Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler bilgi icin canım. valla balık almak lazım bu devirde:)) hamsinin kilosu 3.5 tl burda ama kırmızı etin kilosu 22 tl tavuk ise 8 tl :) parayı tasarruflu kullanmak lazim :))
bütün diyetler sağlıksız zaten. burdaki diyet hepsiyle eşit aslında, birinci hafta sadece protein ikinci hafta ise sebze dahil oluyor. vücut gelişimine gidenler için birebirr bu diyett..
scrabe paylaşımlarını bekliyoruz bir sorum daha var evde tavuk dolu ilk 2 gün onları tüketsem sonra et yemeye başlasam olurmu? yoksa hergün beyaz et ile kırmızı et yememiz şartmı?
canim sormak istedigin ne varsa sorabilirsin sanirim scarebe anlayisla karsilar artik birimizin olmadigi yerde digeri cevaplar
scarabe nerdesin sorulara cevap versen guselim ya
kislar liste istiyorsunuz ama listeyi siz kendinize gore hazirlayin
evinizde ne varsa caniniz ne istiyorsa
ben reg sonrasi basliycam
mesela sabah bir yumurta bir dilim salam bir kahve ya da cay
ogle haslanmis tavuk
aksama kucuk bir kutu ton baligi olabilir yanina kornison yiyin maydonoz da cok tutuyor aralarda cok atistirmak isterseniz yagsiz yogurt yiyin bol su icin bu diyetle ayrica vucudunuzdaki selulitlerdende buyuk olcude kurtuluyorsunuz yaglarin kirilmasina yardimci oluyor ve et tavuk insani tok tutuyor cok acikmiyorsunuz ben aclik krizim gelince haslanmis yumurta yiyordum ya aslinda secenek cok her turlu et urunleri yenilebilir ama yagsiz olucak
ironic listen gusel olmus canim
ama hem sut hem peynir nedenki
ikisinden birini tercih et
birazda spor yapinca mutlaka verirsin canim
ben hic spor yapamadim ve 9 kilo verdim gerci dogum kilolari oldugu icin belki vermem kolay oldu sende bir hafta dene gusel sonuc alirsin umarim ama yag yok
kiz ben seni gormeye geldim bak nerelerden topluyorum. naniknanik
hadi bekliyorum super annelerde. iki cift laf edelim
gezmeye gidiyorum, cok fazla kalamam o yuzden