- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
gerçekten sevse yapmazdı gibi şeyler kalmadı artık canım malesef çok sevende yapıyo erkeklerin hamurunda var eşimi çok seviyorum ama aldatıyorum vazgeçemiyorum bunlardan diye tv programlarında destek isteyen çok adam duydum sevenide sevmeyeni bir
arkadaşıyla arası neden bozulsun sonuçta o teşvik etmedi eşini bu eşin ve o kadınla alakalı bi durum. tabiki eşin durumu kapatmak için bişeyler yapmadan önce sen yap canım eşinin faceten mj at kadına verdiği cevaptan anlarsın aralarındaki durumu diğer yorumdada yazmıştım ben olsam o an yapardım bunu bukadarda uzatıp zaman vermezdim eşime
arkadasım ben senı cok ıyı anlıyorum ben kuskulandıgıman pc ye casus yukledım ınan a sından tut b sıne kadar adamın yazıp sıldıgı harf bıle cıkıyor sen evdekı pcye bu programı kur dursunn .... bırde esın turkcel kullanıyosa esının cep tel mesaj kısmınaa sıfre yaz 2222 ye yollla sıfre gelır onu al turkcel e gırr kullanım detayları kıme mesaj atmıs o bunlar saaatlerı ıle cıkar ama mesaj ıcerıgı gorunmuyoda olsun ayrıca yonlendırme var sms yonlendırme ona gelen mes dırek sana gelıyor onuda kendı sms yonlendırme ıle yapıyon sımdılık aklımdn bunlar gecıyorr umarım faydalı olur kafana takılan bsey olursa sorabılırsn cnm
Kendinizi kandırmayın.
Ne demek seven ve sevmeyen bir??
Ben seven erkeklerin nasıl olduğunu iyi bilirim.
Hamurunda var diyerek olayı normalleştirmeyin.
Hem yeteri kadar sevgi yok eşinizde, hem de asla kaybetme korkusu yok ki aldatıyor.
Olay bu kadar açık ve net ama işin içinde olunca anlamak istemiyor insan herhalde.
Seviyorum olayı palavra. Sadece kurulu düzenden vazgeçmek zor geliyor.
Ne de olsa elinin altında bir kadın var.
İstediği gibi sevişir, yemek yaptırır, ütü yaptırır, giysileri yıkanır vs.
Neden bu rahatlıktan vazgeçsin ki?
Tabii ki seviyorum diyecek böyleleri.
arkadasım ben senı cok ıyı anlıyorum ben kuskulandıgıman pc ye casus yukledım ınan a sından tut b sıne kadar adamın yazıp sıldıgı harf bıle cıkıyor sen evdekı pcye bu programı kur dursunn .... bırde esın turkcel kullanıyosa esının cep tel mesaj kısmınaa sıfre yaz 2222 ye yollla sıfre gelır onu al turkcel e gırr kullanım detayları kıme mesaj atmıs o bunlar saaatlerı ıle cıkar ama mesaj ıcerıgı gorunmuyoda olsun ayrıca yonlendırme var sms yonlendırme ona gelen mes dırek sana gelıyor onuda kendı sms yonlendırme ıle yapıyon sımdılık aklımdn bunlar gecıyorr umarım faydalı olur kafana takılan bsey olursa sorabılırsn cnm
arkadaslar tüm yazılanları büyük bir merekla okuyorum.sadece benmi böyle düsünüyorum diyodum ki hepimiz bu konuda hem fikiriz.bana abartıyosun falan hiç bisey yok anla deyi duruyo.dogruyu söyle dedikce ısrar ettikce en sonunda meraktan baktım dedi.iyide defalarca ne meragı bu ben artık ona güvenemem ki.bana ait biri olarak göremem .resmen gözü dısarda oldugu belli artık bosanmaktan baska care kalmadı.neresinden tutsam konunun elimde kalıyor cünkü elle tutulur bir yanı yok ki.adam karı meraklısı demekki belli oldu kısaaca.bugün konusacagım onunla bosanmaya karar verdim olmayacak cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?