5 aylık hamilelikte karnının belirli bölgesindeki sertleşme bebekmidir ?

hayatsuyum83

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
39
20
18
42
Merhaba arkadaşlar. . Ben 21 haftalık hamileyim.. 1 haftadır bebişimi hissetmeye başladım.. yani tekmiklerini ;) ama ayni zamanda bazen karnımın belirli bir bölgesinde sertlik oluyor.. bebeğimmi geliyor yani oraya ? Aslında doktora sordum, bebektir o, kasılma olsaydı karnının heryerinde olurdu dedi.. bu şekilde hisseden varmı bebişini karnının yüzeyinde bazen sağ, bazen sol... ? Teşekkürler şimdiden.. Rabbim sagsaglim kucağımiza almamizi nasip etsin inş;)

canım bu kdr panik yapma. heryere aynı soruyu sormuşun yazmışsın. dr unda zaten gerekli açıklamayı yapmış. bende de özellikle yorulup ayakta kaldgım zman oluyor bölgesel sertlik uzanınca geciyor. senın durumunda oyledır kı dr unda bunu soylemiş.bu kdr kafana takıp bebişini de strese sokma. sağ salim kucaklarımıza almayı Rabbim nasip etsin inşallah...

merhaba. ben de gebeliğin 17. haftasını yarın doldurcam. 5 gündür karnımı çok değişik hissediyorum. sabahları sağ tarafıma yatmış olarak uyandığımda karnım sağa doğru sipsivri ve semsert oluyo. taş gibi. korkup sırt üstü dönüyorum. yavaş yavaş sertlik gidiyo. bir de karnımın alt tarafı çok sert ve acıyo. sanki bebeğin kafası aşağıda gibi .yani aşağıdan göbek deliğime doğru semsert bir uzantı. yarın kontrole gidicem ama 3-4 gündür çok stresliyim. anormal bişey yoktur umarım :((

merhaba. ben de gebeliğin 17. haftasını yarın doldurcam. 5 gündür karnımı çok değişik hissediyorum. sabahları sağ tarafıma yatmış olarak uyandığımda karnım sağa doğru sipsivri ve semsert oluyo. taş gibi. korkup sırt üstü dönüyorum. yavaş yavaş sertlik gidiyo. bir de karnımın alt tarafı çok sert ve acıyo. sanki bebeğin kafası aşağıda gibi .yani aşağıdan göbek deliğime doğru semsert bir uzantı. yarın kontrole gidicem ama 3-4 gündür çok stresliyim. anormal bişey yoktur umarım :KK43:(
Cnm bende sordum doktoruma.. belirli bir bölgede sertlik hissediyorum diye.. bebektir o dedi.. pek üstünde durmadı... bide sen sor bakalım yarin.. sonucunu banada yazarsan çok sevinirim.. kötü bişi yoktur inş.. içimizi ferah tutalım.. Rabbim sağsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin inş ;)

inşallah öyledir ama benim devamlı olan hiç gitmeyen bir sertlik de var. yarın olsa çabuk diyorum. bayramda kardeşimin düğünü vardı çok oynadım. onun vicdan azabı da var bende daha da korkuyorum. yarın sonucu kesin yazarım.

Cnm bende sordum doktoruma.. belirli bir bölgede sertlik hissediyorum diye.. bebektir o dedi.. pek üstünde durmadı... bide sen sor bakalım yarin.. sonucunu banada yazarsan çok sevinirim.. kötü bişi yoktur inş.. içimizi ferah tutalım.. Rabbim sağsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin inş :KK66:
bugün gittim doktora yüzümden telaşımı anladı. sıkıntımı anlattığımda da yüz ifadesi olur böyle şeyler diyordu. kasılmalar başlamış dedi. magnezyum verdi. her şey normal dedi :) boşuna kendimi de bebeğimi de strese sokmuşum.

bugün gittim doktora yüzümden telaşımı anladı. sıkıntımı anlattığımda da yüz ifadesi olur böyle şeyler diyordu. kasılmalar başlamış dedi. magnezyum verdi. her şey normal dedi :) boşuna kendimi de bebeğimi de strese sokmuşum.
Çok sevindim cnm.. çok şukur.. Rabbim korktuğumuza uğratmasın inş..

Back
X