5 aylık evliyim eşim bana kötü davraniyor

sen de aynı onun gibi davran ilgilenme umrunda olmasın onsuz da cok iyi olabileceğini ona hissettir gör bak tersine dönüyormu.. erkeklere cok iyilik herzaman iyi gelmiyor.. bilsin onsuz da sen varsın ve tek başına güçlü olabileceğini

Bir telefonla geri dönersen hersey başa sarar eğer varsa böyle bi düşüncen biraz burnu sürtsun huylu huyundan vazgeçmez bence birde evlenmeden önce basenlerini gormemismi evlendikten sonra laf yapıyor garip bi kişilik bence esin

Iyi yapmissin geri donemenide tavsiye etmiyorum emin ol ki o adam hic duzelmeyecek iyi aglar zirlar geri don diye sakin inanma inan ki dondugune pisman olursun

İletişimi kes direk. Bulmuş çıtır kızı bi de triplerde paşa. Giyin minicik şortları ama elletme bile görsün gününü

Yas farki biraz fazla ssnki bide esinizin baska problemleri olabilir insan heleki 5 aylik evlisiniz en guzel zsmanlari evliligin size boyle davranmasi hic normal degil

Büyük bir adim atip ailenizin evine gitmissiniz. Bence bunun arkasinda durmalisiniz. Hakli oldugunuz halde özür dilemeniz gibi simdi de ilk telefonda geri dönerseniz hic bir anlami kalmaz.
Gercekten kaybedebilecegini hissetmeli. Ve bence araya aileleri hic karistirmadan kendi aranizda halledin bu durumu. Olur da anlasmazlik olursa sizin aileniz devreye girmesin mesela. Siz kestirip atin kapansin konu.
Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin ve kolaylik versin insallah.

Sevmiyor hemen ayril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…