5 aylık evliyim eşim bana kötü davraniyor

Ttaneminci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
6
3
1
35
Merhaba arkadaşlar
Esimle tanistiktan kisa süre sonra evlenme karari aldık hersey okadar mukemmeldi ki 1yil nisanli kaldik ve 5 ay once evlendik.Evliliğimizin 2.ayından itibaren uc dort gunde bir tartisiyoruz.ben 26 yasindayim o 36 ona okadar guzel davraniyorumki bir dedigi iki olmuyor herseyi onune geliyor seviyorum ilgileniyorum espiri yapiyorum guzel seyler soyluyorum o bana bunlarin 3te birini bile yapmiyor.ısten geliyorum surat iki karis bisey konusmaz sorarsam cevap verir 5 aydir boyleyiz.Bana her tartismamizda evlendigime pisman oldum lanet olsun diyor ayri yatakta uyuyor hazirladgim yemekleri yemiyor be daima benden òzur bekliyor.En son aileme actim bu konuyu esim ile konustular bir sure esim duzeldi fakat iki hafta sonra yine eskiye döndük.Sizce beni sevmiyormu ben artık oyle dusunmeye basladım ne yapmaliyim her gece agliyorum bu sebepten

36 yasındaki adam utanmıyor mu yavv böyle çocuk gibi davranmaya.yatak ayırmak yemek yememek.aman en nefret ettigim şeyler. Sen 36 yaşındaki adamı duzeltemezsin bu saatten sonra kuzum oyle gider o

Rahat batmış kocana , sen de ona göre davran bundan sonra , yatak ayırmak da yeni moda oldu , daha 5 aylık evlisiniz .
Sordun mu eşine neden böyle yapıyor .
Evet canim sormazmiyim kendin dusun tasin hatalarini diyor ve ben ozur dilemezsem benimle konusmuyor.Sırf evliligim bozulmasin diye ozur diliyorum ailesine gidip anlattim herseyi biz karismayiz sen kadinsin tartisirken sen sus diyorlar.

36 yasındaki adam utanmıyor mu yavv böyle çocuk gibi davranmaya.yatak ayırmak yemek yememek.aman en nefret ettigim şeyler. Sen 36 yaşındaki adamı duzeltemezsin bu saatten sonra kuzum oyle gider o
Evet psikolojim bozuldu.55 kiloyum basenlerimle dalga geciyor yemeklerimle dalga geciyor. Hic birsey begenmiyor.Dışaridada hicbisey olmamis gibi cok aşıkmiş gibi davraniyor kendi akrabalarinin yaninda yani.aileme tekrar yansitsam durumu biliyorum birak gel diyecekler

Bence eşinin psikolojisi baya bi bozuk derhal tedavi edilmesi lazım

Evet canim sormazmiyim kendin dusun tasin hatalarini diyor ve ben ozur dilemezsem benimle konusmuyor.Sırf evliligim bozulmasin diye ozur diliyorum ailesine gidip anlattim herseyi biz karismayiz sen kadinsin tartisirken sen sus diyorlar.
Oyle aileden boylesi cikar.Fazlasi cikmaz

her istediğini yapma sende biraz umursamaz takıl bakalım ne olacak insanın her istediğinin yapılması da bazen batar kişiye

Onun yaptıklarını yap ona. Huysuz, suratsız ol. Kır dök, korkut onu. Kaybedeceğini sansın. Zaten bu gidişle kaybedecek.

Eşlerden biri sinirliyken diğeri susmalı evet. Çünkü o sinirle geri dönüşü olmayan sözler söylenebilir.
Ama ne demek sen kadınsın sus. Sen de sinirliyken o susmalı ama anlaşılan onu tepene çıkarmışsın çok fazla şımartmışsın.
böyle gitmez çok yıpranırsın. Ya düzeltsin kendini ya da kesin kararlı ol ve gittiğinde geri dönmeyecek şekilde bitir.
Öyle giderim vs deyip yine hizmete devam edersen umrunda bile olmazsın.

Evet ben çoğu zaman susmayi tercih ediyorum ama soyledigi laflar hakaret seviyesine gelince kendimi tutamiyorum bugün bana yine bir surü laf söyledi bende babamin evine ziyarete geldim aileme anlattim yasadigim herseyi birak herseyi dedi babam ben seni çile çekmen için vermedim dedi.Kararsizim bilmiyorum evlenmek kadar bosanmakta zor gele baba evine donmek çok daha zor

Baban haklı canım kimse çocuğunu elin oğlu ömrünü yesin diye yetiştirmez.
Arkanda destek var iyi ki ne halin varsa gör diyenler bile var.
Onunla net konuşman lazım kavga etmeden sakince. Böyle gitmeyeceğini çok üzüldüğünü ve neden böyle davrandığını anlatsın sana.
Seven insan değer verir. Yazdıklarından anlaşıldığına göre sevgin tek taraflı ne yazık ki.
Evet yuva bozmak zordur hiç kolay değil ama insan dünyaya bir kere geliyor. Kimse kimseyi ömür boyu çekmek zorunda değil.
Ayrılmak istemiyorsan en azından 2 yıla kadar çocuk düşünme önce evliliğini bir yoluna koymaya çalış derim.
Allah yardımcın olsun.

Kızlar babamın evine geldim ve eşimle konuşmuyoruz.Artık soğudum onu gormek bile istemiyorum bir hafta sure verdim düzelmesi için duzelmezse eger gidip boşanma dilekçemi vereceğim

kocanın bi tarafları kalkmış indirmek lazım ailesi de eski kafa tipler belli ki onların yetiştirdiği herif böyle olur tabii.
ailenin yanına geç bir süre düzelmezsen dönmem de gözü korksun. böyle tiplere iyi davrandıkça tepene çıkarlar.

ki dediğim gibi yapmışsın hayırlı olsun

Canim artik noktayı koyuyorum bitti onun krallik devri.Bana etmedgi laf kalmadi ailemin yanina geldim tüm sülalem arkamda birak artik bi cocugu seni kimse sahipsiz sanmasin dediler.Hiç konusmuyoruz bende aramiyacagim bakalim nereye kadar

Canim artik noktayı koyuyorum bitti onun krallik devri.Bana etmedgi laf kalmadi ailemin yanina geldim tüm sülalem arkamda birak artik bi cocugu seni kimse sahipsiz sanmasin dediler.Hiç konusmuyoruz bende aramiyacagim bakalim nereye kadar
hadi insallah hakkinda hayirlisi. Ama oyle hemen bir telefonla arar aramaz tamam geliyom eve de deme. Iyice emin ol.

unutma

bu hayatta ne kadar ekmek ,o kadar köfte vereceksin,,,

fazlası seni bitirir

Yapmayın ama. Haklı olduğunuz durumlarda özür dilemeniz evliliğinizi kurtarmaz ki.
Karşısında biraz daha dik durabilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…