Gül yapımı daha rahat anlaşılsın diye birkaç resim daha buldum.
Eki Görüntüle 56735
Eki Görüntüle 56736
Eki Görüntüle 56737
Eki Görüntüle 56738
Resimler alıntıdır.
çok teşkrler işime baya yarıcak CADIARZU bugun yapmayı düşünüyorum cokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül yapımı daha rahat anlaşılsın diye birkaç resim daha buldum.
Eki Görüntüle 56735
Eki Görüntüle 56736
Eki Görüntüle 56737
Eki Görüntüle 56738
Resimler alıntıdır.
teşekkür ederim kurabiyeleri yaptım .herkes çok beğendi ama benim gözüme hoş görünmüyor .ilk açemiliğim nede olsa =) şeker hamurunu açmakta zorlandım biraz yapıştı hep her yere ama sonradan buzdalabında bekletilip sadeçe yapaçağım kadar hamur çıkartarak daha rahat yaptım ..bu konuda farklı bi püf noktası varsa çok sevinirm ..canım bu soruların cevabı aslında gecmişte vardı seker hamuru cabuk bozulan bir malzeme sen normal kurabiyeni yapıp uzerini kaplarsın bununla ve geceden yaparsan ertesi gune iyi olur ama süreyi uzun tutma hamuruda olabildigince ince aç dolaptada muhafaza edebilirsin 1 gece
canım lokumu benmari üsülü eritmeye çalış tam eritme ama en azından yumusasın ve br daha alırsan çok yumusak olmasına dikkat et
teşekkür ederim kurabiyeleri yaptım .herkes çok beğendi ama benim gözüme hoş görünmüyor .ilk açemiliğim nede olsa =) şeker hamurunu açmakta zorlandım biraz yapıştı hep her yere ama sonradan buzdalabında bekletilip sadeçe yapaçağım kadar hamur çıkartarak daha rahat yaptım ..bu konuda farklı bi püf noktası varsa çok sevinirm ..
![]()
bunlar yeğenimin doğum günü içinde .kurabiyesini zençefil ve tarçınlı yaptım çok güzel olmuştu tat olarak ..
bunu öğrendiğim iyi oldu youknow sağol canım paylaştığın için
örnek şekillerde olsa süper olurdu ama