5 bin TL 10 yıllık kredi

Kız nikahında düğününde degil ki bence.
Evlilik planın varsa karsındaki inssna sorarsın,benimle 10 yıl ayda 5 bin kredi ödemeye var mısın diyr?
Az buz zaman ve para degil.
Biri isten cıksa,ötrkine kalacak tüm bu kredi.

Aynen öyle ya, teşekkür ederim.
Sabahtan beri ev konuşuyoruz maaşı 2 buçuk k kalacak. Bununla nikah bile yapılmaz ki.
Ki bu yaşımızda aldığımız evde otururuz 10 yıl boyunca

Sabahtan beri ev konuşuyoruz maaşı 2 buçuk k kalacak. Bununla nikah bile yapılmaz ki.
Siz bir şey yapmayacak mısınız? Hani ev ekonomisine katkı, çalışmak, hayat müşterek falan 😊

Evet çalışıyorum kiradayım ama rahat geçiniyorum tatilime gidiyorum borcum harcım yok açıkçası
Belki senin aldigin maasa güveniyor, evi almadan önce konus, cunku 3 gun sonra borcuna ortak oldugun ama ayrilsan hak sahibi olmayacagin bi evle karsi karsiya kalabilirsin, eger evlenmeye niyeti varsa once evlensin, sonra borcu birlikte odersiniz.

İkinizin maası üzerinden planı varsa bi zahmet fikrinizi alacak.
Ben o kiralar 3 bin ,5 bin ödenir mantıgına da inanmıyorm.
Evlenen herkes haldır haldır krediyle eve giriyor iyi güzel.
Evlenmisim bi dünya borc oluyor,hoop bide ev kredisi.
E nezamn balayı?Nezamn söyle cocuk olmadan gezip tozma isi ?
Hoop üstüne bide cocuk yapılır azcık kredi rutine girince,ömür geciyor öyle.

Kiraların en makul 3000 3500 olduğu dönemde 5000 TL kredi bana uygun geldi ,bilemiyorum . İlişkiniz kaç yıllık bilmiyorum ama evlenmek istiyorsa size de söylemiştir kesin . O yüzden planlamasını sorun en azindan ben dahil miyim diyerek .
Benim kiram 1100 4 yıllık bina. Onun kirası 900.
Aslında mesele kredi ödemesi değil planlarının içimde adım geçmiyor seçtiği mahalleler bile benim iş yerime o kadar ters ki gidiş dönüşüme arrı bir saat ekler

Benimki de araba alacaktı ama baktı ona yatırsa parasını evlilik olayımız yalan olacaktı. Biz de evlenip araba alırız dedik. Taksitleri bitirip evlenmeye kalksak yetmez valla.
Arkadaşım evlendi geçenlerde. Ev aldılar aylık 4.5 ödüyorlar iki kişi çalışıp.

Belki senin aldigin maasa güveniyor, evi almadan önce konus, cunku 3 gun sonra borcuna ortak oldugun ama ayrilsan hak sahibi olmayacagin bi evle karsi karsiya kalabilirsin, eger evlenmeye niyeti varsa once evlensin, sonra borcu birlikte odersiniz.
Aslında kredi borç mesele değil borçsuz ev araba alınmaz. İşim uzak bir yerde belirli bir muhitte oturmak zorundayım seçtiği mahalleler tam tersi. Laf arasında ben buraya şuan hayatta gelemem gelsem dönemem dedim. Bir şey demedi

Benim kiram 1100 4 yıllık bina. Onun kirası 900.
Aslında mesele kredi ödemesi değil planlarının içimde adım geçmiyor seçtiği mahalleler bile benim iş yerime o kadar ters ki gidiş dönüşüme arrı bir saat ekler
O zaman konus bi an önce, ayrilir önüne bakarsin sen de

Siz adamla daha ne olacağınızı bilmeden ev alıyor ayrılmayı düşündüm diyorsunuz, vallahi çok tuhaf. Ayrıca kiralar oldu 3 bin, 5 bin kredi çok değil. Ne düşünüyorsunuz evi şimdi alıyor, ilerde ayrılırsak bana vermemek için falan diye mi?
bence adamın evlenmeye niyeti yok konu sahibiyle.ev alacak onu bahane edecek

Benimki de araba alacaktı ama baktı ona yatırsa parasını evlilik olayımız yalan olacaktı. Biz de evlenip araba alırız dedik. Taksitleri bitirip evlenmeye kalksak yetmez valla.
Arkadaşım evlendi geçenlerde. Ev aldılar aylık 4.5 ödüyorlar iki kişi çalışıp.
Bence de doğrusu bu. Evlenilir elde avuçta ne varsa koyar iki taraf alınıyorsa alınır.

Back
X