5 bin TL 10 yıllık kredi

Kız elinde iki bin lira kalıyo 😂😂 sinirim bozuldu iyice
En kötü şarjlı süpürge iki bin lira valla benim maaş yetmez evi düzmeye
😁 ya toplamda 11 bin lira ile evlenip ortak ev almak varken o otursun iki bin lira ile her gün makarna yesin😂
Sinirim bozuldu valla 😁 kendi de biliyor çok zor geçineceğini evlilik planı olan adam Böyle bir işe kalkışmaz bence
e bu dusuncenızı paylastınız mı paylastıysanız ne dedı
bırlıkte alırız sımdı nıye sıkıntıya gırıyorsun tek basına senelerce odeyecegıne bırlıkte altından kalkarız gıbı bır dusunce hıc gectımı aklından desenız ? desenıze nıye demıyorsunuz bakın buraya ne guzel yazıyorsunuz aynen boyle yazın ona da

eger gercekten dusuncesınde sız yoksanız ay sonuna kadar bıle bırlıktee vakıt gecırmeyın bosa zaman kaybı olur vaktınıze yazık

e bu dusuncenızı paylastınız mı paylastıysanız ne dedı
bırlıkte alırız sımdı nıye sıkıntıya gırıyorsun tek basına senelerce odeyecegıne bırlıkte altından kalkarız gıbı bır dusunce hıc gectımı aklından desenız ? desenıze nıye demıyorsunuz bakın buraya ne guzel yazıyorsunuz aynen boyle yazın ona da

eger gercekten dusuncesınde sız yoksanız ay sonuna kadar bıle bırlıktee vakıt gecırmeyın bosa zaman kaybı olur vaktınıze yazık
Parası eriyormuş arkadaşları ev sahibiymiş
Arkadaşları covidden önce ev aldı şuan alamazlar bunu dediğimde o da mal sahibi olmak istiyormuş
E iyi ol dedim ben de

Bu sekilde guven sorunu varsa zaten konu bambaska.

Ha derlerse de evet evi o aldi ama krediyi beraber odedik diyemez misiniz?
Benim hep planım buydu. Yada isteğim. Ama ev almanın çok saçma olduğunu evin kendini amorti etmesinin onlarca yıl sürdüğünü anlattı kaç defa

Kredinin evlilik birligi icinde ödenen kismindan hak talep edilebiliyor.
evlılık bırlıgı ıcınde alınan hersey ortak zaten
ama arkadas sunu dedı
evlenmeden once erkek evı alacak
kız da evlıyken taksıtlerı borcları odeyerek gerı kalan herseyı yapacak yapmıs olacak
bu ıcıme sınmedı dedı cunku evlendıkten sonra alınan seylerde ortak
olası bır ayrılık durumunda kız zor durumda kalır demek ıstedı

sahsen ben ayrılacagım gunu dusunerek hesapla evlenmem ama ... ınsanların korkusunu da anlayabılıyorum

Bunu diyene kadar acaba mı diyordum ama bu konuşmadan sonra hiç içim almadı İnan
sen bu adamla güzelce bir konuş.basit bir nikahla evlenelim evi de beraber kredi çeker alırız de.eşyalı 1+1 dairede bile oturabilirsiniz 6 7 ay.sonra da uygun bir ev bulur alırsınız.o arada da para biriktirirsiniz eşya için .ha bunlara yok deyip 2 sene bekleyelim derse koşarak uzaklaşşş

Kız okumuyon mu konuştum diyom ya konuşmanın başındaki istanbul Türkçem kydı yeminle yaa😂

Parası eriyormuş arkadaşları ev sahibiymiş
Arkadaşları covidden önce ev aldı şuan alamazlar bunu dediğimde o da mal sahibi olmak istiyormuş
E iyi ol dedim ben de
allahım resmen gobeeem catladı :D
konusurken evlılık lafının kenarından atlayıp sınırından gecıp asla evlılık kelımesını etmeden sordugunuz ıcın netlesmıyor konusma
o yuzden konusun dıyorum
paramı degerlendırmek baglamak ıstıyorum demesı mantıklı
ama evlılık dusunup dusunmedıgını anlamanız ıcın sormanız gerek
bunu konusmak zorundasınız
mal sahıbı olmak ıstıyorum demek evlenmeyı dusunmuyorum demek degıl
belkı evlenırken aılesı destek olacak esya alımına ? bunu konusmadan bılemezsınız kı

sen bu adamla güzelce bir konuş.basit bir nikahla evlenelim evi de beraber kredi çeker alırız de.eşyalı 1+1 dairede bile oturabilirsiniz 6 7 ay.sonra da uygun bir ev bulur alırsınız.o arada da para biriktirirsiniz eşya için .ha bunlara yok deyip 2 sene bekleyelim derse koşarak uzaklaşşş
evet ıste aynen boyle net bır cumle kurarak konusulması gerek

allahım resmen gobeeem catladı :KK70:
konusurken evlılık lafının kenarından atlayıp sınırından gecıp asla evlılık kelımesını etmeden sordugunuz ıcın netlesmıyor konusma
o yuzden konusun dıyorum
belkı evlenırken aılesı destek olacak esya alımına ? bunu konusmadan bılemezsınız kı
adamm bir evlilik tarihi verdi mii bunu konuştular mı asıl merak ettiğim bu benimm.yemişim eşyayı evi düğünüü :confused:

adamm bir evlilik tarihi verdi mii bunu konuştular mı asıl merak ettiğim bu benimm.yemişim eşyayı evi düğünüü :confused:
ıste asla ama asla konusulmuyor bu
ben olsam coktan sormus konusmustum sonucta gonul eylemeye zaman harcamaya konusulmuyor en azından kız tarafından ...
net sekılde konu sahıbı evlendıkten sonra da evı bırlıkte alabılırız elımızdekı parayla evlenıp cuzdanımıza gore ev alırız dese
adam mecbur ne dusunuyorsa soylemek zorunda kalacak ona gore netlesecek

ben olsam coktan sormus konusmustum sonucta gonul eylemeye zaman harcamaya konusulmuyor en azından kız tarafından ...
net sekılde konu sahıbı evlendıkten sonra da evı bırlıkte alabılırız elımızdekı parayla evlenıp cuzdanımıza gore ev alırız dese
bence de bassın boğazınaaa.çok bile beklemişşş

allahım resmen gobeeem catladı :KK70:
o yuzden konusun dıyorum
😂 neden anlaşamıyoruz
Ailesinin durumunu az çok biliyorum bu ev alınırsa ortalama 5 yıl ne nikah olur ne düğün onu bildiğimden emin olabiliyorum.
Ki seçtiği evler işimi aşırı ters bi yerde
Ki bütün gün annesi ile konuşup plan yaptılar içinde ben yokum
O yğzden “ne zaman evleneceğiz , gelecek planın ne” diye sormadan da anlaşılıyor ya

bence de bassın boğazınaaa.çok bile beklemişşş
bence de cok beklemıs hala beklıyor ben mı cok sabırsızım anlamadım kı konu ılla kafama yatmalı ılla sormalıyım ılla net cevap almalıyım ılla onumu gormelıyım ben
bu sekılde ılıskı hı guven verıcı degıl kı sevgılısının ne dusundugunu bıle bılmıyor cok yorucu yanı

Kız konuştum Allah seni napmasın valla benimkine bu kadar anlatmadım ev sahibi olmak istediğimi kirayı ev sahibini zengin etmeyi sevmediğimi biliyor.
Asıl o ev almayı saçma bulurdu

😂 neden anlaşamıyoruz
Ailesinin durumunu az çok biliyorum bu ev alınırsa ortalama 5 yıl ne nikah olur ne düğün onu bildiğimden emin olabiliyorum.
Ki seçtiği evler işimi aşırı ters bi yerde
Ki bütün gün annesi ile konuşup plan yaptılar içinde ben yokum
O yğzden “ne zaman evleneceğiz , gelecek planın ne” diye sormadan da anlaşılıyor ya
e o zaman madem bu kadar net gosterıyor o zaman hadı sana gule gule demenız gerek netıcede nıye bekleyeceksınız kı sızle ılgılı planı olmayan adamı

onun ıcınde konusma yapmanız gerekıyor

:D
sımdı benı parcalamak ıstıyor olabılırsınız ama gercekten sevgılınızle aranızda ıletısım sorununuz var

bence de cok beklemıs hala beklıyor ben mı cok sabırsızım anlamadım kı konu ılla kafama yatmalı ılla sormalıyım ılla net cevap almalıyım ılla onumu gormelıyım ben
bu sekılde ılıskı hı guven verıcı degıl kı sevgılısının ne dusundugunu bıle bılmıyor cok yorucu yanı
Olay üç beş saat önce oldu bu kadar konuştum yarın da gelecek planını sorcam tamam 😂

Bu nikah severleri de hiç anlamıyorum
Nikaha en yakınlar gelir ve doğru düzgün taki takılmaz
abim 3 sene önce toplam 20 bin tl videocusu orkestrasi dahil dugun yaptı
160 bin liralık taki takıldı
Cok ilgincsiniz
Dugun yapsan inan cok daha kârda oluyorsun
Neden hayallerinizi aman bir nikah kıyıp geç diye yarım bırakasin ki
Herkesin hayali akrabaların göbek attığı törenler değildir belki.
Takacak olan insan her türlü gelip takıyor takısını zaten. Bu nikah buna takı takmaya gerek yok diye düşünen zihniyet saçmadır. Takının olayı evlenen çiftin evlilik mecrasındaki harcamalarının yükünü hafifletmektir. Nikah yapanda aynı eşyaları alıyor düğün yapanda.

Kız konuştum Allah seni napmasın valla benimkine bu kadar anlatmadım ev sahibi olmak istediğimi kirayı ev sahibini zengin etmeyi sevmediğimi biliyor.
Asıl o ev almayı saçma bulurdu
sıze oyle dedı dedı sımdı de ev alıcam dıyor
o zaman ne duruyorsunuz ne ne

bugun bu konu nıye boyle ılerledı ya

Back
X