• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

scarabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
214
4
118
39
Fransa
meraba arkadaslar

5 gunde 5 kilo vermek artik cok kolay. Et'ten vazgecemeyenler icin bir diet bu. 5 gun boyunca sadece kirmizi et (yagsiz olmak sartiyla) yada beyaz et yiyeceksiniz yalniz bu etleri tavada yada suda yagsiz olarak pisireceksiniz ve bol miktarda su iceceksiniz. Sabah-oglen-aksam her ogun de caniniz ne kadar cok isterse ve ne zaman acikirsaniz sadece et ve su baska hicbirsey yememeniz lazim.

Bu diyetin hikayesini anlatiyim sizlere : Fransada yasiyan bir aile doktoruna bir gun bi hastasi gelir ve soyle der " doktor beni zayiflat ama ne dersen de bana et yeme deme cunki ben et yemeden yapamam" der . doktorda adama " ben aile doktoruyum diyetisyen deilim" der. ama adam dinlemez ve "beni zayiflatacaksin" diye israr eder. doktorda adama " ozaman 5 gun boyunca sadece et ye sonra gel" der ve adam 5 gun sonunda geldiginde 5 kilo verdigini gorur. Doktor bunu 1 hafta daha uygula der ama bu sefer etin yaninda sebzede ye der ve 1 hafta sonunda geldiginde adam 5 kilo daha verdigini gorur .

Bahsettigim doktor adami nasil zayiflattigina dair bi kitap cikarmis ve bu kitap fransada en cok satilanlar arasinda ilk sirada. Esimde kilolu bi yapiya sahip ve bu kitabi aldi bana anlatti ve ilginc buldum ama esim bu rejimi denedi ve denildigi gibi de cikti esim 5 gunde 5 kilo verince cok sasirdim. Esim hala bu diyeti uygulamaktadir. Ne zaman istedigi kiloya vardi ozaman birakacagini soyluyor. su an esim bu diyet sayesinde 15 kilo vermis durumda ve artik bende basladim bu diyete benim daha 3. gunum.Ayrica gorumcem 110 kiloydu ve bu diyet sayesinde o da 75 kiloya dustu. Saka yapmiyorum cok ciddiyim. Inanmayanlarada kitabin adi "Dr. Pierre Dukan - Je Ne Sais Pas Maigrir " .

Bu diyeti uygulamak isteyen arkadaslara bi sey daha soyluyecem. istediginiz kiloya vardiginiz zaman kilonuzu omur boyu sabit tutmakta bu diyette mevcut. istediginiz kiloya ulastiginiz zaman haftanin sadece PERSEMBE gunleri diyetteki uygulamayi yapmaniz sart. Yani persembe gunleri sadece et ve sebze yemeniz kilonuzu kontrol etmeniz bakimindan son derece onemli. Yanliz sunu tekrar ediyim Doktor kitabinda ozellikle PERSEMBE demis . sali-pazar-cuma dememis ustunede cok durmus yanlizca persembe gunleri bu diyeti yaparakta kilonuzu omur boyu sabitlemeniz mumkun.

Bu diyeti uygulayacak arkadaslara simdiden basarilar diliyorum.

peki arakadasım sen 3.günündeymişin ne gıbı seyler farkettın vücüdunda bı gelısme varmı zayıflama yonunden

Gobegimdeki siskinlikleri artik hissetmiyorum ama daha tartilmadim 5. gunu bekliyorum.

çook ilginç ya sen bi dene bakalım işe yararsa bende yapayım.şöle 2-3 kilo versem yeter bana walla.5 de gözüm yok..beyaz eti çok severim zaten..
bide şöyle bi sorum olacak şekeriz olmak şartıyla çay kahve içebilirmiyiz?

bu tür şok diyetler hızla kilo verdirir ama aynı hızlada kilo aldırır. ben sağlıklı bulmuyorum.

aboov tavuk balık ve biftek yemeyi cok severim bu diyet tam bana gore :)) gerci fazla kilom yok ama kiloyu sabit tutmak için başlayabilirim.. bu arada kırmızı ve beyaz etlerin urunlerini yazarsaniz herkes ogrenmis olur.

birde 1 haftadan fazlası zararli olabilir fazla protein yüklenmesi olmasın sonra. sabah kahvaltıs-cay yasakmı bu diyette? kaç saat aralıklarla yicez yoksa her acıktığımızda mı yicez biraz daha detaylı bilgi lütfen

çook ilginç ya sen bi dene bakalım işe yararsa bende yapayım.şöle 2-3 kilo versem yeter bana walla.5 de gözüm yok..beyaz eti çok severim zaten..
bide şöyle bi sorum olacak şekeriz olmak şartıyla çay kahve içebilirmiyiz?

cay kahve icebilirsiniz yalniz sekersiz olmak sartiyla

bu tür şok diyetler hızla kilo verdirir ama aynı hızlada kilo aldırır. ben sağlıklı bulmuyorum.

canim hizli kilo verdiyor evet ama eger kitaptaki doktorun dedikleri tam anlamiyla yapilirsa kilo almiyorsun aksine omur boyu kilonu sabitleye biliyorsun.

kislar bu diyeti gorumcemde uyguladi iki ayda 20 kilo verdi
gunde istediginiz araliklarla istediiniz miktarda yagsiz et tavuk balik yiyebiliyorsunuz yumurta kornison cay ve kahve sekersiz olucak
bende bir ay kadar uyguladim ve 9 kilo verdim benim kacamaklarim oldu sebzenin yasak oldugu gun ben yedim ac kalmadan veriyorsunuz birde konserve ton bailkta yiyebilirsiniz cok tok tutuyor bu diyetin icinde var zaten

aboov tavuk balık ve biftek yemeyi cok severim bu diyet tam bana gore :)) gerci fazla kilom yok ama kiloyu sabit tutmak için başlayabilirim.. bu arada kırmızı ve beyaz etlerin urunlerini yazarsaniz herkes ogrenmis olur.

birde 1 haftadan fazlası zararli olabilir fazla protein yüklenmesi olmasın sonra. sabah kahvaltıs-cay yasakmı bu diyette? kaç saat aralıklarla yicez yoksa her acıktığımızda mı yicez biraz daha detaylı bilgi lütfen

bu diyette ilk hafta sadece et yiyorsun beyaz et- (hindi, balik, tavuk ) kirmizi et ( yagsiz olmak sartiyla) ve yaninda bol bol su iciyorsun . yemenin saati yok ne zaman aciktin kalk et ye sorun deil.

ikinci hafta et yiyorsun ama sadece et deil yaninda sebzede yiyeceksin ( sebze yemeginde yag,salca yasak )

istediginiz kiloya ulastiginizda caniniz ne isterse yiyebiliyorsunuz tekrar kilo almaktan korkmamaniz icin yukarda yazistim tekrar soyleyim kilonuzu kontrol etmek icin sadece PERSEMBE gunleri bu diyeti uygulamaniz yeterli. haftanin diger gunleri ne isterseniz yiyebilirsiniz.

Test edildi onaylandi : Esim - gorumcem bu diyet sayesinde basarili derecede kilo verdiler simdide sira bende onlara imrendim bende basladim bu diyete ve sizede hafta hafta sonuclarimi yazicam .

Bencede sağLıksız bir yöntem.SağLıkLı ve düzenLi beslenilerek 10 günde 5 kiLo veriLebiLir zaten kaydirigubbakcemile4

bütün diyetler sağlıksız zaten. burdaki diyet hepsiyle eşit aslında, birinci hafta sadece protein ikinci hafta ise sebze dahil oluyor. vücut gelişimine gidenler için birebirr bu diyett..

scrabe paylaşımlarını bekliyoruz bir sorum daha var evde tavuk dolu ilk 2 gün onları tüketsem sonra et yemeye başlasam olurmu? yoksa hergün beyaz et ile kırmızı et yememiz şartmı?

etin kilosu kac para :delphin:

sız deneyın ben de balıkla denerım olmazsa :) tavuk yemıyorum kırmızı ete bayılırım orası ayrı :)

arkadaşlarım hepimiz hayatımızda 1 kere bile olsa zayıflamak uğruna türlü çılgınlıklar yapmıyormuyuz?"bkz.ben"zayıflama hapları otlar değişik karışımlar sakızlar macunlar..vs vs..bence 1 kere denemekten zarar gelmez en azından kendi açımdan..bunu şok diyet olarakta görmüyorum çünkü "sınırsız" kelimesi diyeti şokluktan çıkarıyor.walla ben bi ara denemek isterim ama önümüzdeki 2 gün d-tox yapacağım için onun ardından uygularım..aşırı protein yüklemesinden patlamazsam görüşürüz bağyanlarropuyorumnanaktan​

kislar bu diyeti gorumcemde uyguladi iki ayda 20 kilo verdi
gunde istediginiz araliklarla istediiniz miktarda yagsiz et tavuk balik yiyebiliyorsunuz yumurta kornison cay ve kahve sekersiz olucak
bende bir ay kadar uyguladim ve 9 kilo verdim benim kacamaklarim oldu sebzenin yasak oldugu gun ben yedim ac kalmadan veriyorsunuz birde konserve ton bailkta yiyebilirsiniz cok tok tutuyor bu diyetin icinde var zaten

arkadaşım sende bu konuda baya bilgi sahibisin.topic sahibi arkadaşımda müsaade ederse senden de alabilirmiyim detayları acaba?​

benım sorumda şu olacak bı gün tavuk bı gün balık bı gün kırmızı et yesek olmazmı???

arkadaşım sende bu konuda baya bilgi sahibisin.topic sahibi arkadaşımda müsaade ederse senden de alabilirmiyim detayları acaba?​

canim sormak istedigin ne varsa sorabilirsin sanirim scarebe anlayisla karsilar artik birimizin olmadigi yerde digeri cevaplar

benım sorumda şu olacak bı gün tavuk bı gün balık bı gün kırmızı et yesek olmazmı???

saziye secenek sana kalmis canin ne istiyorsa nasil istiyorsa oyle ye
ben mesela nasil yaptim
o gun hangi et urunu yemek istiyorsam ona gore secim yaptim
sabahlari sosis salam yumurta sekersiz cay yada kahve
ogleye balik firinlardim hic yag koymadan folyoya sarip pisince gusel oluyor yanina bir kac kornison tursu
aksam icin tavuk haslardim yada teflonda yagsiz et yada kofte
birde bu diyette yag orani dusuk sut urunleri tuketebilirsiniz ben hep tam yagsiz yogurt yerdim
bu arada scarabe gelince beni dofucek:mymeka:canim pardon sen burda degilsin ya topigini ben sahiplendim daha dogrusu sen yokken gozkulak oluyorum zemuszemus
bende bir kac gun sonra yine bu diyete basliycam hala vermem gereken 4 kilo kaldi yapisti gitmiyoo
onuda kolayca lahana corbasiyla vericem sandim ama icemiyorumki
en iyisi yine bu diyet hic degilse isteyerek yiyebiliyorum

Son düzenleme:
Back
X