5 aylık kızım

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.933
2.291
333
İyi günler
5 ayını doldurmuş kızım var. Zor bi bebek olduğu için annem doğumdan beri yardımcı. Evlerimiz 5dk. Bu zamana kadar iki kere bırakıp kuaföre gittim. Onun dışında ayrılmışlığımız yok.
Annem bana gelir kızı tutar ben temizlik yemek yaparım. Ona gittiğimde de o yapar ben kızımla ilgilenirim.
Her gün sabahtan yatana kadar oyun oynatım şarkı söylerim ilgileniyorum yani. Anneme atıpta bi kenara çekilmiyorum. Ama kızım son bi haftadır annemin arkasından ağlıyo başka odaya gidince hemde katıla katıla. Önünden geçse ağlıyo ona gitmek için.
Tamam annanesi ama çok dokunuyo. Beni ablası mı zannediyo sevmiyo mu. Aranızda saçmaladığımı söylicekler vardır mutlaka bazen kendimede diyorum ama elimde diil. Çalışıyo olsam hepten unutucak beni.
Buntarz bi durumu yaşayanınız var mı ? Ben mi çok abartıyorum.

Gecici bir dönem emin ol. Benim de kızlarım bebekken babanneleri için delirirlerdi arkasından aglarlardı. Benden rol çalıyor gibi gelirdi onu benden daha çok mu sevicekler derdim. Büyüdükçe, iletişimi kuvvetlendikçe annenin yerini kimsenin alamayacağını anlıyorlar hiç merak edip güzel canını sıkma.

Oyyy.. annelik psikolojini yesinler, çok tatlı bir konu :)
Sakın öyle düşünme, geçici bir dönem, hani atıp atıp gitsen, ya da hiç ilgilenmesen öyle düşünebilirdin, ancak bu durumda değil. Çocuklar anne sonrası kimi yakın bulursa ona gitmek isterler, onun yanında olmak isterler. Nene biraz farklı ilgileniyorsa, demek ki hoşuna giden birşey var. Ama abla, teyze gibi görme durumu olmaz. Ki bebeklerin unutamayacağı yüz anne yüzü, koku da anne kokusudur :)

Sen aynı şekilde ilgilenmeye devam et.

sizi daha sık gördüğü için yabancı olan ilgi çekiyodur. mesela sadece siz ilgilenseniz sabahtan akşama, akşam babası gelince yine coşabilir. çok takmayın, geçecektir. sizin annesi olduğunuzu bildiğine eminim.

Benim oğlumda 7 aylık
Annem arada bir geldiği halde ona gitmek için deli oluyor,bırakınca ağlıyor.
Beni pek takmıyor :110:

Oyyy.. annelik psikolojini yesinler, çok tatlı bir konu :)
Sakın öyle düşünme, geçici bir dönem, hani atıp atıp gitsen, ya da hiç ilgilenmesen öyle düşünebilirdin, ancak bu durumda değil. Çocuklar anne sonrası kimi yakın bulursa ona gitmek isterler, onun yanında olmak isterler. Nene biraz farklı ilgileniyorsa, demek ki hoşuna giden birşey var. Ama abla, teyze gibi görme durumu olmaz. Ki bebeklerin unutamayacağı yüz anne yüzü, koku da anne kokusudur :)

Sen aynı şekilde ilgilenmeye devam et.
Teşekkür ederim. Annem genelde kucağına alıp dolaştıyo. Bol bol gezdiriyo.

Emin ol sen onun biricigisin :)) boyle dusunup uzulme,sen daha dur tuvalette bile gidemeyecegin kapiya gelip anne anne diye ağlayacağı gunler olacak o zaman anlayacaksin snaa nasil bagli oldugunu :)

Back
X