• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gun boyunca gorusmeme kararı aldık.........

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
selam arkadaslar bende sıkıntılarımla sureklı sızı rahatsız edıyorum ama kusura bakmayın kendımı yalnız hısedıyorum cok...konuya geleyım nısanlımla pazar gunune kadar gorusmeme kararı aldık aslında ben ıstedım bıraz ozleyelım dıye bırbırımızı ılk kabul etmedı olmaz oyle sey ben senı ozluyrum zaten yapamam dedı sonra kabul ettı sımdıden basladık pazar gunu ılk bulustugumuz kafede bulusucaz ınsallah sızce ıyı yapmısmıyım araya mesafe gırınce daha mı? kotu olur yoksa kıymetımızımı anlarız bana bı fıkır verın gercı yaptım bıkere donusu yok ama ......:14: :14: :14: lutfen cevap yazın ......

bende aramak ısterım ama gururluyum aramam cok sevıyorum onu bıraz ozleyelım dıye yaptım yanlısmı yapmısım sence arkadasım mesafe koymusun dedı de uzuldum :( :83:

hakkinizda hayirli olacagini dusunuyosan karariniz mantikli bence iliski durumunuzu en iyi siz bilirsiniz

sabredebılcegını düşünuyosan ıyı yapmışsın ama ben olsam 1598745621478 kere arardım :19:

hehehe yasemin kendi konunda sozlunun surekli seni arayip rahatsiz ettiginden yakiniyosun aramiyorum ben diyosun bi de burda bilmem kac kez arardim demissin.a be yavrucum niye kastin o zaman bu kadar sana akil vermeye calisan arkadaslari?

severken niye hasretlik çekesiniz ki arkadaşım?bnm şahsi fikrim; araya mesafe girince pekte iyi şeyler olacağını sanmıyorum.özlem artar artmaz demyrum ama bence gereksiz.ben zaten mesafe yüzünden uzaklık yüzünden çok şeyler yaşadığım için diyorumm.yanlış anlama ama sadece sorduğun için düşüncelerimi söyledim

madem araya mesafe koyucan bunu olay halinde yapmasaydın keşke cnm..sürekli mesgul imajı vermiş olsaydın sorunlu ilişki gibi görünmezdi enazından..yani 10 aramadan 3 yada 4 ünde müsait görünseydin sancılı olmazdı..neyse olmuş artık..sabredersen kolay geçer bu süre..

Araya mesafe koymak ıstemıyorum kesınlıkle aramızda mesafe de yok ama bız sureklı elımızde telefonla gezen ınsanlarız cok mesajlasırız bunu bıtıremedık bır turlu benden sureklı haber almak ıstıtrms bende ıstyrm tabı kı de ama ozlesın ıstedım benı :58: :58: :58: :58:

cnm bende yarın şehir dışına çıkıcam ve 1 hafta konuşmayalım dedim aynı sizin hesap korkuyorum bende sonuçlar hiç de iyi olmaz diye hala düşünüyorum acaba yapsak mı yapmasak mı diye ?:44::44:

offf bilmiyorum ki sağlıklı da düşünemiyoruz bende birbirmize akıl vermeyelim başkalarının düşüncelerini alalım o daha iyi olur yoksa sen bana gazı verirsin ben sana gazı veririm sonuçlar facia olabilir :1::1:
sen neden konuşmama kararı aldın? sadece amaç özlemek mi yoksa kendini yalnız filan mı hissediyorsun?

hakkinizda hayirli olacagini dusunuyosan karariniz mantikli bence iliski durumunuzu en iyi siz bilirsiniz

hehehe yasemin kendi konunda sozlunun surekli seni arayip rahatsiz ettiginden yakiniyosun aramiyorum ben diyosun bi de burda bilmem kac kez arardim demissin.a be yavrucum niye kastin o zaman bu kadar sana akil vermeye calisan arkadaslari?

ALLAHIM ya arardımmmmmm ben olsam dedım ben sözü attım o atmamıs yanı daha batmamıslar aramıyorum ayrıca arıyor ewet neyse tekrar soyluyorum polemıge gerek yok arkadaın konusu

Slm bizde pazar günü böyle bir karar aldık perşembe gününe kadar ama dayanamadık 2 gün zor dayandık ve dün konşmaya baladık bence sen arama derim o arasın

ıyıde ben nısanı mı attım yanı sözumu o atmamıs arıycak tabı Allahım ya polemıge gırmıyorum ben aramıyorum dedıgım gıbı artık ewe gıdınce uyudugum ıcın hapların etkısıyle aramaya vaktım olmuyodur uyumaktan belkıde :14:

offf bilmiyorum ki sağlıklı da düşünemiyoruz bende birbirmize akıl vermeyelim başkalarının düşüncelerini alalım o daha iyi olur yoksa sen bana gazı verirsin ben sana gazı veririm sonuçlar facia olabilir :1::1:
sen neden konuşmama kararı aldın? sadece amaç özlemek mi yoksa kendini yalnız filan mı hissediyorsun?

amacım onun benı ozlemesı ve kıymetımı anlaması canım :(

bılmıyorum bız dayanırmıyız da bu nısanlılık zor ya ben bana tekrar asık olsun ıstıyorum .....gozlerımın ıcıne baktıgında mıgdemde kelebekler ucsun ıstyrm .....cok seymı sıtyrum ney bakalım ne olcak daha yenı basladık............:43:

Back
X