• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gun boyunca gorusmeme kararı aldık.........

canım gayet güzel bir mutlu ilişkiniz varken bu oyunlar niye? millet sevgilisini görmek için can atar sizde pazar gününe kdr görüşmeyelim diyosunuz anlamadım bişi .. araya mesafe girer soğursa senden iyi olur sana:9:

canım gayet güzel bir mutlu ilişkiniz varken bu oyunlar niye? millet sevgilisini görmek için can atar sizde pazar gününe kdr görüşmeyelim diyosunuz anlamadım bişi .. araya mesafe girer soğursa senden iyi olur sana:9:

berencigim sana katiliyorum.. millet sevgilisini sözlüsünü nisanlisini görmek icin ölüp ölüp diriliyor... konu sahibimiz ise görüsmiyelim diyor nisanlisinin karsi ciktigi halde. bende pek anladim ne yapamk istiyor bu davranisla diye.. sIkIldiysan sIkIldim de dürüstce nisanlina veya beni boguyorsun de.. seven insan hic uzak durabilirmi ya hic uzak dururmu nisanlisindan... ne biliyim.. anlamadim gitti.. hayirlisi olsun

bence çok hoş bişe ve romantik.düşünsene okadar gün özliceksiniz birbirinizi ve sonra o özlemle ilk günki gibi aynı yerde buluşcaksınız.

ilişkiye arada nefes aldırmak lazım elbette ama bunu şu kadar gün görüşmeyelim diyerek yapmak yanlış bence.. bana nişanlım böyle birşey söylese benden soğuduğunu düşünürüm açıkçası..

O yüzden bir ilişkide çok fazla ıcık cıcık olunmamalı.. tuvalate girdim, çıktım yattım uyudum herşeyin mesajını atıyor çiftler.. çok yanlış... bireysel zamanlarımız olmalı.. nasıl başlanırsa ilişki öyle devam ediyor...

Enteresan bir yaklaşım bence yanlış bir tutum içerisindesiniz.
Nişanlısıyla 5 gün görüşmemek planlı bile olsa mantık dışı.
Birbirinizi özlemenin farklı yollarınıda bulabilirdiniz...
Ben birgün aramasın dayanamazdım,evliyim hala böyle birşey yapamam.

Back
X