5 aylik bebekle tatil

En rahat edeceğin dönemlerden biri emzirme önlüğü al yanına ağladımı daya memeyi uyut gölgede
Bence bişey olmaz bebekler dayanıklılar ben ikinci çocuğum 6 aylıkken gitmiştim gayet keyifliydi
İyi tatiller

valla ben seneye gitmeyi planlıyorum. engel olmayın hayatınıza. antalyadan yeni geldik gayet esiyordu, istanbul daha havasız geldi bana özellikle bu hafta. zaten orada her yerde klima var. güneşin altına çocuğu bırakmayacağınıza göre bi sakınca yok. denize sokun bol bol, kremini sürün devamlı bir de giydirmeyin çocuğu. gerekiyosa sadece beziyle kalsın. çocuk oldu diye kilitlemeyin kendinizi eve bence.

bizde en sıcak zamanda gitmiştik fakat en rahat ettiğimiz tatildi ,şu an oğlum 18 aylık bu sene de gittik ama hiç yerinde durmadı vs baya zorladı bizi ama geçen sene 5 aylıkken çok rahattık, hiç merak etme bi şey olmaz dikkat edersen, çokta aklına kötü şeyler getirme bence çağırma, iyi tatiller

Uyku saatlerinizi biraz ona göre ayarlayın, sabah erkende kalkın güneş tepeye gelmeden odaya dönüp Bi öğle uykusu çekin. 12-3 arasını odada geçirin, gölgede oturun çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Sıcaktan kaçalım derken de klimayı çok düşük derecelerde değil de makul ısılarda tutarsanız 27 vs, üşütmeden bitirirsiniz tatili.

Bence birşey olmaz gölge yerde oturursunuz çıkınca hemen duş aldırır kıyafetlerini giyerse güneş kremi şapka vs ben birşey olacağını sanmıyorum.Çocuğum yok ama geçen sene antalyada gittiğim otelde bebekli aileler için kocaman bir alana güneşi engelleyici bir şey yapmışlardı gram güneş girmiyordu yani kumsalda büyük şezlonglar ve minicik bebekler rahattı

ben gittim ilk yaşına kadar olan süreci antalya bodrum arasında gecirdik , gayette keyifliydi
Gündüz odada durduk ama sabah ve akşam üstü denizede soktuk .
Bundan dolayımıdır bilmem çok küçük yaşta olmasına ragmen dalarak yüzmeye başladı

e Ağustosun sonu gelmiş zaten. tamam Akdeniz sıcak ama Haziran Temmuz gibi değildir. Ege serinlemiştir bile inanın. miss gibidir havası ama akşamları bu sefer üşüdü mü derdiniz. güneşin altında pişirmeyin yavruyu yeter. bolca yıkayın ve kremleyin ki isilik olmasın. hoş olsa da iki üç gün kızarıyo ponçikler sonra geçiyor. güzel geçecek panik olmayın.

bıraz yorucu olur sadece korkmanıza gerek yok guneşin dik geldiği zamanlarda çıkmayın bırgun geçsin duzen oturur bızımde tatıle ıhtıyacımız var ...

Bence birşey olmaz gölge yerde oturursunuz çıkınca hemen duş aldırır kıyafetlerini giyerse güneş kremi şapka vs ben birşey olacağını sanmıyorum.Çocuğum yok ama geçen sene antalyada gittiğim otelde bebekli aileler için kocaman bir alana güneşi engelleyici bir şey yapmışlardı gram güneş girmiyordu yani kumsalda büyük şezlonglar ve minicik bebekler rahattı

aaa cok guzel bir uygulama olmus.. insallah gittigimiz otelde vardir boyle birsey..

bu arada herkese cok tesekkur ederim cok moral oldunuz.. tavsiyelerinizi mutlaka dikkate alacagim

En Büyük KK:anne::21:

Oğlum 13 aylıkken gittiğim tatili hatırladım konunuzu okuyunca. Sabah kahvaltıdan sonra biraz havuza indiriyordum. Saat 11-15 arası odadan çıkmıyorduk o arada uyutuyordum. 15'ten sonra tekrar bir havuz keyfi yapıp odaya çıkıp banyo yaptırıp, yemeğini yedirip saat 9 gibi tekrar uyutuyordum. Açıkçası ben pek bir şey anlamadım tatilden günümün yarısından çoğu odada geçti, ama yine de güzeldi onun ve kızımın havuzda eğlenmeleri beni mutlu etmeye yetiyordu.

Henuz bebegim dogmadi ama,siz dikkat eder onu serin tutarsaniz birsey olmaz heralde.Evet keske egede biryer bulsaymissiniz ama... rezervasyon iptali de olmuyorsa gidin. Hic olmadi otelin icinde yasarsiniz 4ten sonra bebekle bi iki havuz deniz keyfi kisacik,geri odaniza cikarsiniz falan.. Bebisiniz de alissin,suya girmeyi falan hissetsin ay gidin :) yakici olmayan gunes ona da iyi gelir hem..

Havuza sokmayin da. Gecen sene havuzdan hasta oldu kizim. Bizde akdenize gidecegiz eylul ayini uygun gorduk. Bu kadar da tedirgin olmayin oglen disari cikmayin. Otelde golgeliklerde vakit gecirin. 5 aylik bebekle zaten otelden max verimi alamazsiniz. Bu kadar negatif olmayin.

biz mayısta evde petekleri açarken, oğlum 3 aylıktı, İzmire gittik. ki orası sıcaktı. Allahtan bişey olmadı.
görümcemde orda ona gitmiştik. hatta o kızını sokağa çıkarken baya giydiriyordu. esiyor falan diye. ilk çıktığımızda bende ona uydum giydirdim çocuğu, çocuk su içinde kaldı, terledi. sonra yazlık giydirdim çocuğa hatta. onlara göre hava serindi bize göre sıcak.
İnşaallah bir sorun yaşamazsınız. kötü düşünmeyin.

5 aylık bebekle değil antalya karşı mahalleye gitmezdim.ben rahatıma ve çocukların keyfine çok düşkünüm.şimdi büyüdüler ehli keyif ergen oldular.:işsiz:

cok sevindim.. acikcasi bebegim biz yemek yerken cok sikiliyor agliyor huysuzlaniyor herkesin bana be kadin ne isin var tatilde otursaydin evde bakislarini gormek istemiyorum :) tatil annelerin de hakki :anne::KK49:
Oyle bakan olursa gormemezlikten gel.
Hiçbir sey olmaz.
Yurt disindan minis minis 3-4cocukla geliyor millet.
Hic kafana bunlari takma.
Tchiboda falan uv filtreli mayolar daha dogrusu deniz kiyafetleri var.
Kollari ve bacaklari uzun
Onlardan alirsan güneşten yanma riskini de en aza indirirsin.
Seneye insallah benim bebek de seninki kadar olacak. Simdiden yapiyoruz tatil planlarini :)

Biz ilk kez oğlum 7 aylıkken Marmaris'e gittik . Bi de arabayla her gün başka bir koya gidip denize girdik . Hiç sıkıntı yapma . Emin ol bebekken daha rahat . Ona üstü kapalı şişme simitlerden Alın . Sabah kahvaltıdan sonra girin denize veya havuza . Sonra odaya çıkarsınız . Eğer otelin kapalı havuzu varsa Oray'a da gidebilirsiniz öğleden sonra

Back
X