5 aylık hamileyim eşim internette çıplak kadın fotoğraflarına bakıyor.Ne yapmalıyım?

Fatma_94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
2
0
1
31
5 aylık hamileyim ve eşim internette bir ... sitesinden ... fotoğraflarına baktığını gördüm.Niye baktığını sorduğumda önce söylemekten utandığını söyledi sonra birdaha sorduğumda :hamile olduğumu ve kendisinin bir şekilde rahatlaması gerektiğini o yüzden baktığını söyledi.Oysaki ilişkiye giriyoruz,hiç bi problemimiz yok.Ben yalan söylediğini düşünüyorum.Sizce yalan mı söylüyor?Ne yapmalıyım

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu yanlış yerde canım ve büyük ihtimalle eşin yalan söylüyor. Cinsel hayatınız devam ederken böyle bi bahane bulması saçma olmuş

Banada fazlasını istiyor , gözü dışarda heyecan arıyor gibi geldi. Farklı kadınlar,farklı fanteziler.

Söylemekten utandıgını söyledi.
Allahım tipe bak.
Ya boyle konularda gozumde solucan gıbı bir adam canlanıyor Allah affetsin. Kolpacinodaki yuruyen cinsellik var ya o canlanıyor gozumde.

Evet yalan soylenmıs konu sahıbı. Ne yapmalısın? Onu bilmiyorum.

Cinsel hayatiniz nasıl? Yapiyor olabiliyorsunuz ama tatmin edici mi? Anlaminda soruyorum.
Eşiniz sizi kutsal görüyor. O sebeple ihtiyaçlarını boyle karşılıyor olabilir. Niyeti zamanla belli olur. Bence üstüne gitmeyin. Bu konularda insanlarin yaşadığı cok farkli seyler var inanın bazen mecburiyetten bazi seyler

Back
X