- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Şu an hem şaşkın birazda üzgünüm. Erkek arkadaşım ev bakıyor baktığı evler 550 500 K civarında o da birikimi harici aylık 5 bin kredi demek.
En az on yıl.
Şimdi oturup konuşsam “ tabiiki seninle gelecek planlıyorum” “kalan hayatımı seninle geçirmek istiyorum “ diyecek. Açıkçası konuşmak istemiyorum evlilik meraklısı gibi ev alacaksın ama biz nasıl evleneceğiz konuşması yapmak istemiyorum.
Ee bu belirsizlikle de minimum 2 yıl kendini toparlaması için süre lazım. Yaşım oldu 32.
Yakın zamanda evlenme planı yok sanırım.
Oturup bir tarih konuşmadık ama sürekli ömür boyu diyip duruyordu.
Aklımdan ayrılık geçiyor gerçekten 2 3 yıl beklemek istemiyorum onun ev planının önüne geçmek de istemiyorum.
Şimdiki birikimi ve benim birikimim ile çok rahat düğün yapabilirdik
Kafam çok karışık

Edit: düğünden kastım davullu zurnalı düğün değil evlenmek anlamında. Bende dümdüz nikah istiyorum. Ama benim bütçem ancak yatak odası bir iki beyaz eşya ve kendi çeyizime yeter
En az on yıl.
Şimdi oturup konuşsam “ tabiiki seninle gelecek planlıyorum” “kalan hayatımı seninle geçirmek istiyorum “ diyecek. Açıkçası konuşmak istemiyorum evlilik meraklısı gibi ev alacaksın ama biz nasıl evleneceğiz konuşması yapmak istemiyorum.
Ee bu belirsizlikle de minimum 2 yıl kendini toparlaması için süre lazım. Yaşım oldu 32.
Yakın zamanda evlenme planı yok sanırım.
Oturup bir tarih konuşmadık ama sürekli ömür boyu diyip duruyordu.
Aklımdan ayrılık geçiyor gerçekten 2 3 yıl beklemek istemiyorum onun ev planının önüne geçmek de istemiyorum.
Şimdiki birikimi ve benim birikimim ile çok rahat düğün yapabilirdik
Kafam çok karışık

Edit: düğünden kastım davullu zurnalı düğün değil evlenmek anlamında. Bende dümdüz nikah istiyorum. Ama benim bütçem ancak yatak odası bir iki beyaz eşya ve kendi çeyizime yeter
Son düzenleme: