- 22 Temmuz 2017
- 47.166
- 139.103
- 598
Muska işinden anlamıyorum, kendilerine söyleBunlar muskaylan mi boylee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muska işinden anlamıyorum, kendilerine söyleBunlar muskaylan mi boylee
2.lik kadrondan bahsediyorum, sözleşme imzalandı sanırım.Daha var ona kurtlar vadisi pusu zamanı gelsinde![]()
Geçen gün gittim doktora üflettiler iyi çıktı ama kbb ye gitmem gerekiyormuş sıkıntı burnumda sanırım ona da ameliyat diyecekler diye sallıyorum bakalım nereye kadar
Tabiki çok güzel olmuş
Geçmiş olsun aşkomGeçen gün gittim doktora üflettiler iyi çıktı ama kbb ye gitmem gerekiyormuş sıkıntı burnumda sanırım ona da ameliyat diyecekler diye sallıyorum bakalım nereye kadar![]()
Sağ olasın aşkomGeçmiş olsun aşkom![]()
Nasılsın neler yapıyorsun![]()
Allah kolaylık versin aşkomSağ olasın aşkom
İyiyim çok şükür ,aynı rutinde devam aşkom ,sen nasılsın![]()
Pazardaki ablanınki salataya rendelemelik olur ama 3-4 ay beklerse ancaTabiki çok güzel olmuş,tekrar teşekkür ederim deyno
İnşallah pazardaki ablanın da güzel olmuştur![]()
Geçmişler olsun KukrişkomGeçen gün gittim doktora üflettiler iyi çıktı ama kbb ye gitmem gerekiyormuş sıkıntı burnumda sanırım ona da ameliyat diyecekler diye sallıyorum bakalım nereye kadar![]()
Ooo afiyet olsun bebeyim.Belki bir şarkının her sesinde
Belki bir sahil meyhanesinde
Belki de bitmeyen gecelerin, sonundasın
Bir yıldız gökte kayıp giderken
Islak bir yolda yalnız yürürken
Bambaşka bir şeyi düşünürken, aklımdasın
JOYz bebeyim
Eki Görüntüle 3679203
Çok şükür Kukrişkom, iyiyim hamdolsun.Sağ olasın yaso
Sen nasılsın![]()
Muska işinden anlamıyorum, kendilerine söyle![]()
Detaylı inceleyip attım YasomAllahtan o küfürlü yerleri yok Canom.![]()
Bir Bebeyimin sunumuna bakın, bir de benim lönk diye çektiğime.
Valla ben de seninki gibi köpüğü gözünüze sokarak çekmeye çalışıyorum ama beceremeyip bildiğim gibi çekiyorumBir Bebeyimin sunumuna bakın, bir de benim lönk diye çektiğime.
Sanat yapıyorsunuz ya.![]()