5.gün dondurulmuş embriyo 3.günde erken gebelik testi yapsam sonuç alabilirmiyim kızlar

5.gün dondurulmuş embriyo 3.günde idrar testinde öğrenebilirmiyim lütfen yarım edin
Hayır çıkmaz yapmayın lütfen benimde 2. Günüm kanı beklicem dayanamasaam en geç 8. Gün merkezden bile tembih ettiler oldu ki negatif çıktı oysaki belki pozitif kanda üzüntü ve stres etkiler tutunmayı sabredin lütfen inş kucağınıza almayı nadip eder Rabbim.. 🤲

Hayır çıkmaz yapmayın lütfen benimde 2. Günüm kanı beklicem dayanamasaam en geç 8. Gün merkezden bile tembih ettiler oldu ki negatif çıktı oysaki belki pozitif kanda üzüntü ve stres etkiler tutunmayı sabredin lütfen inş kucağınıza almayı nadip eder Rabbim.. 🤲
İnşallah benim 7 gün sonrasında kan testine çağırdılar yani 12.günde rabbim ikimizede en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah

Transferden sonraki gün yapsaydın bacım 😂 nasıl çıksın daha zarından yeni çıkmıştır yavrucak

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çoğul gebelik mi yoksa bir tanesini tutunmuş annesi. Ben de Eylül gibi dondurulmuş embriyolarimla transfer yaptırmayı düşünüyorum. Benim de 5. Gün embriyolarim var

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çoğul gebelik mi yoksa bir tanesini tutunmuş annesi. Ben de Eylül gibi dondurulmuş embriyolarimla transfer yaptırmayı düşünüyorum. Benim de 5. Gün embriyolarim var
Biz 2 koydurduk ikiside tuttu çok şükür çok sancılıyım korkuyorum rabbim hayırlısını nasip etsin

Back
X