Sunumların ve tariflerin çok güzel canım , 1.lik yakındırBu da gol olmadı ben yemeği yapayım yarin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunumların ve tariflerin çok güzel canım , 1.lik yakındırBu da gol olmadı ben yemeği yapayım yarin![]()
Hızlandırmak lazım amaSunumların ve tariflerin çok güzel canım , 1.lik yakındırben 1.5 yıldır katılıyorum, 2 kere kazandım çok şükür, hem de kankasız , tek bir tanıdık oyu olmadan
Pes etmeyip ,hakedince geliyor bir şekilde
![]()
Hepten kaçırmiyim üç beş oy veren bulmuşumHemen yönlendireyim![]()
Yok yok, iyi böyle canım, içim çok rahat böyle olduğu içinHızlandırmak lazım ama![]()
Benimde yokYok yok, iyi böyle canım, içim çok rahat böyle olduğu içinkatıla katıla pekiştirmek, daha özenli hazırlanmak 1.lik getirince daha değerli oluyor
![]()
Aynı benim kafaSağlık olsun yarışmalar bahane yemek şahane![]()
Biri küsecek bana. Neden o. Neden ben değil diyecek. Ne diyeceğim ? Çünküüüu hımmm ssseeyyyy .Onlardan birilerine verdiysen gerilim yok![]()
Teşekkür ederimSunumların ve tariflerin çok güzel canım , 1.lik yakındırben 1.5 yıldır katılıyorum, 2 kere kazandım çok şükür, hem de kankasız , tek bir tanıdık oyu olmadan
Pes etmeyip ,hakedince geliyor bir şekilde
![]()
Ayy hic güleceğim yoktuBiri küsecek bana. Neden o. Neden ben değil diyecek. Ne diyeceğim ? Çünküüüu hımmm ssseeyyyy .
En iyisi alfabetik sıraya göre vereyim.Gerçek isimlere göre...
Bu durumda Filizim adın Cevriye olaydı oyum sanaydi ama değil. Yapacak birşey yok. Tamam bu iyi geliyor kulağa.![]()
Takım arkadaşlarınıza değilde en beğendiğinize verseniz adaletli olsakBiri küsecek bana. Neden o. Neden ben değil diyecek. Ne diyeceğim ? Çünküüüu hımmm ssseeyyyy .
Bu durumda Filizim adın Cevriye olaydı oyum sanaydi ama değil. Yapacak birşey yok. Tamam bu iyi geliyor kulağa.![]()
Sen bizim sultanımızsınBenimde yok![]()
Sağ ol canımSen bizim sultanımızsınsen ekmeğe yağ sürsen bile bir sürü oy gelir
sunumların çok güzel , tariflerin de çok emekli ve güzel oluyor her zaman canım
![]()
Canim rica ediyorum bana verme oyunu olurmuBiri küsecek bana. Neden o. Neden ben değil diyecek. Ne diyeceğim ? Çünküüüu hımmm ssseeyyyy .
Herkes istediği tarifleri alıyor, sen kalanlardan kendine seçiyorsun, yine de efsane şeyler çıkarıyorsun, arada bir olur tabi istisnalarSağ ol canımBazen patlıyor ama
Bu hafta becerirsem yine patlayabilirim![]()
Banada vermeyebilir hic sorun değil kiBak rahatladın diğer 2 takım arkadaşın kaldı![]()
Bu sefer isteyen olmadıHerkes istediği tarifleri alıyor, sen kalanlardan kendine seçiyorsun, yine de efsane şeyler çıkarıyorsun, arada bir olur tabi istisnalar![]()