5 aylık evliyim bosanmalıyım galiba

emegim

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
33
0
16
İzmir
arkadaslar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum ama ilk defa konu acmaya karar verdim işin içinden çıkamıyorum.hemen konuya geceyim esimin face sifresini birtürlü bulup açtım ve arama gecmişşinde aylardır kadının biri günde 10 kere aratılmıs.hergün aralıksız hemde.ve calıstıgı yada sahibi oldugu kuaför salonuda aratılmıs.istisnasız hergün 10 un üzerinde bakılmıs fotgraflarına.ayrıca bu kadın esimin en yakın arkadasında ekli.acık sacık güzel fotografları var ayrıca gecelik gibi kıyafetlerle cekilmiş ilginç pozlarda vermiş.ve bu durumu resmen eşime söyledim ve nedenini sordum.senin düsündügün gibi degil diyor ben seni aldatmadım diyor.arkadasım baktırdı diyor bukadın arkadasında ekli oldugu halde eşime baktırmıs yalana bak. bende dedimki kadın istememiştir aldatmadıysanda ondandır dedim.kadın istese kosa kosa gideceksin arzuladıgın biri belli dedim.bu benim için aldatmaktır zaten dedim.dedimde dedim anlayacagınız.siz konularınızda hep diyosunuz ayrılmayı göze alıyosanız bakın diyosunuz ben göze aldım ve baktım.3,5 sene gecmişim var esimle ve 5 aydır evliyiz.bunu ondan hiç beklemezdim darmadagın oldum siz olsanız ne yapardınız kadını bulmalımıyım ki acaba yada eşime dogruyu nasıl söyletebilirimki.neden yaptı bunu kafam karma karısık.nedeni resmen yok adamın.daha düngece ögrendim ve suanda bosanmaktan baska bişey yapamam.ama neden neden neden..............

merhaba arkadasım oncelıklee üzüldüm bu duruma sen demişin zaten bellıkı eşin kadında bıeyler arıyorr bence ayrıl derım şüpheyle yaşanmazzz eşinın zaten hergun 10 sefer aynı kadını aratması cok anormal bellıkı takmıs kafaya salla gıtsın bu adamı bırıyapan ıkıyıde yapıyorr bunu unutma

haklısın arkadasım aldatmamıs öyle diyorda bu zaten aldatmaktır bence.toplamda 10 kere baksa tamam diyecegim hergün bakmış 10 kere bazı günler daha fazla.pazar günleri evde oldugu için bitek pazarları bakılmamıs.iş yerinde aralıksız her gün bakılmıs

eşine gerçeği söyletemezsin sen suçlu olursun bide üste çıkar olmadık yalanlar söyler ben olsam direk eşinin facenden kıza mj atardım nasılsı gibi basit bi mj konuşmuşlukları varsa kadın zaten sohbete başlar yok kadın terslediyse eşin peşinden koşuyosa ozaman ters cevap verir hiç konuşmadılarsa çok çok tepkisiz kalır. ben hemen yapardım bunu kim ne dersin

kadını bulcam arkadasını arayıp sorcam dedim kim bu dedim.sakın yapma hasanın normal arkadası ayıp olur dedi.belliki arkadasının bu durumdan haberi yok.yazmalımıyım yada esime yaz diyeyim ispatla mı diyeyim bilemiyorum ki.allak bullak oldum

cicim aylarında olmanız gerekirken olanlara bakın ya keşke evlenmeden önce böyle birşeyi yapmş olsaydı o zaman herşey dha basit olurdu yeni bi eviniz yeni kurmaya başladığınz bi düzeniniz onca harcadığınz masraf emek .. boşa gtmemiş olurdu böylelikle ..
Yani cidden yalan olduğu ortada arkadaşm baktırdı kuzenlerim baktı başkası baktı bunlar klasik yalanlar ama sizinle evlendiğinin 5.ayında başkasına bakması da neblym ya çok anormal gleiyo bana hadi desem 1 sene olmuş 2 sene olmş aynı evdsinz sıkılmştr demekki gerçekten sevmiyordur ki sıkılmştr bakmştr ama öyle de değilki çok garipsedim ya bence arkadaşını arayıp sorun bence boşanmadan önce herşeyin aslını astarını öğrenin .. Bence biraz daha bekleyinn hiçbirşey yapmayın bakalm bi kaç hafta snra tekrar facesine bakın hala dvm edilmişmi yazışmalara .. Y a da o kadınla irtibata geçin madem açık saçık şeyler giyip foto çekiliyo çok rahat bi kadın para teklif edin onun karşılığında asılsın eşinize bakalım eşiniz ne cevap verecek kadına .. yazışmalarıda sonra kadından bi şekilde alırsınz .. Çok mu saçma bi fikir oldu bilmiyorum ama boşanmadan önce yapmanz gerekenler bence bunlar .. Baktnz yüz veriyo konuşuyo o zaman bdaha yüzüne bakmamak üzere çok acı da olsa boşanın drim

yapıyosa ceremesine katlanmalı bilemiyorum ona sen karar ver canım ama bi şekilde öğren aptalyerne koydurmamış olursun kendini tabi varsa böyle bişey ve eşinde bu işlerin bukadar kolay yapılmaması gerektiğini görmeli gözü korkmalı

Facebookta gözüne çarpmış baksa tamam normal diyeceğim,ama sürekli bakması insanı düşündürüyor.
Aslında hemen eşinle konuşmasaydın,biraz sakinleşseydin.Facebookunu kapatsın diyeceğim ama başka bir isimle sizden gizli hesap açma ihtimalide var.

Biraz sakinleşin,sağlıklı düşünün,zaten eşinizi tanıyan biri olarak söylediklerinin yalan veya doğru olduğunu hemen anlamış olmanız gerek.

gerçekten sevse yapmazdı gibi şeyler kalmadı artık canım malesef çok sevende yapıyo erkeklerin hamurunda var eşimi çok seviyorum ama aldatıyorum vazgeçemiyorum bunlardan diye tv programlarında destek isteyen çok adam duydum sevenide sevmeyeni bir

hiç bir insana erkege özellikle sonsuz güvenilmezmiş acı sekilde ögrendim ben arkadaslar.bunu ondan hiç beklemezdim.........üstüne verecek cevabı bile yok kötü olan bu encokta.asık oldum desin bana güzel geldi inceledim desin bişeyler desin işte ama yok yok yok

şüphe ve kuşku ..zor bilmezmiyim :)

ama gözünün önünde herşey işte....

sabır ve güç versin rabbim hepimize...

arkadaslar kimse derdimi paylasmayacakmı cok ama cok coookkk kötüyüm

Canım ben birşeyler yazmıştım size ama tekrar bikaç şey daha yazmak istiyorum.
Evet insan bu durumda fazlasıyla yıpranır.biraz sakinleşmeye çalışsan veya çık samimi bir arkadaşın varsa onunla konuş.
Konuşmak sizi çok rahatlatacaktır,ama bu durumu çok güvendiğin bir arkadaşınla görüş.

Şimdi biz ne söylesekte sizin eşinizi tanımadığımız için neler düşünüpte arattığını bilemeyiz.
Siz eşinize nekadar güveniyosunuz?güven çok önemli.

Daha önce böyle birşeylerini yakalamışmıydınız?

Son düzenleme:

cidden dediğim gibi bazen bazı kadınlar bile bazı kadnlara bakakalıyoken erkeklerin bakmaması garip kaçardı zaten malesef artık öyle haklsnz insanın gözü kayıyo yani .. erkeklerin kayıyo yani .. Önemli olan ne anlamda olduğu ..

[/QUOTE haklısın benden sıkıldıgını farkediyodum zaten.sevmesine seviyor tamamda böyle sevgi olmaz olsun.kadına asıl diye teklif edememki ama arkadası ögrenir araları bozulmasın ben sessiz sedasız cıkayım hayatından diye düsünüyorum.çünkü bisey yapmadıysa bile buda aldatmak degilmidir.cokmu hosuna gidiyodu asık mı oldun falan dedim sacmalama deyip durdu[/QUOTE]

Boşver arkadşıyla arası bozulursa bozulsun aslını astarını iyice öğrenmeliisin bence ondan sonra ne istiyorsan yaparsın zaten .

Son düzenleyen: Moderatör:
kızzzz onurlu gururlu cesur türk hatunu seni sakın ayrıl boşa öldür gebert deme arkadaşa

ama insaf ya ..5 aylık evlilik ....niye evleniyor bu adamlar ya...

evleniyorsun büyüsü kaçıyor mu nedir yaa....

geçen arkadaşın konusu vardı ,boşandı sonra da eski eşi flört etmeye başladı kendisiyle

onlar böyle dağınıksa bizde böyle titiziz işte

kızzzz doğrucu davut seni kesin seven azdır benim gibi doğru bildiğinden şaşmıyosunya çok düşmanın vardır senin

mesajlarınızı tek tek okudum arkadaslar.hepiniz tek tek haklısınız ben hala neyi düsünüyorum bilmiyorum ki.sadece aralarında ne oldugunu bir türlü ögrenmem lazım diye düsünüyorum ama nasıllllll

mesajlarınızı tek tek okudum arkadaslar.hepiniz tek tek haklısınız ben hala neyi düsünüyorum bilmiyorum ki.sadece aralarında ne oldugunu bir türlü ögrenmem lazım diye düsünüyorum ama nasıllllll

arkadaşıyla arası neden bozulsun sonuçta o teşvik etmedi eşini bu eşin ve o kadınla alakalı bi durum. tabiki eşin durumu kapatmak için bişeyler yapmadan önce sen yap canım eşinin faceten mj at kadına verdiği cevaptan anlarsın aralarındaki durumu diğer yorumdada yazmıştım ben olsam o an yapardım bunu bukadarda uzatıp zaman vermezdim eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…