• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

super benım bır arkadasımda proteın dıyetıyle 20 kılo vermıstı 3 ayda :) suan aynı kıloda ayrı cunku dıkkat etmedı cok yedı :) super cok sevdım...detoks sonrası 3 gun denemek lazım ramazanda 1 kılo geldı cunku :) 1,5 detoksla gıtse gerısınıde boyle verebılırım.... tesekkurlerrrrrr paylaşım ıcın

canım detoksu nasıl yapıyorsun bende yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı tam bilmiyorum

ironic listen gusel olmus canim
ama hem sut hem peynir nedenki
ikisinden birini tercih et
birazda spor yapinca mutlaka verirsin canim
ben hic spor yapamadim ve 9 kilo verdim gerci dogum kilolari oldugu icin belki vermem kolay oldu sende bir hafta dene gusel sonuc alirsin umarim ama yag yok

tamam canım 1 arada peynir 1 arada da süt tüketirim o zaman.ben hergün bisiklet çeviriyorum.1gün 60dak 1 gün45 dakika olarak..umarım etkili olur.kilo verirsem duacın olcam kıza.s.

kızlar ben diyete başladım sabahtan beri tavuk yiyorum akşamda fırında balık yiyeceğim ayrıca yeşil çayımıda içiyorum sporda yapıyorum pek su içmiyorum eksiklerim yok değilmi?

bence su içmeye çalış..oda önemli çünkü.yeşil çayın susatıcı etkisi var..sende pek etki göstermedi sanırsam:sm_confused:

arkadaşlar şöle bi günlük bi liste yaparmısınız mesela örnek olaraktan diyorum fikir olur hem?​

Kizlar Diyet listesine gerek yok aslinda cunku yapmaniz gereken sadece et yemek ve su icmek. Ama ben genede uygulanmasi gereken yontemi yaziyim.

1. hafta= Sabah aksam aciktiginiz zaman sadece ama sadece et yemeniz ve bol bol su icmeniz. Ilk hafta ve ikinci hafta cok onemli arkadaslar. Ilk hafta et ve su disinda her sey yasak yoksa kilo dengesi bozulur. Cay ve kahve zorunlu olunmadikca icilmemeli icilirse de sekersiz olmalidir.

2. hafta= Sabah aksam et yenecek ama bu sefer etin yaninda sebze yenmesi zorunludur. Sebze yemegini yagsiz ve salca kullanmadan yemeniz sart. Eger yagsiz yemek istemeyen olursa 1 yemek kasigi zeytin yagi kullanabilirler. Cay ve kahve serbest.
(sekersiz olmak sartiyla)

3. hafta Et ve sebzeye devam. yaninda kornison tursu- ton baligi- yesil salata- yagsiz sut- ligt kola yenebilir.

Kizlar bu diyette ilk iki hafta cok onemli. ozellikle ilk hafta sadece ET VE SU.

Istediginiz kiloya ulasinca sadece persembe gunleri bu diyeti uygulami unutmayin nedeni de kilonuzu omur boyu kontrol etmektir.

ben de buqün bu diyete başladım çok ii gidiyor hiç acıkmadım ayrıca sabah haslanmıs tavuk yedim.. bu saate kadar hala acıkmadım.. inşallah işe yarar ilk hafta kilo verebilirsem devam edecem a.s.

tamam canım 1 arada peynir 1 arada da süt tüketirim o zaman.ben hergün bisiklet çeviriyorum.1gün 60dak 1 gün45 dakika olarak..umarım etkili olur.kilo verirsem duacın olcam kıza.s.

ironic cim
etkisi olur illaki verirsin canim
ama scrabe yazmisya listeyi bence ona gore yap ilk hafta sadece et ye
ben bastada yazdim ya pis bogazligimdan duzensiz yaptim yinede verebildim
sende haftasina gore yap canim daha etkili olur daha kolay verebilirsin belki
bende kilolarini kolayca ver diye dua edicem sana
insallah bir aya kalmaz tig gibi olursun
diyeti uygulayinca lutfen yaz ne kadar verdigini

slm kizlar nasilsiniz :)

arkadaslar ben bugun tartildim ve 4.60 oraninda kilo vermisim :))))

5 gun boyunca sadece et yedim ve su ictim ama ben cay- kahve hic icmedim baska biseyde yemedim yaninda 5 gun sadece et ve su ve sonucu gordum saka yapmiyorum 65 kiloydum 61 kilo olmusum.

Diyeti uygulayan arkadasllar sonuclarini yazsin lutfen.

Aksatmadan uygulanildiginda sonuc ortaya cikiyor.

Diyet takipi cok onemli kizlar.
Pazartesi diyete basladiniz demi cumaya kadar sadece et ve su tuketiyorsunuz.1 hafta tamamlaniyor.
Cumartesiden carsambaya kadar et-sebze-su tuketiyorsunuz 2. hafta tamamlaniyor. yani gunleri aksatmadan 5er gun yapmaniz lazim.

yazılanları okudum.yarın inşallah bende başlıyorum arkadaşlar. cumaya sonucumu yazarım.umarım işe yarar..

scarabe tebrkler canım bnm a.s. benim de ilk qünüm şimdilik ii gidiyor pes etme gibi bi niyetim de yok il gün die bi elma yedm :utangac: ama yarın bişe yemem etten başka :kahve:

teşekkürler canım.. her gün yazıcam opuyorumnanaktan peki canım sen kilo verdin ya vücudunda bi değişme oldu mu yani farkedilecek akdar CADIARZU

gobek gitti benim :lepi:
Ama kalcalarim var ya benim, hemen kilo aldimmi basenlerim cikiyor puff sinir oluym ona ya

slm kizlar nasilsiniz :)

arkadaslar ben bugun tartildim ve 4.60 oraninda kilo vermisim :))))

5 gun boyunca sadece et yedim ve su ictim ama ben cay- kahve hic icmedim baska biseyde yemedim yaninda 5 gun sadece et ve su ve sonucu gordum saka yapmiyorum 65 kiloydum 61 kilo olmusum.

Diyeti uygulayan arkadasllar sonuclarini yazsin lutfen.

Aksatmadan uygulanildiginda sonuc ortaya cikiyor.

Diyet takipi cok onemli kizlar.
Pazartesi diyete basladiniz demi cumaya kadar sadece et ve su tuketiyorsunuz.1 hafta tamamlaniyor.
Cumartesiden carsambaya kadar et-sebze-su tuketiyorsunuz 2. hafta tamamlaniyor. yani gunleri aksatmadan 5er gun yapmaniz lazim.

wayyyy..teprikler arkadaşım süpersin bende senin dediğin gibi ilk hafta sadece et yiyeceğim..çay ve kahve tiryakisi olarak dayanmam zor olacak ama işin ucunda zayıflamak varsa katlanırım gari.bende şuan 61 kiloyum boyum171cm.57 olmak istiyorum.

gobek gitti benim :lepi:
Ama kalcalarim var ya benim, hemen kilo aldimmi basenlerim cikiyor puff sinir oluym ona ya

o da gider canım bnm göbek gitmişse onların gitmesi çok kolay kalça egzersizleri yap a.s.
bende allaha şükür göbek yok ama bacak ve kalça çok kötü :gitme:

arkadaşlar başlayanlara kolay gelsin
scarabe tebrik ederim
herkes başlangıç kilosunu ve bitiş kilosunu yazarsa şimdi yapanlar motive olur başalamak isteyenlerede örnek olur
kolay gelsin...

scarabe ne gusel kilo vermissin tebrikler
ironic ben seni yazdiklarina bakarak daha kilolu dusunmustum ya 61 kiloymussun cok degilki ustelik boyunda cok gusel
bende reg gunumdeyim bitince basliycam son bir gayretle bir kac kilo fazlaligimdan kurtulmak istiyorum
ama pek azimli degilim diyeti cok aksatiyorum ya

scarabe ne gusel kilo vermissin tebrikler
ironic ben seni yazdiklarina bakarak daha kilolu dusunmustum ya 61 kiloymussun cok degilki ustelik boyunda cok gusel
bende reg gunumdeyim bitince basliycam son bir gayretle bir kac kilo fazlaligimdan kurtulmak istiyorum
ama pek azimli degilim diyeti cok aksatiyorum ya

meliSSAnil tesekkur ederim canim sende baslayinca yaz kilonu takip edelim bakalim nasil sonuclar cikicak ortaya cok merak ediyorum. Valla esimle gorumceme imrendim basladim insallah bende bozmam diyeti. cok cabuk sIkILIyorum bu diyet islerinden...:utangac:

meliSSAnil tesekkur ederim canim sende baslayinca yaz kilonu takip edelim bakalim nasil sonuclar cikicak ortaya cok merak ediyorum. Valla esimle gorumceme imrendim basladim insallah bende bozmam diyeti. cok cabuk sIkILIyorum bu diyet islerinden...:utangac:

canim bende oyleyim hic bir diyeti sonuna kadar goturemedim diyetleri hep yarim yamalak yaptim her gordugum diyetin ortasina cup diye atliyorum ertesi gun bikiyorum
ben 9 ay once dogum yapmistim ve yaklasik 76 kiloydum iki ay once diyete basladim
suan 62-63 geliyorum tam kilomu reglim bitince yazarim ve bir kac gun sonra yine bu diyete basliycam bari aclik hissedilmiyor ve ben asla duzenli bir sekilde yapmadim yine gusel kilo verdim bu kez senin yazdigin gibi duzenli yapmaya gayret edicem canim
bendede bu diyeti yazan drun kalori kitabi vardi ona bakarak yediklerime dikkat ediyordum
tek kotu yonu hic meyve olmamasi

Back
X