- 11 Ocak 2016
- 39
- 30
- 88
- 35
- Konu Sahibi sudemmm su
-
çok tedavi gördüm bu transfer olarak 5. transfer (2. tüp bebek tedavim) transfer olcak 18 haziranda 3ab 5. gün embiryosu orta kalite dedi doktorum orta kalite ile hamile kalan var mı aranızda
ne bilim işte insan takıyor istemeden sayılara da :)Harf olarak bence iyi sayının da mı çok önemi varmış
aynen emb,ryologda da görüştüm aslında sizin aynısını söyledi 5. güne kadar gelmesi bile yüksek şans dedi :) İnşallah olur dua edin :)Canim..bir embriyo 5. Gune gidebiliyorsa..sans zaten cok fazla bana gore..kalitesine felan takilma..hic..rabbim insallah nasip eder..
ne bilim herşey hesap kitapla tüp bebekte insan takılıyor istemeden :)Harf olarak bence iyi sayının da mı çok önemi varmış
haklısınız embiryolog da aynını demişti :) tşkrlerCanim..bir embriyo 5. Gune gidebiliyorsa..sans zaten cok fazla bana gore..kalitesine felan takilma..hic..rabbim insallah nasip eder..
çok tşkr ederim çok güsel moral oldu bana bu cuma mübarek günde inşallah transferim olcak İnşallah bende ikiz de olsa razıyım hamilelik olur da sizin gibi bende paylaşırım başkalarına da umut olsun diye :)canim ben 3bb ile hamile kaldim. bi tanidigim da 2 tane 3bb ile ucuzlere hamile kaldi....seninki 3ab yani biraz daha iyi..insallah hayirlisi olur hakkinda.
inan 5aa ile hamile kalamayan ve ya 2bb ile hamile kalan da var burada. Cok takilma bu sayilara. Bana embriyolog eger bir kac saat daha bekleysek o da 4 bb ye cikar ama gerek yok, bu bir yaris degil demisti. doktorumda onemli olan 5.gun blastossist olmasi demisti.
kaçıncı denemeniz maddi açıdan zorlamazsanız deneyin benceBenim de 3 bc var ben de çok kararsızım tek
Canim seninkisi cok guzell yani kafa karistiracak bi sayilarin yok oylede tutmayacaksa ya hangisinde tutacak hesabi masallah ...insallah guzel haberlerini aliriz benim 4bc transferi oldum bekliyorum benimkisinden guzel gercekdençok tşkr ederim çok güsel moral oldu bana bu cuma mübarek günde inşallah transferim olcak İnşallah bende ikiz de olsa razıyım hamilelik olur da sizin gibi bende paylaşırım başkalarına da umut olsun diye :)
inşallah sizden de güsel haberler alırız walla hep dua ediyorum kim varsa bu uğurda uğraşıp çabalayan Allah kimsenin emklerini boşa çıkarmasınCanim seninkisi cok guzell yani kafa karistiracak bi sayilarin yok oylede tutmayacaksa ya hangisinde tutacak hesabi masallah ...insallah guzel haberlerini aliriz benim 4bc transferi oldum bekliyorum benimkisinden guzel gercekden
Bence iyi kalite canım hayırlı olsun inşallah bende 18 haziranda oldum bilgi vermeye geldiler 3bb ve 3bc dediler transfere girdiğimde 5 olmuşlardı sabahtan akşama gelişmişlerçok tedavi gördüm bu transfer olarak 5. transfer (2. tüp bebek tedavim) transfer olcak 18 haziranda 3ab 5. gün embiryosu orta kalite dedi doktorum orta kalite ile hamile kalan var mı aranızda
Aaa senle aynı tarihte transferimiz olmuş senin kaçıncı gün embiryosuBence iyi kalite canım hayırlı olsun inşallah bende 18 haziranda oldum bilgi vermeye geldiler 3bb ve 3bc dediler transfere girdiğimde 5 olmuşlardı sabahtan akşama gelişmişler
Rabbim yazmış olsun inşallahbu rakamlar göreceli canım ve ve seninkide kötü değil
5. Gün canım senin ?Aaa senle aynı tarihte transferimiz olmuş senin kaçıncı gün embiryosu
Benimkide 5. Gün 3 transfer oldu 3aB ve 3bb siz nerde yaptiniz bide nasıl geçiyor yatiyomusuniz surekli5. Gün canım senin ?
Canım hayırlı olsun inşallah ben istanbuldayım bahçecide yaptık 3bb 3bc idi sabahtan haber aldığımızda transfere gittik akşam 5bb 5bc olmuşlardı.yok yatmıyorum ama ağır iş vs de yapmıyorum yemeğimi yapıyorum hazırlıyorum annem yanındaydı o yardımcı oldu ilaçlarımı kullanıyorum örgü örüyorum hatta kalktım sabah test yaptım negatifi gördüm erken olduğunu bile bileBenimkide 5. Gün 3 transfer oldu 3aB ve 3bb siz nerde yaptiniz bide nasıl geçiyor yatiyomusuniz surekli
Bende istanbuldayım ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptrdm ben baya yatıyorum ama ara ara sofrayı taşıyorum mutfağa ağır iş yok bende yapmıyorum test için evet çok erkenCanım hayırlı olsun inşallah ben istanbuldayım bahçecide yaptık 3bb 3bc idi sabahtan haber aldığımızda transfere gittik akşam 5bb 5bc olmuşlardı.yok yatmıyorum ama ağır iş vs de yapmıyorum yemeğimi yapıyorum hazırlıyorum annem yanındaydı o yardımcı oldu ilaçlarımı kullanıyorum örgü örüyorum hatta kalktım sabah test yaptım negatifi gördüm erken olduğunu bile bile
Sen nerede yaptırdın?
İnşallah Allahım güzel haberler almamızı nasib etsin inşallahBende istanbuldayım ben istanbul tüp bebek merkezinde yaptrdm ben baya yatıyorum ama ara ara sofrayı taşıyorum mutfağa ağır iş yok bende yapmıyorum test için evet çok erkeninşallah Rabbim hayırlısıyla pozitif haber yazmayı nasip etsin hepimize daha önceki transferimde 5. Gün yapmıştım test çok silik çıkmıştı ama 9. Haftada kürtaj oldum.bos geb3likti bu sefer kendimi tutup erkenden yapmicam sen yapınca haber et bana bende yaparsam.burfan yazarım bu arada hangi ilaçları kullanıyorsunuz tabii herkesin bünyesine gore değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?