5.Gün dondurulmuş embriyo transferi olanlar bakabilir mi

Benim de 7.gunum ve evde kafayı yemek üzereyim.hic bir belirti yok. Ne yerleşme kanaması ne kasık ağrısı.. 5.transferim bu o yüzden test yapmaya cesaret edemiyorum.
Acele etmeyin, ben doktorumu 9.gün aradım, 9.gün bile erken kanda çıkmayabilir,yarını bekle dedi kan testi için. Transfer günü hariç 10.gün kan testi verdim. 6 haftalık olduk ama bende hala bir belirti yok içiniz rahat olsun, herkes belirti yaşamak zorunda değil 🙏

Merhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
Evde erken gebelik testi yaptım ve negatif görünüyor
Benim gibi 7. Gün negatif görüp kanda pozitif gören var mı
5. Gün olduğu için çoktan tutunmuş olur diye düşünmüştüm
Siz idrar testinde kaçıncı gün pozitif gördünüz
Kan vermenizde fayda var ben 8. Gün idrarda öğrenmiştim doğru çıktı

Acele etmeyin, ben doktorumu 9.gün aradım, 9.gün bile erken kanda çıkmayabilir,yarını bekle dedi kan testi için. Transfer günü hariç 10.gün kan testi verdim. 6 haftalık olduk ama bende hala bir belirti yok içiniz rahat olsun, herkes belirti yaşamak zorunda değil 🙏
Şuan transfer sonrası 9.gunundeyim o kadar umut verdi ki bu mesajınız. Çünkü gerçekten üsütüyor muyum bilmiyorum gaz sancısı gb kasık ağrım oluyor arada birde sabahları boğazlarım aciyo bunun dışında da hiç bir şey yok bunalrda belirti sayılmaz sanırım yaa inşallah tutulmuştur 🤲

Artımed,herkeste aynı olmaz değeriniz yeni yükseliyor olabilir inşallah pozitif sonucu görürsünüz 🤗🌸
Prodıctor yaptım ben olsaydı cıkardı dıye düşünüyorum bel agrım da var aklım karısık baya. İnşallah çok teşekkür ederim sizde saglıkla kucagınıza alın ınsallah

doktorlar önermiyor benim de test günüm 2 haziran çok merak ediyorum ama böyle muallak sonuç çıkıp son iki üç günü de üzüntü ve korku arasında geçirmemek için hiç teste yönelmedim. Bence erken tutununca hemen belli olsa o zaman da test yapabilirsiniz derlerdi.

29 mayıs transfer günümde 5. Gün embriyosu bugün erken gebelik testi negatif erken mi

29 mayıs transfer günümde 5. Gün embriyosu bugün erken gebelik testi negatif erken mi
Evet çok erken hiç moral bozmayın, transfer günü sayılmıyor ee daha 4 gün olmuş😊
İnsan sabırsızlanıyor, bende 30unda transfer oldum ama beklememiz lazım🥲

Ben 3 ve 5 gün transferi oldum 3.de 12 5 de 10 gün sonra test yaptirmami istedi doktor hızlı gebelik testi vb.testleri zaten yapma değerlendirme yapacağımız tek test kan testi dedi biliyorsunuz progestoren kullanımdan dolayı test kitleriyle yapilan testin pozifi çıkması çok normal.idrar testinde negatif kanda pozitif olanları da duymuştum ben yapmadım hiç.

Back
X