- Konu Sahibi handegunerler
Bu adama güvenip ücretsiz izne ayrılmayın. Zaten çalışma saatiniz az.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haybeden sınav?Öğretmenler öyle avukat hanım , seçim dönemi haybeden bi sınavla uzman öğretmen oldular geçen sene, diğer memurlardan fazla maaşları 2-3 gün okula giderek bol tatil yaparak.
3 yıl uzman öğretmen olan da baş öğretmen oluyor.
Valla öğretmen olacaksın bu devirde diye boşuna demiyorlar.
Bedevi derken?Sana öğretmen olduğunu nerden biliyorsun yalan söylüyor olabilirler diyen üyeye de beğendim atmış, bildiğimiz Bedevi işte çok şapma.
Evet inkar etmiyor.Bedevi derken?
Ben 42 aldım. 19. yılımı çalışıyorum uzman öğretmenim. Derece kademe birin dördü (en üst) Başka aldığım ek ödeme yokAblacım öğretmenler 42 k alıyor demişsiniz de ben niye 35 bin alıyorum o zaman ? Diğer memurlardan fazla alan kaç tane öğretmen vardır acaba? Ordan burdan haber izleyip burda kinayeli kinayeli yazıyorsunuz.
Öğretmen olmak istiyorsanız 4 yıllık eğitim fakültesi kazanıp bi zahmet atanirsaniz bu kadar carlamanıza gerek kalmaz .
O zaten öğretmen miydi ki küçük bir kızdı. 20 yaşındayım yazmıştı sanki, yaşça büyük bir adamla görüşüyordu. 50 kere yazdım şurada öğretmenim diyenlere inanmayın. Usta öğreticiler, kreşte yardımcı ablalar, atanamamış çalışmamışlar, yalancılar… hepsi öğretmenim diyor buradaEvet inkar etmiyor.
Cidden o muymusEvet inkar etmiyor.
Ay yok o Bedevi değil.O zaten öğretmen miydi ki küçük bir kızdı. 20 yaşındayım yazmıştı sanki, yaşça büyük bir adamla görüşüyordu. 50 kere yazdım şurada öğretmenim diyenlere inanmayın. Usta öğreticiler, kreşte yardımcı ablalar, atanamamış çalışmamışlar, yalancılar… hepsi öğretmenim diyor burada
O iş tam olarak öyle değil işte. Uzman öğretmen olmak için 10 yıllık öğretmenlik şartı vardı. Başöğretmenlik için de 10 yıl uzman öğretmen olma şartı var. Canım çıkarak yaptığım yüksek lisanstan dolayı 21 yıllık öğretmenlik sonrası uzman öğretmen oldum. Diğer arkadaşlar yaz tatillerinde seminer aldılar(ki bunu ben de aldım geçen yaz), ayrıca aylarca sınava hazırlandılar ve sınavdan geçenler uzman oldu. Ders saatlerimiz 40 dakika. 5 saat ders 200 dakika yani 3 saat 10 dakika. Haftada 3 gün olursa 15 ders saati eder ki maaş karşılığı girmemiz gereken ders saati 15 ders saatidir. Deprem güçlendirmesi yapılan okullar başka okullarda geçici olarak ders yapıyorlar güçlendirme bitene kadar. Dolayısıyla okulun biri sabahçı diğeri öğlenci oluyor. Bu okullarda bakanlık mecburen ders saatlerini 30 dakika ve blok şeklinde yaptı. Yani 6 saat ders, teneffüsle birlikte 3 saat 20 dakika. Konu sahibinin eviyle okulu çok yakınsa en fazla 10 dakika da yol sürer.Öğretmenler öyle avukat hanım , seçim dönemi haybeden bi sınavla uzman öğretmen oldular geçen sene, diğer memurlardan fazla maaşları 2-3 gün okula giderek bol tatil yaparak.
3 yıl uzman öğretmen olan da baş öğretmen oluyor.
Valla öğretmen olacaksın bu devirde diye boşuna demiyorlar.
Bedevihatun02 değil mi? Başka bedevi mi vardıAy yok o Bedevi değil.
Bahtsızbedevi'yi nasıl hatırlamazsın?Bedevihatun02 değil mi? Başka bedevi mi vardı![]()
Onu tanımıyorum şekerim. Bu bir eksiklik değildir inşallah benim içinBahtsızbedevi'yi nasıl hatırlamazsın?![]()
Büyük nimet.Onu tanımıyorum şekerim. Bu bir eksiklik değildir inşallah benim için![]()