5 aylık gebelik karindan ulturosonda gorunurmu

Tany m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
19
5
1
26
5 aylik gebelik karindan ulturosanda gözükürmu görunmeme ihtimali varmi kızlar

Utanıp saklarsa kendini görünmez. Sessiz sakin bakmak lazım yoksa gider karaciğerin böbreklerin arkasına falan saklanır. Az daha korkutursan hele yukarı tırmanır ağzından çıkar kaçar gider..

Utanıp saklarsa kendini görünmez. Sessiz sakin bakmak lazım yoksa gider karaciğerin böbreklerin arkasına falan saklanır. Az daha korkutursan hele yukarı tırmanır ağzından çıkar kaçar gider..
Neden dalga geçiyorsun

Ben dalga gecmyrm soru sordum sadece
Mantıksız mantıksız konuşma allah aşkına biraz bak araştır 5 aylık diyosun gözükmeme ihtimali olabilir mi çocuk karnında hareketlerini bile hissedersin teknelerini neyin kafasindasin doğum bile yaklaşmış oluyor sordugun soru mantıklı mi sence

Özür dilerim ben braz cahilim bu konuda

Ultrasonu bırak dışarda insanlar bile görür, içinizde siz de hissedersiniz. Aman sakın surtunduk hamile miyim, yok dışarı boşaldı hamile miyim, yok uzaktan baktım hamile miyim demeyin? Bu tür gebelikleri birak doktoru ultrason bile görmüyor 9 ay beklemek kesin cevabı veriyor. Şimdiden söyleyeyim dedim

Tam oyun zamanı aslında beşinci ay. Eğer oyun oynuyorsa o an, özellikle kör ebe falan, görünmeme ihtimali var. Ultrasona girince gobeginizin üstüne çikolata koyun almak için ortaya çıkar ve görünür.

sen kesin hamilesin bence

Önceki konularızi da okudum büyük ihtimalle hamilesiniz yazılanlara bakmayın 5 aylık gebeliğin ultrasonda gorunmeme ihtimali de var ben 7 aylıkken cinsiyetle birlikte öğrendim hamileligimi neredeyse doguracakmisim ama ben göbek sanıyordum lutfen insanları yanlış yönlendirmeyin shdhdjdjdjdh

Cidden sen dalga mı geçiyorsun? Yaş kaç? Bacağını açmayı bildiğin kadar beynini de kullanmayı bilen keşke
Bu yorumun aynı ni ben yazmıştım bir değişik üyeye aynen hamilemiyim diyordu
Bu ne demek böyle şey olurmu bacak açmak falan diyenler oldu
Ama özeti bu onu bilen hamileliği çocuğu karnında büyümesini bilmiyorsa sevişmeyecek
Sorduğu soruya şuan ne denir şimdi bu arkadaşın bebek 4 ay sonra doğrucak eğer cidden hamileyse bebeğe nasıl bakıcak bide o var

Allah akıl fikir versin

Ya hamile falan değil. Doktora da gitti. Dediğine göre. Doktor hamile falan değilsin dedi. Adet görüyor bir ton test yapmış hepsi negatif...

Canı sıkıldikca konu açıyor hamile miyim diye? Bence amaç ilgi çekmek artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…