Gebeliğe Hazırlık 5 gebelik 4 tanesi kayip

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yapildi testlerimiz. bir sorun cikmadi. talihsizlik diye acikladilar bana yasadiklarimi.

ben de ilk bebegim turner sendrom nedeni ile kaybettim. ikinci kaybim ise trisomy 22. birbirinden bağımsız iki genetik neden, extra bir risk ifade etmez dediler. 4 doktor ile gorustum.

siz pgt denediniz mi? denemeyi dusunuyor musunuz?
Evet yumurta toplam işlemine başladım. Herkesin sıkıntısı farklı benim turner sendromu taşıyısı olmamdan dolayı Dr um direkt pgt ile dene sağlıklı çocuk sahibi olman oldukça yüksek dedi. Ve doktoruma çok güveniyorum. Kendisi tüp bebek yapmıyor. Araştır pgt ile yaptır ya da doğal yoldan dene takip edelim dedi. Ben pgt ile olanını seçtim. Henüz yumurta toplama işlemi aşamasındayım.

Evet yumurta toplam işlemine başladım. Herkesin sıkıntısı farklı benim turner sendromu taşıyısı olmamdan dolayı Dr um direkt pgt ile dene sağlıklı çocuk sahibi olman oldukça yüksek dedi. Ve doktoruma çok güveniyorum. Kendisi tüp bebek yapmıyor. Araştır pgt ile yaptır ya da doğal yoldan dene takip edelim dedi. Ben pgt ile olanını seçtim. Henüz yumurta toplama işlemi aşamasındayım.
Siz taşıyısı olabilirsiniz. Size genetik test yapıldı mı?

Benimde cok yogun kanama ile hastaneye gittim düştü doktorun odasında muayene masasına çıkarken o geheligim 5+3tu keseyi 1 gun önce görmüştük :KK43: en sonki kurtajda 6+3 de kanama oldu acile gittim igne fitil verdiler 2 gün sonra cok daha yoğun kanama oldu 1 gece yattım ciktim evde 3 4 gün sürdü lekelenme gecti oh rahatladım dedim 8+2 de gittim muayeneye 7+1 de kalbi durmus
Ah ☹️ pıhtılaşma testi yapılmış mıydı

Tiroidler normal olabilir ama anti tpo baktırın derim
Birde genetik de pıhtılaşma ve gen testleri yaptırın. Eşinizde gen testi yapsın

Back
X