- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.039
- 498
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Kaçırmış olabilirim ama bir saat gibi bir ayrıntı görmüştüm sanırım bir yerlerde, iş yerine bir saat uzaklık mıydı, yol süresi bir saat uzayacak mıydı? Bence gayet ideal bir süre. Biz İstanbul’da 5 saat trafikte kalıyoruz diye mi gözüme gelmedi. Buna mı kesin gelemem diyor konu sahibi?Yok oturmayacaklarmış. Hatta konu sahibi demiş oradan ev alırsan ben mümkün değil işe gidemeyeceğim için kalamam demiş. Sevgili Beyefendi sallamamış bir de ailesini arayıp planlarına devam etmiş.
Bence konu sahibi haklı. Yani adam elbette kendi kazandığı parayı ve ailesinin katkısını eşiyle bile paylaşmak istemeyebilir bu anlaşılır. Sonrasında da sevgilisine krediyi ya da ev giderlerini ödetme gibi bir amacı da olmayabilir. Evi alır. 5000 öder. 2500 eve verir, eş de o kadar verirse 5000 e faturalar, mutfak masrafları çıkar. Eşyaları da bekar evinden getiririz, nikah yaparız diye düşünebilir. Ama kız ben o konumdaki eve gelemem diye direkt söylemiş. Makul sebebi de var, işine çok tersmiş. Adam bunu sallamamış hala ailesiyle hayallare devam etmiş. Bence adam diyeceğini demiş.
Bu açık ve net zaten sen niye geleceksin ki demek değil de nedirYani adam kızdan ayrılmayı düşünmüyor da olabilir ama birlikte yaşamayı düşünmediği de belli. Konu sahibi de ben 32 yaşındayım 10 aydır beraberiz diyor. Yani ben artık liseli aşıklar gibi kafelerde buluşup evime dönmek istemiyorum, hayatı paylaşmak istiyorum diyor. Burada nasıl evlilik meraklısı olunuyor onu anlamadım hiç. İnsanlar belli yaştan sonra ilişkide daha derin şeyler ararlar. Bu insanlar 30lu yaşlarda erişkin, işi gücü olan ve 10 aydır birbirini tanımış insanlar. Birlikte yaşamayı düşünmeyen taraf bunu dürüstlükle belirtmeli bence. İlla evlenip evlenmemek değil olay. Adam taşınınca bu insanlar konumlarının tersliği nedeniyle azıcık görüşebilecek olması olay.
Onun dışında iletişimsizlik gibi bir problemleri var, netlik yok