğumu da sezeryandı , ilk zamanlar zorlandı ama şimdi iki tane küçük meleği var :) ayrıca 10 gün önce de karşı komşum doğum yaptı ki ilk çocuğu 1 buçuk yaşında bile değil o da sezeryanlıydı ... doktorlar iki sezeryan arasında süre verseler de kontrollü olunduğu takdirde bir sorunla karşılaşılmıyor..
Dediğin gibi Rabbim "ol" deyince önünde hiç bir şey duramaz değil kondom surları bile diksen nafile :)

Ne kadar güzel bir durum benim çok istediğim birşey bir mucize
Ben ikiz istiyorum hatta. Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularını.
Bence değerin iyi geç döllenme olmuş olabilir dr gittiğinde daha iyi bilgilenirsin.
Kesesi oluşmuştur.

Back
X