• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık gebelik bulantı ve idrar kaçırma

Esmaesmaesma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
50
10
3
28
Kızlar 5 aylık hamileyim. 5 aydır bulantılarım devam ediyor ve bulantı sırasında idrar ya da rahimden gelen bir sıvı kaçırıyorum. Bunu yaşayanlar var mı aranızda

Kızlar 5 aylık hamileyim. 5 aydır bulantılarım devam ediyor ve bulantı sırasında idrar ya da rahimden gelen bir sıvı kaçırıyorum. Bunu yaşayanlar var mı aranızda
İdrar olduğuna eminseniz sıkıntı yok. Ama değilse doktorunuza bi gidip danışın. Bazı gebelerde sıvı da gelebiliyor çünkü. Bulantı için de doktorunuz hap vs reçete etmedi mi hiç?

Doktora gitmelisin , belkide şu belkide idrar yolu enfeksiyonu oldunuz. Gebelikte özellikle kız bebeklerde hep olur

İdrar olduğuna eminseniz sıkıntı yok. Ama değilse doktorunuza bi gidip danışın. Bazı gebelerde sıvı da gelebiliyor çünkü. Bulantı için de doktorunuz hap vs reçete etmedi mi hiç?
Bulantı için zofer kullanıyorum ama sabah bulantısını kesmiyor hiçbir şey. Sıvının nerden kaynaklı olduğunu bulamıyorum. 5 aydır devam ediyor

Eğer kusarken sıvı geliyorsa idrar olabilir. Ben ne zaman kussam altıma yapıyordum. Zaten sıvının vajinadan gelmediğini anlıyorsunuz öyle bir durumda. Emin değilseniz doktora sormakta fayda var.

Back
X