Utanıp saklarsa kendini görünmez. Sessiz sakin bakmak lazım yoksa gider karaciğerin böbreklerin arkasına falan saklanır. Az daha korkutursan hele yukarı tırmanır ağzından çıkar kaçar gider..5 aylik gebelik karindan ulturosanda gözükürmu görunmeme ihtimali varmi kızlar
Merak etim ondan sordum.Yahu hamile falan değilsin!!! Canın sıkıldıkça konu açma artık!!!
Doktora da gittin, yok gebe falan değilsin yahu!!!
Neden dalga geçiyorsunUtanıp saklarsa kendini görünmez. Sessiz sakin bakmak lazım yoksa gider karaciğerin böbreklerin arkasına falan saklanır. Az daha korkutursan hele yukarı tırmanır ağzından çıkar kaçar gider..
Neden dalga geçiyorsun
Dalga geçtiğimi neden düşündün ki. Soruya göre cevap verdim. Demek ki ne kadar saçma bir soru sorduğunu sende biliyorsunNeden dalga geçiyorsun
Vurdu gol olduCidden sen dalga mı geçiyorsun? Yaş kaç? Bacağını açmayı bildiğin kadar beynini de kullanmayı bilen keşke
Ben dalga gecmyrm soru sordum sadeceDalga geçtiğimi neden düşündün ki. Soruya göre cevap verdim. Demek ki ne kadar saçma bir soru sorduğunu sende biliyorsuno yüzden sen bizimle dalga geçme emi kuzum
Neyyyy5 aylik gebelik karindan ulturosanda gözükürmu görunmeme ihtimali varmi kızlar
Mantıksız mantıksız konuşma allah aşkına biraz bak araştır 5 aylık diyosun gözükmeme ihtimali olabilir mi çocuk karnında hareketlerini bile hissedersin teknelerini neyin kafasindasin doğum bile yaklaşmış oluyor sordugun soru mantıklı mi senceBen dalga gecmyrm soru sordum sadece
Özür dilerim ben braz cahilim bu konudaMantıksız mantıksız konuşma allah aşkına biraz bak araştır 5 aylık diyosun gözükmeme ihtimali olabilir mi çocuk karnında hareketlerini bile hissedersin teknelerini neyin kafasindasin doğum bile yaklaşmış oluyor sordugun soru mantıklı mi sence
Ultrasonu bırak dışarda insanlar bile görür, içinizde siz de hissedersiniz. Aman sakın surtunduk hamile miyim, yok dışarı boşaldı hamile miyim, yok uzaktan baktım hamile miyim demeyin? Bu tür gebelikleri birak doktoru ultrason bile görmüyor 9 ay beklemek kesin cevabı veriyor. Şimdiden söyleyeyim dedim5 aylik gebelik karindan ulturosanda gözükürmu görunmeme ihtimali varmi kızlar
Tam oyun zamanı aslında beşinci ay. Eğer oyun oynuyorsa o an, özellikle kör ebe falan, görünmeme ihtimali var. Ultrasona girince gobeginizin üstüne çikolata koyun almak için ortaya çıkar ve görünür.5 aylik gebelik karindan ulturosanda gözükürmu görunmeme ihtimali varmi kızlar
Bu yorumun aynı ni ben yazmıştım bir değişik üyeye aynen hamilemiyim diyorduCidden sen dalga mı geçiyorsun? Yaş kaç? Bacağını açmayı bildiğin kadar beynini de kullanmayı bilen keşke
Ya hamile falan değil. Doktora da gitti. Dediğine göre. Doktor hamile falan değilsin dedi. Adet görüyor bir ton test yapmış hepsi negatif...Bu yorumun aynı ni ben yazmıştım bir değişik üyeye aynen hamilemiyim diyordu
Bu ne demek böyle şey olurmu bacak açmak falan diyenler oldu
Ama özeti bu onu bilen hamileliği çocuğu karnında büyümesini bilmiyorsa sevişmeyecek
Sorduğu soruya şuan ne denir şimdi bu arkadaşın bebek 4 ay sonra doğrucak eğer cidden hamileyse bebeğe nasıl bakıcak bide o var
Allah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?