- 21 Haziran 2019
- 199
- 41
- 18
- 35
- Konu Sahibi Moonlightsky
-
naçizane fikrim..bence belırtılerı ınternette gorup kendınıze teşhıs koymanız ve yorum beklemenız yalnıs. oncelıkle doktora gıdıp neden oldugunu ogrenmenız gerekır. ınsallah onemsız bıseydır.Merhaba arkadaslar, 5bucuk aylik hamileyim.
bazen sag yumurtaligimda bazen iki kasigimda agrilar oluyor. Internette genelde buyudugu icin genislettigi icin agrilar normaldir denmis. bu durumu yasayan var mi?
Birde sag elimde uyusma var bas ve orta parmagim cok fena uyusuyor. Internette karpal tunel sendromu diye bise gordum hamilelikte olmasi normalmis. Ama yasayan arkadaslar varsa tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim. Cok rahatsiz ediyor beni bu uyusma
Ellerde uyuşmayı bende yaşıyorum. Gece daha çok uyutmayacak derecede. Gunduz daha hafif geçiyor. Hareketli olduğu icin heralde. Doktora danışamadim. Kontrolüme daha 15 gün var.Merhaba arkadaslar, 5bucuk aylik hamileyim.
bazen sag yumurtaligimda bazen iki kasigimda agrilar oluyor. Internette genelde buyudugu icin genislettigi icin agrilar normaldir denmis. bu durumu yasayan var mi?
Birde sag elimde uyusma var bas ve orta parmagim cok fena uyusuyor. Internette karpal tunel sendromu diye bise gordum hamilelikte olmasi normalmis. Ama yasayan arkadaslar varsa tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim. Cok rahatsiz ediyor beni bu uyusma
Böyle şeylerde internete bakmak ben dahil çoğu kişinin yaptığı şey.Boyle bir yorum gelecegini tahmin etmistim ama aciklamasini yapayim oyleyse. Yurtdisinda yasiyorum buranin saglik sisteminden hic
Memnun degilim. Gecen hafta ayagimin takilip dustugumu sonrasinda iki gun hafif sancilarimin oldugunu soyledim ebeyi arayip, gel bi kontrol edelim dediler. Siranin bana gelmesi 12 saati buldu
Tam 12 saat sandalyede oturup bekledim.
sonrasinda 6 hafta sonra yapacaklari anti d ignesini erkenden yaptilar. Ve 6 hafta sonra tekrar yapacaklarini soylediler. Ve ben doktoru hic gormedim. Doktora sikayetimi bildirmslerdi negatif kan gruplu oldugum icin her ihtimale karsi igne yapin demisti.
acikcasi ebeyi aramaya cekindim cunku cok kucuk seylere anti d ignesi yapmak istiyolar bana negatif kan gruplu oldugum icin. Ve tam 12 saat sandalyede oturp bekliyorum siranin gelmesi icin.
bilmiyorum anlatabildim mi
Zaten bende biliyorum tabiki doktora sormak en iyisi. Ama burda tecrube edinmis arkadaslarin yasadiklarini okumak guzel oluyor. Yoksa zaten bu site hic olmazdi. Bu siteye yazilan milyonlarca yazi normalde zaten doktora sorulcak seyler. Ama benmki gibi sebeplerden veya baska sebeplerden dolayi fikir alisverisi yapiyoruz
Dun yemeklerime tuz koymadim. Zaten ta ilk zamanlar gittigim doktor bana sende biraz odem var tuzu azaltsan iyi olur demisti. Gece yatarkende elimin altina yastik koydum. Elim bilegimle ayni seviyede hafif yuksekte beklemis oldu. Biraz faydasi olmus gibi.Ellerde uyuşmayı bende yaşıyorum. Gece daha çok uyutmayacak derecede. Gunduz daha hafif geçiyor. Hareketli olduğu icin heralde. Doktora danışamadim. Kontrolüme daha 15 gün var.
Evet bileğin düz durması iyiymis.Dun yemeklerime tuz koymadim. Zaten ta ilk zamanlar gittigim doktor bana sende biraz odem var tuzu azaltsan iyi olur demisti. Gece yatarkende elimin altina yastik koydum. Elim bilegimle ayni seviyede hafif yuksekte beklemis oldu. Biraz faydasi olmus gibi.
bide gun icinde 40 dk falan yurumeye caliscam her gun duzenli. Bi kac gun deneyeyim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?