5 aylık hamileyim gece ani bir bel ağrısıyla uyandım

ilknurrwq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
13
2
1
25
Gece bir anda aşşırı şiddetli bir bel ağrısıyla uyandım aslında Ağrı gibi değil içten sancı gibi bir şeydi çok sürmedi 5 dakika felan sürdü sizce neden oldu yada olanlar varsa tanıtlarmısınız 2 gün sonra hastane randevum var ve çok korktum😭

Sikinti yapmayin. Suan agirmiyorsa ve bebeğin hareketlerini hissediyorsanız, bir sey olmaz bence. Aile hekimliğinde ki ebeye gidebilirsiniz bugun

Yatış pozisyonu ile ilgili olabilir sırt üstü uyuduysanız belki yük bindirmişsinizdir

Gece bir anda aşşırı şiddetli bir bel ağrısıyla uyandım aslında Ağrı gibi değil içten sancı gibi bir şeydi çok sürmedi 5 dakika felan sürdü sizce neden oldu yada olanlar varsa tanıtlarmısınız 2 gün sonra hastane randevum var ve çok korktum😭
Olabiliyor gayet normal gün içinde çok yorulduysanız da olmuş olabilir bende gece bel bacak ağrısından uyanıyorum bazen şiddeti artarak devam etmediği sürece sorun yoktur canım

Olabiliyor gayet normal gün içinde çok yorulduysanız da olmuş olabilir bende gece bel bacak ağrısından uyanıyorum bazen şiddeti artarak devam etmediği sürece sorun yoktur canım
Evet iki gündür çok yoruldum aşşırı belim ağrımıştı bide çokça gaz sıkışmam vardı galiba o yüzden daha kötü oldum şuan iyiyim ama çok korktum gece

Back
X