- 9 Temmuz 2019
- 146
- 53
- 48
- 27
- Konu Sahibi Petrichora
5. Gün dondurulmuş embriyo transferi 8. Gün kanda negatif görüp daha sonra pozitif olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnladımBenim sonrası da negatif maalesef, kanda daha erken belli oluyor ama kesinleşmesi için 10-11. Gün yine test lazım mutlaka…
12.günü bekleyin umarim pozitife döner.Anladım![]()
Amin insaAllah benim gibi yaşayan birileri olsa keşke fikir alırdım12.günü bekleyin umarim pozitife döner.
Rabbim gönlüne göre versin![]()
1.48 çok kötü sayılmaz en azından 0 değilBenim 8.gunu negatif cikti 1 48 yanı. Yarım 10.gunum tekrar yaptircam ama korkuyorum![]()
Yasemin hanim merhaba benimde transferde 11. gunum henuz kan testi yapmadim idrar testi de 2. cizgi silik cikti. sizin sonucunuz nasil insallah guzel haberler almissinizdir.5. Gün dondurulmuş embriyo transferi 8. Gün kanda negatif görüp daha sonra pozitif olan var mı
3ab ve 4bb ile ikizlere hamileyim, kalitenin önemi pek yok inan ilk transfer 4aa idi o olmadıMerhaba arkadaşlar 5.gün n embriyo kaliteleriniz nasıldı?3bb transferim olcak
Maşallah sağlıkla doğsunlar inşallah3ab ve 4bb ile ikizlere hamileyim, kalitenin önemi pek yok inan ilk transfer 4aa idi o olmadı