• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 bucuk aylik bebege bakici mi isi birakmak mi ama calisma saatlerim de az

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Almış halin de evi kardeşinin üstüne yapıp seni çat diye beş kuruşsuz boşayan, lokmayı rica minnet veren adama nikahsız hiçbir güvencesiz 2.çocuğu yapıp, işten ayrılırsam bana bakar gibi naif düşünceler içerisine girmen. Ah Bedevi.
Git tedavini ol rahatla biraz

ben haftanın 3 günü çalışıyorum devletteyim.bir gittiğimde de en fazla 3 saat uzaklaşıyorum evden.tanidik bir teyze var o bakıyor çocuğuma kadin 65 yasinda.ya bazı şeyler içime sinmiyor tabi cocugun elini ağzını ıslak mendille siliyor vs en iyi bakimi tabii ki anne yapar.bir de kadın acaba ckcugu kucağından düşürür mu diye tedirgin oluyorum.kizlar ne yaoacam isi bıraksam mı ucretsiz izne mi ayrılsam.bebrge bisey olsa sgzi var dili yok kuzumun bilemem ki ne yaşıyor.
Canınız sıkıldıkça konu açıyorsunuz. Gerçek anlamda merak ediyorum, fake misiniz? Burası sanal sonuçta, reelde hayatınızı nasıl devam ettiriyorsunuz. Umarım çocuklarınıza verimli bir annesinizdir. Hayal dünyasını bırakıp kendiniz ve çocuklarınız için aksiyon mu alsanız?

Görmeyeli epey sinir yapmışsın yavru ilaçlarını almıyor musun?
Hmm
Canınız sıkıldıkça konu açıyorsunuz. Gerçek anlamda merak ediyorum, fake misiniz? Burası sanal sonuçta, reelde hayatınızı nasıl devam ettiriyorsunuz. Umarım çocuklarınıza verimli bir annesinizdir. Hayal dünyasını bırakıp kendiniz ve çocuklarınız için aksiyon mu alsanız?
Hah bi tane daha geldi reelde hayatimi dea ettiremiyorum kardeş sizler saglun gelip bakıyorsunuz işte çocuklara ev işlerine falan

VLla senin sorumluluk yerine getirdigine pek inanasım gelmiyor 7 254 buralardayım ben en azından seyrek geliyorum
İstanbul'dan ayrıldım, memlekete geldik burda iş yok fazla. Sen seyrek gelmiyorsun ki aşko, atılıyordun çünkü çok hesap açıyordun aynı anda, uyarılara rağmen.

Bence işten çıkmayın çalışma saatleriniz de azmış hemde devlet kurumu diyorsunuz. Bakan kişi de içinize sinmeyen şeyler varsa bunları uyarıp söylerseniz sorun yaşamazsınız sanıyorum

Öğretmenler öyle avukat hanım , seçim dönemi haybeden bi sınavla uzman öğretmen oldular geçen sene, diğer memurlardan fazla maaşları 2-3 gün okula giderek bol tatil yaparak.

3 yıl uzman öğretmen olan da baş öğretmen oluyor.

Valla öğretmen olacaksın bu devirde diye boşuna demiyorlar.
Ablacım öğretmenler 42 k alıyor demişsiniz de ben niye 35 bin alıyorum o zaman ? Diğer memurlardan fazla alan kaç tane öğretmen vardır acaba? Ordan burdan haber izleyip burda kinayeli kinayeli yazıyorsunuz.
Öğretmen olmak istiyorsanız 4 yıllık eğitim fakültesi kazanıp bi zahmet atanirsaniz bu kadar carlamanıza gerek kalmaz .

Ablacım öğretmenler 42 k alıyor demişsiniz de ben niye 35 bin alıyorum o zaman ? Diğer memurlardan fazla alan kaç tane öğretmen vardır acaba? Ordan burdan haber izleyip burda kinayeli kinayeli yazıyorsunuz.
Öğretmen olmak istiyorsanız 4 yıllık eğitim fakültesi kazanıp bi zahmet atanirsaniz bu kadar carlamanıza gerek kalmaz .
42 bin aldığını iddia eden konu sahibi yalnız. H handegunerler bu yoruma neden muhteşem emojisi attın? Sen kendin konu açmıştın 42 bin alıyorum diye. Diğer öğretmen arkadaşlar ne senin kadar az çalışıyolarmış ne senin kadar maaş alıyolarmış. İnsanlara yalan mı söylüyorsun?

42 bin aldığını iddia eden konu sahibi yalnız. @handeligunler bu yoruma neden muhteşem emojisi attın? Sen kendin konu açmıştın 42 bin alıyorum diye. Diğer öğretmen arkadaşlar ne senin kadar az çalışıyolarmış ne senin kadar maaş alıyolarmış. İnsanlara yalan mı söylüyorsun?
Sana öğretmen olduğunu nerden biliyorsun yalan söylüyor olabilirler diyen üyeye de beğendim atmış, bildiğimiz Bedevi işte çok şapma.

42 bin aldığını iddia eden konu sahibi yalnız. H handegunerler bu yoruma neden muhteşem emojisi attın? Sen kendin konu açmıştın 42 bin alıyorum diye. Diğer öğretmen arkadaşlar ne senin kadar az çalışıyolarmış ne senin kadar maaş alıyolarmış. İnsanlara yalan mı söylüyorsun?
Allahim ya yeni baslayani var uzmanı var başöğretmen hangisini soruyorsun bay doğrucu?

Ha bir de eşi çalışamayan var çalışan var cocuk yardimi alan var almayan var dil tazminatı vb alan var almayan var hangisini merak ettin? Ha bir de yıl arttıkça maas da artıyor sen yoksa 1 yıllık ogretmen ile 25 yıllık başöğretmen aynı maaşı mi alıyor sanıyordun?????.

Valla öğretmenler o parayı alabiliyorsa helal olsun . Bizim okulda 1 kişi var sadece o da 25 yıllık öğretmen 1/4 ü eş ve çocuk parası var sadece

Ha bir de eşi çalışamayan var çalışan var cocuk yardimi alan var almayan var dil tazminatı vb alan var almayan var hangisini merak ettin? Ha bir de yıl arttıkça maas da artıyor sen yoksa 1 yıllık ogretmen ile 25 yıllık başöğretmen aynı maaşı mi alıyor sanıyordun?????.
Bunu D doriko ya anlatsana, ben neden 35 bin alıyorum diye soran o.

İyi de sen 25 yıllık öğretmen değilsin ki. Beraber olduğun adam da çalışıyor. Yani bu sebeplerle ek ücret alamazsın. Bana neden kızıyorsun kendi meslektaşların haftada 9 saat çalışma diye bir şey olmadığını ve o maaşı alamayacağını söylüyorlar. Ben ne bileyim öğretmenler ne kadar alıyor. Hiç araştırmadım bile. Seninle aynı mesleği yapan insanlara inandırıcı gelmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X