• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gun boyunca gorusmeme kararı aldık.........

bılmıyorum bız dayanırmıyız da bu nısanlılık zor ya ben bana tekrar asık olsun ıstıyorum .....gozlerımın ıcıne baktıgında mıgdemde kelebekler ucsun ıstyrm .....cok seymı sıtyrum ney bakalım ne olcak daha yenı basladık............:43:

Bunları ıstıyosan yenı bıırını bul bence ya da elındekıyle yetın ve kacırma :19:

Gereksiz oyunlar tam kadınlara göre erkeklerden böyle teklifler gelmez..Gelse hemen altında bişeyler ararız.. Seni özlemesinden çok sen onu özlemek istiyormuşsun gibi göründü bana galiba çok üstüne düşüyor.. Ben anlamıyorum ki erkekler anlasın bu durumu.. İlişkinde ne yapacağını sen bilirsin tabi ama bence örnek alınacak yapılması gereken bir hareket değil.

canım bu tarz şeyler ilişkiye canlılık değil aksine zarar verir.bazı ilişkilerde ara verilir evet ama bunun bir nevi anlamı ayrılıktır çiftlerin birbirine olan inancı azalır.eğer her iki tarafta birbirinden ayrı kalamazsa ilişki onarılmış olur ve davam edilir.ama bu yok pazara kadar yok salıya kadar değildir ya da böylesini ben ilk kez duyuyorum.

dayanabiliryorsan iyi.. ben olsam 100000000000000000000 kere arardim ve 10000000000000000000000000000000000000000 tane msj atardim seni cok özlüyorum diye :))

didemcim buradan da anlıyoruz ki bırak ayrılık kararı almayı bu iş yatar sonra oturur salya sümük ağlar birbirimizi teselli ederiz :20::19:

tartıstınızdamı öyle oldu yoksa nedensiz sadece özlesin diyemi bence böyleyse sizden sogumasına neden olabilirsiniz ben bu ara verelim görüşmeyelim zaman verelim olayını anlamıyorum bence ayrılıga zemin hazırlamak bu

ne gerek varki ayri kalmayi, anlasilan sIkIlmissin veya bikmissin nisanlindan.. ne gerek var nisanliyken ne güzel zaman gecirip tadini cikarmak varken.. 5 gün görüsmemek..
ne biliyim tuaf acikcasi.. ben olsa yapmazdim

arada böyle uzaklaşmalar iyi olur
eşimin işi gereği 8 gün ayrı kaldık
nasıl özlemişiz birbirimizi anlatamma
2 gündür eve de erken geliyor
çok özledim ondan erken geliyorum diyor
bi muhabbet ki sormayın
arada yapılması gerekir böyle uzaklaşmaların:1:

Pazar gününe kadar görüşmeyelim birbirimizi bi özleyelim sonrada pazxar günüde ilk buluştuğumuz yerde buluşalım diyebilirsin ama aramamak olmaz yauv. Beni özlesin derken sensizliğe alıştırmayasın.

dayanamayıp mesaj atmıs zaten :):89:

iyi bari yaa nasıl dayanıcaksınki zaten benm nişanlım şehir dışında çok zor çook siz yanınızdayken ve seviyorken değerini bilin... Sonra elinizden uçaar gider... hakkımızda hayırlısı...:61:

Son düzenleme:
Back
X