- 21 Nisan 2022
- 280
- 241
- 53
- Konu Sahibi beyhudertler
-
.Merhaba aranızda 5.gün 4aa embriyo ile gebe kalan var mı?
Yaaaaa ne kadar güzel bir haber bu umut oldunuz banaa şuanda ay çok sevindim yaBenim 5. Gün 4aa ve 3ab çift transfer oldu bi tanesi tuttu 6+6 haftalık hamileyim
Ayyy inşallaah tutar bende bu ay 5 aa transfer oldum pozitif sonuçlandı ama sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum yarın belli olucak değerlerm istenilen gibi artmadı geriye kalan embriyom 4aa 2 tame konucak bakalımmm bana umut oldunuzz gaaaBen de merak ediyorumm 30unda transfer oldum 5.gün 4aa kalite. Doktor kalitesine gayet iyi dedi tutacak mı ne olacak merak içindeyim
İnşallah olur üzülmeyin.Ayyy inşallaah tutar bende bu ay 5 aa transfer oldum pozitif sonuçlandı ama sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum yarın belli olucak değerlerm istenilen gibi artmadı geriye kalan embriyom 4aa 2 tame konucak bakalımmm bana umut oldunuzz gaaa
5. Gün 4ba ile gebe kaldım inşallah sizde güzel haberi alırsınızMerhaba aranızda 5.gün 4aa embriyo ile gebe kalan var mı?
Aminnn inşallaah5. Gün 4ba ile gebe kaldım inşallah sizde güzel haberi alırsınız
Benim 2. Denememde 2 embriyo kondu 5. Gün 4ab ve 3 ab biri tuttu ama hangisi bilmiyorum. Sonra kaybettim ama tuttu ve sağlıklı bir şekilde kese yolk görüldüMerhaba aranızda 5.gün 4aa embriyo ile gebe kalan var mı?
Kabak çekirdeğini çiğ tükettim kavrulmamış. İnşallah gönlünüze göre olurOlabilir avokado bulamıyorum bulduklarım hep buzane içleri çürükama kabak çekirdeğini tüketirm
Sonra neden sonlandı pekiBenim 2. Denememde 2 embriyo kondu 5. Gün 4ab ve 3 ab biri tuttu ama hangisi bilmiyorum. Sonra kaybettim ama tuttu ve sağlıklı bir şekilde kese yolk görüldü
Ay darısı başıma inşallah ya allah nazarlardan saklasın inşallaah sağlıkla kucağınıza alınnKabak çekirdeğini çiğ tükettim kavrulmamış. İnşallah gönlünüze göre olurBende bu hafta kalp atışı duymaya gideceğim inşallah herşey yolunda gider
Yok kısmet bu işler daha kötü embriyoların tuttuğunu biliyorumSonra neden sonlandı pekiyani doktor bir şey söyledi mi
Evet doğru söylüyorsun rabbimden hayırlısı tüm isteyenler içinYok kısmet bu işler daha kötü embriyoların tuttuğunu biliyorum
5.gün 3bb embriyom ile hamile kaldım. Sizin daha kaliteliMerhaba aranızda 5.gün 4aa embriyo ile gebe kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?