5 bin tllik dikim evi rezaleti

elifffffff0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
2
0
1
21
Akıl verin çok bunaliyorum bir dikimevine 2 abiye diktirdim dikimlerine 4 bin kumaş malzemelerine 1 küsür civarı rezil kepaze etmişler üstelik düzelemiyor başka yerlere götürdüm yok düzelemez tekrar kumaş alıp tekrar aynı dikim parası vermek gerekiyor
Dikim evi asla kabul etmiyor üstüme yürüyorlar bende 18 yaşında çok sakin biriyim hem kısa hem yamuk hem dar aileme karşı utana sıkıla diktirdim rezil oldum yerin dibine girdim o parayı ailemden istemeseydim keşke ne yapmam lazım benide ağlattılar ağlayarak çıktım güzel güzel konuştum istişare ettim üstüme çıktılar resmen 4 bin tlyi şahsi hesab numarası attılar oraya ödedim
Tuketici hakem heyetlerini aradım bişiy yapılamayacağıni söylediler fatura kesilmesi veya ticari iş yerine ait hesap numarasına para atilirsa de yardımci olunuyor bana şahsi verdiler terziler odasıni aradım numaraya maile bakan yok nolur bir akıl verin çok bunaldım sıkıntı depresyon yaptı bende hem geçim sıkintısının üstüne gelince o paraya ağlıyorum günlerdir gözlerim doluyor babama çok mahcubum
Bana akıl verin vergi levhaları var mı yok mu onuda bilmiyorum öyle değilse resmi fatura olmayınca tuketici hakem ve heyetleri yardimci olmuyor is yeri ruhsatları yok galiba anlayamadım ne yapicam bunu yazarken bile doluyorum

Önce bir sakin ol ne bu abiye isteme falan mı belki biz beden falan bulur hallederiz nişan kına falansa veririrm ben hemen hemen her bedene ayarlanıyor

Ortada fatura vb yoksa bir şey yapmanız zor uğraşmak zaman ve sabır gerektirir.Bunu bir hayat dersi olarak alın.İyice araştırmadan faturasız , senetsiz belgesiz işler yapmayın.Elbise dikim sürecinde takip etmediniz mi? Ön provalarda ne yapıp yapamayacakları az çok belli olurdu....

Fotograflarını atabilirsen abiyelerin fikir verenler çıkacaktır

Ben tesetturlüyüm kuzenimin dügünü icin ama hazir abiyeler burada 3 binden başliyor bende üzuntu duyuyorum ailemden o parayi aldigim için
+ sag bacagim rahatsiz hafif engel durumum var normal sizin giydiginiz topuklulardan veya spor ayakkabilardan giyemiyorum o giydigim otopedik ayakkabi yuruyunce belli oluyor 2 side saten kemee bel yamuk dar kısa bacak özrumden dolayi goydigim o ortapedik ayakkbi belli oluuor
Önce bir sakin ol ne bu abiye isteme falan mı belki biz beden falan bulur hallederiz nişan kına falansa veririrm ben hemen hemen her bedene ayarlanıyo

Geçmiş olsun olan olmus artık.
Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Elbise kısa diyorsunuz acaba alt kısmına bir şey eklenemez mi ?
Elbisenin fotoğraflarını atarsanız güzel fikirler gelir .

Bu kadar üzülme stres yapma.Hiçbir şey sağlığından psikolojinden daha önemli değil. Hayat böyle bir şey. Tecrübe ede ede öğreniyoruz bazı şeyleri. Bir daha ki sefere daha titiz bir seçim yaparsın.

Aynı renkte şifon kumaş alın,iç etek diktirin alttan giyin. O zaman belli olmaz.

Canın sağ olsun üzülme. Elbisenin resmini atarsan ne yapılabilir fikir verirler. Artık çözüm aramaya bak depresyona girmek çözüm değil ki

Ailenden biri alıp gitsin oraya. Senin yaşın küçük diye umursamadilar belki. Gerekirse annen teyzen falan. Yamuk dikip bir de paranın üstüne konmak ne demek

Böyle şeylere tek başına kalkışmasaydın keşke. Elbisenin fotoğraflarını at kendi yüzünü kırp resimden. Buradan iyi fikirler çıkacağına inanıyorum belki durumu kurtarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…