• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

tesekkurler bilgi icin canım. valla balık almak lazım bu devirde:)) hamsinin kilosu 3.5 tl burda ama kırmızı etin kilosu 22 tl tavuk ise 8 tl :) parayı tasarruflu kullanmak lazim :))

tesekkurler bilgi icin canım. valla balık almak lazım bu devirde:)) hamsinin kilosu 3.5 tl burda ama kırmızı etin kilosu 22 tl tavuk ise 8 tl :) parayı tasarruflu kullanmak lazim :))

canim haklisin ben tr fiyatlarini bilmiyorum
ben baligin kokusunu sevmedigim icin hep dondurulmus alirdim hem hic kokusu yok hemde fiyati tazelere gore ucte biri kadar temizlenmis fileto
bulabilirsen dene
hepimizde neler denedik nasl zayifliyoruz adi ustunde diyet yontemleri zaten
artik kendimize en uygun olani secip yapicaz canim:1hug:

super benım bır arkadasımda proteın dıyetıyle 20 kılo vermıstı 3 ayda :) suan aynı kıloda ayrı cunku dıkkat etmedı cok yedı :) super cok sevdım...detoks sonrası 3 gun denemek lazım ramazanda 1 kılo geldı cunku :) 1,5 detoksla gıtse gerısınıde boyle verebılırım.... tesekkurlerrrrrr paylaşım ıcın

bütün diyetler sağlıksız zaten. burdaki diyet hepsiyle eşit aslında, birinci hafta sadece protein ikinci hafta ise sebze dahil oluyor. vücut gelişimine gidenler için birebirr bu diyett..

scrabe paylaşımlarını bekliyoruz bir sorum daha var evde tavuk dolu ilk 2 gün onları tüketsem sonra et yemeye başlasam olurmu? yoksa hergün beyaz et ile kırmızı et yememiz şartmı?

canim illaki kirmizi et yada tavuk eti yemek zorunda deilsin canin hangi eti yemek istiyorsa onu ye zorlama kendini .

canim sormak istedigin ne varsa sorabilirsin sanirim scarebe anlayisla karsilar artik birimizin olmadigi yerde digeri cevaplar

canim elbetteki fikirlerinize herzaman ihtiyacimiz var onemli olan paylasmaktir ve ben seninde bu konu hakkinda ayni gorusumde oldugun icin cok sevindim.hepinize tesekkurler...

arkadaşlar şöle bi günlük bi liste yaparmısınız mesela örnek olaraktan diyorum fikir olur hem?​

kızlar ben diyete başladım sabahtan beri tavuk yiyorum akşamda fırında balık yiyeceğim ayrıca yeşil çayımıda içiyorum sporda yapıyorum pek su içmiyorum eksiklerim yok değilmi?

scarabe nerdesin sorulara cevap versen guselim ya
kislar liste istiyorsunuz ama listeyi siz kendinize gore hazirlayin
evinizde ne varsa caniniz ne istiyorsa
ben reg sonrasi basliycam
mesela sabah bir yumurta bir dilim salam bir kahve ya da cay
ogle haslanmis tavuk
aksama kucuk bir kutu ton baligi olabilir yanina kornison yiyin maydonoz da cok tutuyor aralarda cok atistirmak isterseniz yagsiz yogurt yiyin bol su icin bu diyetle ayrica vucudunuzdaki selulitlerdende buyuk olcude kurtuluyorsunuz yaglarin kirilmasina yardimci oluyor ve et tavuk insani tok tutuyor cok acikmiyorsunuz ben aclik krizim gelince haslanmis yumurta yiyordum ya aslinda secenek cok her turlu et urunleri yenilebilir ama yagsiz olucak

birde zaten diyet psikolojisine girince ister istemez az yeniliyor bu diyette istedigin kadar yiyin derken yinede abartmamak lazim aralarda bol su icip sindirime yardimci olun midede doluyor zaten daha az yersiniz

scarabe nerdesin sorulara cevap versen guselim ya
kislar liste istiyorsunuz ama listeyi siz kendinize gore hazirlayin
evinizde ne varsa caniniz ne istiyorsa
ben reg sonrasi basliycam
mesela sabah bir yumurta bir dilim salam bir kahve ya da cay
ogle haslanmis tavuk
aksama kucuk bir kutu ton baligi olabilir yanina kornison yiyin maydonoz da cok tutuyor aralarda cok atistirmak isterseniz yagsiz yogurt yiyin bol su icin bu diyetle ayrica vucudunuzdaki selulitlerdende buyuk olcude kurtuluyorsunuz yaglarin kirilmasina yardimci oluyor ve et tavuk insani tok tutuyor cok acikmiyorsunuz ben aclik krizim gelince haslanmis yumurta yiyordum ya aslinda secenek cok her turlu et urunleri yenilebilir ama yagsiz olucak

arkadaşım o zaman ben kendimce bi listeye yapayım.burayada yazayım.bakıp söylermisin bana hiç hatam varmı diye...yenilmemesi gereken bişey varsa kazara yemek istemem..​

çiçeğin listesi karşınızda:

kahvaltı : 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet yada 2 katı pişmiş yumurta
yanında şekersiz 2 bardak çay

ara:1 su bardağı tam yağsız süt+1kk beyaz peynir

öğle : 150-200 gr kadar haşlanmış tavuk

ara : 1 su bardağı tam yağsız süt + 1kk beyaz peynir

akşam:1 kutu ton balığı yada alüminyum folyoda 200gr balık yada 200gr kuşbaşı et haşlama

ayrıca günde 2 fincan nescafe şekersiz + 2 büyük kupa formplus bitki çayı vee 2.5 litre su..

bunu uygularsam verirmiyim acep kilo

ironic listen gusel olmus canim
ama hem sut hem peynir nedenki
ikisinden birini tercih et
birazda spor yapinca mutlaka verirsin canim
ben hic spor yapamadim ve 9 kilo verdim gerci dogum kilolari oldugu icin belki vermem kolay oldu sende bir hafta dene gusel sonuc alirsin umarim ama yag yok

ironic listen gusel olmus canim
ama hem sut hem peynir nedenki
ikisinden birini tercih et
birazda spor yapinca mutlaka verirsin canim
ben hic spor yapamadim ve 9 kilo verdim gerci dogum kilolari oldugu icin belki vermem kolay oldu sende bir hafta dene gusel sonuc alirsin umarim ama yag yok

kiz ben seni gormeye geldim bak nerelerden topluyorum. naniknanik
hadi bekliyorum super annelerde. iki cift laf edelim
gezmeye gidiyorum, cok fazla kalamam o yuzden

bende haftaya baslarsam yediklerimi yazarim buraya
ama benim kilo vermem durdu birde ben az kilom kaldi diye birazda bos veriyorum arada cok kacamak yapiyorum sonrada veremiyorum diye uzuluyorum
birde takvim yapmayi becerebilsem cok iyi olucak
en azindan belki her yazdigimda takvimimi gorunce biraz uzulur daha dikkat ederdim ya

selam kizlar hepinize saglikli diyetler ama baligi veya herhangi bir eti folyoya sarip firinlamayini folya isiyla birlsince kansorejen etki yapiyormus isterseniz nette arastirin bi uyarmak istedim..

Back
X