adam arkadaşlarım ev-araba sahibi oldu diye bir gaza gelmiş, önceden konu sahibine hiç ev mev demezken, hatta ev olayına karşıyken birden ev almak istemiş, ne oldu birden konu sahibi 10 aydır çıkıyorlar ama bilmiyor
bu kıza gel beraber bakalım, sence nerede nasıl bir ev olsun filan sormuyor. hiç ortak etmiyor. hatta konu sahibi "öyle yerlere bakıyor ki oradan işe gitmem gelmem imkansız" diyor
velev ki aileler yardım eder filan diyorsunuz ooama konu sahibi de diyor ki "ben tanıyorum, aile zaten eve yardım edecek bir de düğün yapamazlar başka bir şey alamazlar "diyor. kendisi de anca mutfak eşyası 1-2 beyaz eşya alabilirmiş..(hoş burayı hiç anlamadım 2 taraf da kirada kalıyor bu kirada kalınan evlerde eşya yok mu? niye baştan eşya alınıyorsa bu yoklukta?)
neyse amaç evlenmek olsa da oturup konuşan yok
adam diyor ki "belki 2 bin lira ile geçinecem" eee..e bu kız bu planlarda nerede?
evlenmeye niyeti olan adam alır kızı der ki bak ev alma planım var, nasıl yapalım? ne yapalım? eşyadan mı kısalım, düğünden mi, yok evi mi 1-2 sene erteleyelim evleri mi birleştirelim, ne yapalım? çünkü belli ki para hepsine yetmeyecek, orası zaten fiks)
o değil de 7-7.5 gibi bir maaşı var ve 5bin kredi çekecek bu kişi...evlenelim de demiyorsa aile hep mi yardım edecek bu adama acaba 10 sene..nasıl geçinecek 2 bin lirayla?
yani bu adam paracıysa asıl şu durumda "gel hemen evlenek" derdi. anlamadım ben. belki evi alayım, eşyayı kız alsın diyecek kadar çirkef

ya da 10 sene hiç evlenmeyecek hakketen.